DameTime Posted Tuesday at 07:02 PM Posted Tuesday at 07:02 PM 6 minutes ago, Eddard said: Btw, @DameTime nature vs. nurture, negde sam čitao, ne znam koliko je aktuelno, da je nurture generalno nebitan, nature uvek pobedi? Omiljeni odgovor psihologa (istraživača) - zavisi 😆 Budi precizniji koja oblast (dečjeg) razvoja te interesuje... učenje, emocionalna inteligencija, empatija? Lupam sad neke psihološke fenomene. Uopšteno, ono što znam jeste da su dobijani interesantni nalazi u tzv. blizanačkim studijama. Recimo jednojajčani blizanci koji su odrasli u različitim porodicama (usvojeni su) ipak pokazuju sličnosti u ličnosnim karakteristikama. Koliko je meni poznato, ne postoji definitivan odgovor, mada priznajem da nisam pratila istraživanja od Covida na ovamo. 1
Helena Posted Tuesday at 07:12 PM Posted Tuesday at 07:12 PM A, optuženi smo za ljubomoru i zavist na bogatstvo i uspešnost. Pa da, aplaudiraću na naci pozdrav i rasizam
deez nuts. Posted Tuesday at 07:29 PM Posted Tuesday at 07:29 PM Dikrajding milijardera je definitivno olimpijska disciplina.
djura.net Posted Tuesday at 07:38 PM Posted Tuesday at 07:38 PM Elon Mask bi mogao da iskoristi prisustvo Netanjahua u USA i da mu objasni koliko su zapravo profasisticke partije zapravo cool i da im se sto pre treba dati podrska, narocito u Nemackoj. Siguran sam da ce cela drzava Izrael (i svaki slobodomisleci Jevrej) da razume tu Maskovu politicku agitaciju. Sto se tice ove price oko Maskove porodice, tu podvlacim crtu, ja jednostavno o takvim stvarima nisam u stanju ni da citam ni da diskutujem i ovde sam team Angelia.
Helena Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM 14 minutes ago, deez nuts. said: Dikrajding milijardera je definitivno olimpijska disciplina. Šta to znači? Jel plakanje, jer pre par dana je neki novokomponovani milijarder kukao kako mu je teško zbog zbog uspeha
ters Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM (edited) Ja mislim da Musk zna kako pokrenuti ljude na akciju, i bilo bi daleko bolje da taj talent koristi za nesto sto nece zavrsiti koncentracionim logorima... Ali svakome njegov izbor - kao i posljedice tog izbora. Sto ide dalje, poljedice ce biti teze... Edited Tuesday at 07:58 PM by ters
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 01:24 AM Author Posted Wednesday at 01:24 AM 5 hours ago, djura.net said: Sto se tice ove price oko Maskove porodice, tu podvlacim crtu, ja jednostavno o takvim stvarima nisam u stanju ni da citam ni da diskutujem i ovde sam team Angelia. Cela konverzacija naravno krene u pogresnom smeru kad neko trazi da okrene diskusiju na drugu stranu kako bi opravdao Maska. Rec je bilo o njegovim politickim stavovima i onda poredjenje sa izjavama njegovog oca. Da bi se opravdali njegovi politicki stavovi krece dubioza da on nije kao otac jer boze moj ako ne voli tatu sigurno nema nikakav porodicni obrazac ponasanja. Ostalo je istorija, samo se nadovezalo... I ne vidim sto bi on bio imun na komentarisanje porodice koje je sam uveo u javni svet, a na drugu stranu se bavio tudjom porodicom optuzujuci muza bivse demokrate da je homosekualac kojeg je napao ljubavnik... 3
Angelia Posted Wednesday at 04:10 AM Posted Wednesday at 04:10 AM 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: I ne vidim sto bi on bio imun na komentarisanje porodice koje je sam uveo u javni svet, a na drugu stranu se bavio tudjom porodicom optuzujuci muza bivse demokrate da je homosekualac kojeg je napao ljubavnik... meni je interesatno kako se ljudi zgrazavaju "vidi sta radi" i onda se okrenu I rade isto, ali je opravdanje "pa I oni to rade". Ako se zgrazavas, onda ne radis isto cim ti se pruzi prilika, ili se ne zgrazavas jer znas da ces raditi isto. Sve ostalo je licemerno. 1
