McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Pa dobro, Svajcarac jeste fluke, meni nije jasno ko je glasao za ono, al to ne utice na los nastup Albanke 🙂 Uraganke se meni nikad nisu ni svidjale, a i generalno su prosle onako, tanko, posle slicnog hajpa, malo bolje od ove. Za tehnicke probleme mozda nije kriva ni ona ni njen tim, ali to publika gleda kad glasa. Takodje joj nisu pomogli ni sa izborom isecka koji ide u rekapitulaciji, bas su pustili deo gde je isfalsirala najstrasnije, raspad deo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ne utiče Švajcarac na nju, samo je pitanje čime je on više zaslužio da prođe. Verujem da bi ona i bolje zvučala u finalu, ipak je otvorila Eurosong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Švajcarac je dobio dosta bodova od žirija, otpevao je odlično, kontam da je kod publike bio pri dnu. Tako da ga je žiri progurao, mislim da je Island isti slučaj. Litvanka je mislim osrednje prošla kod publike. Albananka nije baš izvukla kako teba visoke note, takođe mislim da je napravljen veliki propust kada je pesma kresana sa one verzije u njihovom nacionalnom takmičenju na ovih 3 minuta, dosta isprekidano deluje. Elem, srećno našoj večeras, nadam se što manje iznenađenja. Gledam kladionicu za večeras i očekujem da prvih 7 prođe. Ovi ostali su svi u igri, osim Gruzije, i ne bi me iznenadilo ni da MKD prođe (koja je meni vrlo dobra pesma ako nastupi emotivno kao na onom prvom videu, šteta što nema neki upečatljiv bridge ili key change). Voleo bih da se ovaj iz San Marina provuče, toliko će preterivati u kiču da mu to postaje plus 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ja ne znam šta je otpevao odlično, čula sam baš dosta falša. Ali hajde xD San Marino kida bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Stephen King likes Finland 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Finska pesma Dezmond Čajld written all over it. Osamdesete, mladosti moja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) prateći vokali su odrađeni odlično kod Finaca, baš dižu refren nastup kopija spota bez digitalne džezabel Edited May 12, 2022 by Klotzen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Meni se ovo sviđa. Na prvo slušanje i nisam promenila mišljenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Izraelac vanbračni sin Fredi Merkjurija i Monserat Kabalje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Izraelac želi da bude seksi i kukovima govori "vidite kako sam seksi". Sine, ne uspeva ti. Ajmo dalje. Spoiler Ovo će proći... Edited May 12, 2022 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Predrag Kon likes this. Cura RA-ZA-RA. Samo je još Ukrajina dobila ovakve ovacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Kakva reakcija publike, auh! Kraljevski! Naježila sam se na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Na početku je malo nesigurna ali je dobro izvukla pesmu. Nisu loše promene od našeg finala, finiš je bio odličan. E sad očekujemo da vidimo da li će imati isti efekat na strance kao što je imala na nas u dva dana između našeg 1/2 i 1/1. Ako prođe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Reakcija publike me ježila. Ana do pobede!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Dečko Azeru, Bežanijsko groblje je niže niz ulicu, idi tamo da naričeš. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 1 minute ago, Stiletto said: Dečko Azeru, Bežanijsko groblje je niže niz ulicu, idi tamo da naričeš. Može i Novo groblje. Koja je ovo tužbalica po redu? Plus jako podseća na Lovely - Billie Eilish i Khalid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Gospodja je skrcala. Finci bolji od ocekivanog. Izrael i Azer out rekao bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Zeznula joj se frizura u jednom delu, ali reakcija publike jaca nego kad je Mahmood izvodio Soldi pre par godina. Svaka cast! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Zbog ovoga volim Evrosong. Gruzija nikad ne razočara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Gruzija tripuje neku psihodeliju i alternativu. Zašto se meni ovo zapravo sviđa, Božeeee (zdravlja). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Gruzija još jedan MTV '80s vibe. Dobri tezgaroši, ali ništa više od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Sta smo mi poslali, sraaamota za nas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 gruzija mi je delovala bolje nego na videu. inače mi je odma pala na pamet "Paklena pomorondža" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Ako nismo od 7 miliona imali nesto nalik Mii Dimsic ili ovoj sa Malte, vec ono cudo Baa smo propali onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Gruzija bolja od ocekivanog. Mozda iznenadjujuci kvalifikant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts