McLeod Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 17. Mesto na kraju. To je ok. Moglo je verovatno malo bolje, ocekivao sam iskreno oko 120 poena.
Issey Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Just now, McLeod said: 17. Mesto na kraju. To je ok. Moglo je verovatno malo bolje, ocekivao sam iskreno oko 120 poena. Ja promašio za jedno mesto... Rekoh 18.
Nicklord Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ako Izrael pobedi, jel će biti više od 12 zemalja
McLeod Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Izrael moze da pobedi hahah Finci i gori nego sto sam mislio, wow
DameTime Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ako Izrael pobedi, ESC treba da se ugasi. Ajmo Daro do pobede!!!
Barkley#34 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Mi smo u nekih 12-13 učesnika po broju glasova publike, rekao bih.
Iryna Zarutska Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Rumunka pokradena od žirija. Ubedljivo najbolja pesma.
DameTime Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Toooo bre, idem u Bugarsku na ESC! 😁 Odličan nastup, zahtevna koreografija, pesma nije neki kvalitet ali ona je odlično otpevala dok sve vreme pleše.
Helena Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Čekaj, oni behu povratnici, su bili prošle godine? I sad ulazim u TZ Jel moguće da nameste glasove Bugarima zbog Izraela? Tanga banga Granda ima kod nas svugde i svaki dan. Mišel je ipak pesma malo jača.
McLeod Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Mid godina, trebalo je da pretpostavimo da je moguce svasta. Jedino sto je ovaj put trebalo da ima Grcka. Ziri izgleda sluzi samo da dozira Izrael. Realno da je ziri nagradio Rumuniju kao sto je trebalo i za nastup i za vokal, oni bi pobedili. 1
40Wins Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago NA KITARATA VASKO ŽABATA Sta ovo bi ljudi moji, obicna trt mrt pesmica. Nista, vracaj Breskvicu na PZE. 1
Helena Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Naš žiri da se stidi, publika je Hrvatima dala 12, oni 0.
Stiletto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Koja Breskvica, Stoja ili Karleuša pa da vidiš pobede.
McLeod Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Jebenom Nemu je ziri dao 365 da bi pobedio. Ovi poeni zirija sto ih vise gledas manje imaju smisla
Klotzen Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ma nije namešteno. Ove godine su promenili sastav žirija a pesma jeste chesey i za publiku pravljena i to je za rezultat imalo ovo. Da su nameštali dali bi nekom od favorita. A i Izrael nije pobedio u televotu tako da je i ta teorija zavera završena, više ne pije vodu. 1
Helena Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 1 minute ago, Klotzen said: Ma nije namešteno. Ove godine su promenili sastav žirija a pesma jeste chesey i za publiku pravljena i to je za rezultat imalo ovo. Da su nameštali dali bi nekom od favorita. A i Izrael nije pobedio u televotu tako da je i ta teorija zavera završena, više ne pije vodu. Sve se se da namestiti my dear Watson
Recommended Posts