Beonegro Posted Wednesday at 08:46 AM Posted Wednesday at 08:46 AM Lik čije akcije imaju direkat uticaj na milione zaposlenih u saveznoj administraciji i njihove porodice: Elon Musk Rage Quits Livestream After Being Cyberbullied by Gamers The DOGE chief was, predictably, terrible at the game, but that was the least of his problems—Less than five minutes into the stream, a player logged on and asked Musk if he could “please jerk off mr trump so he dies of a heart attack.” It only got worse from there. For the next hour and a half, Musk sat in stony-faced silence and blasted techno music while dozens of users with names such as ELON_IS_A_PEEDOPHILE and ELON_MUSK_IS_PATHETIC repeatedly spammed the chat to tell him “YOU HAVE NO FRIENDS AND YOU WILL DIE ALONE” and “YOU WILL ALWAYS FEEL INSECURE AND IT WILL NEVER GO AWAY.” “Elon. It’s me, Ashley St. Claire. I have no other means of contacting you so I bought PoE2 early access. Please pay your child support. Thank you Elon,” said an account pretending to be the conservative influencer currently locked in a custody battle with Musk over their five-month-old child, while another said his estranged daughter Vivian “was right” about him being terrible at video games. 2 3
Maharaja Posted Wednesday at 02:53 PM Posted Wednesday at 02:53 PM Koliko je taj debil ustvari nesrećan. Pored konstantne nadrogiranosti ketaminom, ta odbačenost, nevoljenost i patetičnost, dobrim delom objašnjavaju njegovu delatnost poslednjih godina. 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 03:09 PM Author Posted Wednesday at 03:09 PM 10 hours ago, Angelia said: meni je interesatno kako se ljudi zgrazavaju "vidi sta radi" i onda se okrenu I rade isto, ali je opravdanje "pa I oni to rade". Ako se zgrazavas, onda ne radis isto cim ti se pruzi prilika, ili se ne zgrazavas jer znas da ces raditi isto. Sve ostalo je licemerno. Koga tacno optuzujes da je licemer na ovom forumu? Ko ima surnaest dece sa kojima nema dodira, ko salutira Hitleru, ko otpusta ljude nesumicno da bi zastitio sebe, ko laze da je izmislio nesto sto je kupio vec izmisljeno, ko vice da mu ne trebaju tudje pare pa ih posle tuzi jer se ne oglasavaju na njegovoj platformi...? Tako, ispustas fraze cisto da se nadjes u prici... 🤪 2
Helena Posted Wednesday at 03:16 PM Posted Wednesday at 03:16 PM Ih baby, samo si ljubomorna na bogatstvo i uspeh Nego ono, da je PLAĆAO gejmere da mu dignu rejting govori mnogo 2
Angelia Posted Wednesday at 03:37 PM Posted Wednesday at 03:37 PM 25 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Koga tacno optuzujes da je licemer na ovom forumu? Ko se prepozna, prepoznao se 😀 sa Elonom nisam u komunikaciji...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 04:11 PM Author Posted Wednesday at 04:11 PM 27 minutes ago, Angelia said: Ko se prepozna, prepoznao se 😀 sa Elonom nisam u komunikaciji... Evo samo za tebe, jest da je ne zasluzujes po lepoti, ali po znacenju svakako Belief is a beautiful armor But makes for the heaviest sword Like punching underwater You never can hit who you're trying for
Mina D. Harker Posted Wednesday at 05:35 PM Posted Wednesday at 05:35 PM Rado bih da se prepoznam kao milijarderka, just sayin' 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Wednesday at 06:30 PM Author Posted Wednesday at 06:30 PM 53 minutes ago, Mina D. Harker said: Rado bih da se prepoznam kao milijarderka, just sayin' Ko kaze da ne mozes? Pocni svima da pricas da jesi, neko ce se upecati 🎣 Vidis kako je Mask pronalazac i mnogi veruju. Samo nadji dobru platformu i stancaj marketing Fake it till you make it - motto 1
