Klotzen Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Glasanje žirija je bilo haotično, mislim da je jedno 10 zemalja dobilo 12-ke, sutra ću da analiziram uz kafu.
Chaos Is Me Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Propast ljudske vrste kao takve pobeda Bugarke.
Nicklord Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Propast ljudske vrste kao takve pobeda Bugarke. Spasili Evroviziju. Sad što je pesma jedna od 5 najgorih je drugo
Helena Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ma pusti, najslađi deo je upravo ovaj, kad negledači i nepratioci ESC -a daju svoj sud. Samo izađi na tviter
fillam Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (edited) Ja sam nakon polufinala od sestričine (8 godina) čuo da joj je Bugarska omiljena, tako da ne moramo mi baš sve i da razumemo. Kroz vrtenje radio stanica u kolima, skontao sam da je ovo baš današnji šablon na play/tdi type stanicama, te me ovo i ne čudi uopšte, jer se uklapa u kalup modernih pop hitova. Meni kao milenijalu, kojem ovaj žanr nije naročito blizak, ovo em nije bilo užas, em mi nije bio šok. Edited 22 minutes ago by fillam 1
Iryna Zarutska Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Ne sećam se kad smo poslednji put imali ovakvu landslide pobedu. Dara je ubedljivo dobila i žiri i publiku. Mora se odati priznanje. 1
McLeod Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Realno oni hoce da spasu gledanost time sto se okrecu najmladjoj publici. Ovo jeste u neku ruku moderno, dodaj tu i egzotiku zapadnjacima i ima smisla. E sad, sto je moderna muzika tiktok sranjiste - jbg.
Helena Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 8 minutes ago, fillam said: Ja sam nakon polufinala od sestričine (8 godina) čuo da joj je Bugarska omiljena, tako da ne moramo mi baš sve i da razumemo. Kroz vrtenje radio stanica u kolima, skontao sam da je ovo baš današnji šablon na play/tdi type stanicama, te me ovo i ne čudi uopšte, jer se uklapa u kalup modernih pop hitova. Meni kao milenijalu, kojem ovaj žanr nije naročito blizak, ovo em nije bilo užas, em mi nije bio šok. Da, ali je šok kad pomisliš da je sve to postojalo i '25. pa je pobedila sasvim drugačija pesma. Inače, naša publika se slaže s tobom
Recommended Posts