Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Moldavci su žestoko promenili pesmu, moram priznati na bolje, jedino bih malo pojačao zvuk violina da se jače čuju. Mislim da će ovo proći.

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted

Hrvatica veze ko singerica, ali joj je pesma toliko generic da sam samo danas na radiju čuo bar 20 istih ovakvih. A ko je koju pevao, nemam pojma. I ova će da se zaboravi za tri minuta. 

Posted (edited)

ok je ova promena na kraju što je prešla na hrvatski. plesači ko drva. dosta tanko no videćemo.

Kod Dankinja mi je bubnjarka vrh. ostalo prosek

Edited by Klotzen
Posted

Nije loša Austrijanka na kraju, proći će i ona sigurno. Sad posle ovako brze pesme ide najsporija pesma ove godine, žestok hedikep za island.

Posted

Austrijanka ističe kandidaturu za tezge po diskotekama na Jadranu preko leta. Klasičan eurotrash. 

Island kvalitetna pesma, ali za Grand Ole Opry, a ne za Evroviziju. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Grkinja je razvalila, ovo je pobednik večeras kod žirija. Mada su i Portugalke dosto dobro otpevale. Sad ide pravi euro trash 🙂

• Like 1
  • Love 1
Posted

Ja ne znam zašto ti uopšte gledaš kad ti je takvo mišljenje. Ovo je bukvalno definicija evrovizijskog nastupa 😄 Pravi euro treš zbog kog volimo Eurosong.

• Like 3
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Ja ne znam zašto ti uopšte gledaš kad ti je takvo mišljenje. Ovo je bukvalno definicija evrovizijskog nastupa 😄 Pravi euro treš zbog kog volimo Eurosong.

Voli i on nego se pravi 🙂

Ova Jermenka mi je bila meh kada se pojavila ali vremenom mi je postala skroz ok.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Voli i on nego se pravi 🙂

Ova Jermenka mi je bila meh kada se pojavila ali vremenom mi je postala skroz ok.

Od koga je Jermenka ukrala pesmu? Dobar scenski nastup.