Rex Posted Wednesday at 07:21 PM Posted Wednesday at 07:21 PM (edited) 10 hours ago, Beonegro said: Lik čije akcije imaju direkat uticaj na milione zaposlenih u saveznoj administraciji i njihove porodice: Elon Musk Rage Quits Livestream After Being Cyberbullied by Gamers The DOGE chief was, predictably, terrible at the game, but that was the least of his problems—Less than five minutes into the stream, a player logged on and asked Musk if he could “please jerk off mr trump so he dies of a heart attack.” It only got worse from there. For the next hour and a half, Musk sat in stony-faced silence and blasted techno music while dozens of users with names such as ELON_IS_A_PEEDOPHILE and ELON_MUSK_IS_PATHETIC repeatedly spammed the chat to tell him “YOU HAVE NO FRIENDS AND YOU WILL DIE ALONE” and “YOU WILL ALWAYS FEEL INSECURE AND IT WILL NEVER GO AWAY.” “Elon. It’s me, Ashley St. Claire. I have no other means of contacting you so I bought PoE2 early access. Please pay your child support. Thank you Elon,” said an account pretending to be the conservative influencer currently locked in a custody battle with Musk over their five-month-old child, while another said his estranged daughter Vivian “was right” about him being terrible at video games. E, ali meni nije jasno kako ljudi tako olako prelaze preko toga da se čovek folira da igra i glumi da je najbolji igrač u čak dve ultrapopularne igre (D4 i PoE2)? Peglao sam ja pre skoro četvrt veka D2 malo ozbiljnije, ali nikad ozbiljno i pregoreo, ali sam ostao u kontaktu sa nekim likovima koji su to igrali i nikad nisu stali. Sada su na PoE2 i bukvalno se smeju koliki je folirant Mask kada se lajv strimovao. Ima i na netu snimaka gde pravi igrači komentarišu i objašnjavaju da je potpuna nubleta. I onda ne razumem kako ljudi mogu toliko jako da fangrlišu i veruju mu, a čovek bukvalno plaća profi gejmere da farmuju igru i pretvara se da je on taj profi gejmer. Kako to nije ultra red flag, nije mi jasno. Edited Wednesday at 07:21 PM by Rex 4
Klotzen Posted Wednesday at 07:32 PM Posted Wednesday at 07:32 PM Mask krade šou Trampu. Desilo se u SNL već drugi put, desiće se i u RL 🙂
Helena Posted Wednesday at 09:05 PM Posted Wednesday at 09:05 PM Ja pak mislim da je Mask svoje odmaskovao u politici 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Thursday at 03:15 AM Author Posted Thursday at 03:15 AM 6 hours ago, Helena said: Ja pak mislim da je Mask svoje odmaskovao u politici Mislis da ce da zaboravi svu lovu koju je ulozio tek tako? Ja mislim da spasava kompanije koje su u dubiozi i da ce samo fiktivno da stave nekog a on nastaviti da operise, cisto da ne bude meta konstantnog napada.
Beonegro Posted Thursday at 07:58 AM Posted Thursday at 07:58 AM 4 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ja mislim da spasava kompanije koje su u dubiozi i da ce samo fiktivno da stave nekog a on nastaviti da operise, cisto da ne bude meta konstantnog napada. Ma kakvi, nema šanse da on nekome prepusti poziciju frontmana, čak ni nekome za koga svi znaju da je straw man. On je onaj lik kome je bitnije da ispriča da je imao seks, nego sam čin seksanja. 2
Smrtokapa Posted Thursday at 08:36 AM Posted Thursday at 08:36 AM 13 hours ago, Rex said: Kako to nije ultra red flag, nije mi jasno. Kult Maska je jači od kulta Trampa. Međutim, dosta je malobrojniji. Tramp osvaja široke narodne mase, Mask osvaja samo specifičnu populaciju nerdova i haslera. 13 hours ago, Klotzen said: Mask krade šou Trampu. Desilo se u SNL već drugi put, desiće se i u RL 🙂 11 hours ago, Helena said: Ja pak mislim da je Mask svoje odmaskovao u politici Zbog toga sam tim Helena ovde. Ovo je neravnopravna borba. A da ne pominjemo to je u duetu ova dva genija Tramp zaista taj koji je stabilan. 3
Helena Posted Thursday at 09:36 PM Posted Thursday at 09:36 PM 13 hours ago, Beonegro said: Ma kakvi, nema šanse da on nekome prepusti poziciju frontmana, čak ni nekome za koga svi znaju da je straw man. On je onaj lik kome je bitnije da ispriča da je imao seks, nego sam čin seksanja. Joj, gde sam zakačila nešto tipa "Njemu (tranpu) mask ne treba, ali mu je drag pa ga drži", tako nekako Ipak neće biti kalif umesto kalifa.
Recommended Posts