Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je fascinantna ta devojka.

U tim promilima koje pominješ ćeš jedva naći nekog ko bi se potpuno odrekao takvog bogatstva.

Doduše, ona koristi svoje nasleđe po poreklu slikajući se za teen Vog I slično, ali ne prosi od biološkog roditelja.

Tako da bi se svaki dobar roditelj ponosio a ne brisao takvo biće iz života.

Njegov gubitak svakako.

...i samo bih korigovala rečenicu -vrši tranziciju u svoj pol.

• Like 3
Posted (edited)
1 hour ago, Helena said:

Meni je fascinantna ta devojka.

U tim promilima koje pominješ ćeš jedva naći nekog ko bi se potpuno odrekao takvog bogatstva.

Doduše, ona koristi svoje nasleđe po poreklu slikajući se za teen Vog I slično, ali ne prosi od biološkog roditelja.

Tako da bi se svaki dobar roditelj ponosio a ne brisao takvo biće iz života.

Njegov gubitak svakako.

...i samo bih korigovala rečenicu -vrši tranziciju u svoj pol.

Upravo tako: vraca se sebi... 

Edited by ters
  • Love 1
Posted

IT Support guy se ne oglasava po pitanju ovog fijaska - a ocekivao sam neko oglasavanje ovog tipa:

So apparently a government cabinet just leaked sensitive info because they couldn't figure out how to use Signal.

If they were using X, this wouldn’t have happened. Actually works. No Woke viruses installed. Can broadcast to millions of people at the same time and not only to Jefrey Goldberg.

Might be time to switch from apps made for spies in basements to platforms built for the real world.

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
29 minutes ago, Dzoni_m said:

https://www.businessinsider.com/bitcoin-crypto-tesla-earnings-stock-elon-musk-trump-accounting-ev-2025-1

Pa ovi su potpuno u cabru. Da je reda ta firma bi bila istresena iz gaca od strane SEC-a. Ovo je prevara vec. I naravno ko god je dozvolio da spekulativna vrednost crypto valuta ulazi tako u knjige, treba g motkom tuci. 

Sve je prevara... ovo je samo tresnja na slag

Posted

Toliko pominje 'preuzimanje rizika' da bi covek pomislio da je spreman da uhvati krajeve dve zive zice i postane iron man, ali ne... on rizike preuzima tako sto drugima daje te zive zice... pa ko prezivi on prisvoji uspeh. 

Posted

Je l' realno da je NaziBoi prodao twitter Xaiju (druga njegova kompanija) da bi "odvezao" twitter od Tesle koja pada kao kamen i to je skroz ok? Hahah

Jos cu da krenem da podrzavam anarhokomunjare kad sam video vest mislio sam da je Onion

Posted

Evo, krenuli su da targetiraju porodice sudija koji sprovode zakon i onemogućavaju Trampa da krši zakon. Plus su glupi kao ponoć, pa navode da ona nudi pravne usluge ilegalnim imigrantima kao da to znači da je ona za ilegalnu imigraciju. Kao da advokate koji brane kriminalce optužiš da su za kriminal. Mrze sve i svakog ko pokušava da se suprotstavi Trampu, bez ikakvog obzira, umesto da u kongresu, u kome imaju većinu, daju Trampu pravni okvir po kome može da radi s imigracijom šta je nameračio. Užas.

musk.png

• Like 1
  • Tuzno 2
Posted

Još lijepih vijesti za naci boja:

Tesla registered in March 3,157 car sales in France, 911 in Sweden and 2,211 in Norway, dropping respectively 36.83%, 63.9% and 1% from last year, official data showed.

In Denmark, registrations totalled 593, down 65.6%, and they fell by 61% to 1,536 in the Netherlands.

Quarterly sales were down 41.1% in France, 55.3% in Sweden, 12.5% in Norway, 56.4% in Denmark, and 49.7% in the Netherlands.

Očekuje se da će za Teslu ovo biti najgori kvartal po broju prodatih vozila od 2021. naovamo 🤩

• Like 2
  • Pumpaj! 1