Drug Crni Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Pa,Noksa se forsira sa pravom. Tako je Srki zvao Novaka tokom US Opena 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Srki Ni ovo mi se ne sviđa, for the record Bolje Srle Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Meni su svi ok jer vecinu koristim bez ikakvih namera, prosto hipokoristik a svaki put kad procitam Noksa cujem Srkija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 4 minutes ago, zoe Bg said: a svaki put kad procitam Noksa cujem Srkija Kako drugacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Od svih nabrojanih, ja jedino mozda koristim no.5, za Wawrinku mi je Stan ili Stanimal mnogo bolji nadimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 čekajte, nisam pratio, kako to da je Srle bio komentator za vrijeme US Opena ako sam dobro shvatio? Jel to bilo samo tada i nikada više ili se očekuje nastavak suradnje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Abudžaba Dabila said: ili se očekuje nastavak suradnje? Da pisemo peticiju Eurosportu (?) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Je l komentarisao RG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ne razumem zasto se Wawa smatra posprdnim? Grisha je valjda tipican nadimak za nekog ko se zove Grigor (to znam jos iz Rata i Mira). A Rafica je valjda deminutivcic , iliti tepanje, ni to ne vidim kao nesto negativno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, wwww said: Ne razumem zasto se Wawa smatra posprdnim? Ne znam tko to smatra, ja ne, nego sam komentirao da mi se ne sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Abudžaba Dabila je rekao za Njole, a ja za no.2, ostale nismo komentarisali u tom kontekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Boxy kako ti zoveš Srđana, imaš li možda neki nadimak za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Abudžaba Dabila pa nesto bas i ne volim da pisem/pricam o njemu, ali uglavnom Srki ako je neka zajebancija ovde a ako komentarisem neke njegove izjave, onda definitivno ne koristim nadimak, onda su vise neki epiteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Just now, Boxy said: @Abudžaba Dabila pa nesto bas i ne volim da pisem/pricam o njemu, ali uglavnom Srki ako je neka zajebancija ovde a ako komentarisem neke njegove izjave, onda definitivno ne koristim nadimak, onda su vise neki epiteti E pa, eto ti; Srđan - Srki Feđan - Feki 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 3 minutes ago, Abudžaba Dabila said: E pa, eto ti; Srđan - Srki Feđan - Feki nema odgovarajuce reakcije Edited November 18, 2020 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 21 minutes ago, Abudžaba Dabila said: čekajte, nisam pratio, kako to da je Srle bio komentator za vrijeme US Opena ako sam dobro shvatio? Jel to bilo samo tada i nikada više ili se očekuje nastavak suradnje? Nitko mi nije odgovorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Mene nervira i Nole, prosto mi ružno zvuči, nikad ga ne zovem tako, ali ako ima nešto gore od toga to su onda varijante tipa Nolo, Dulo, Salo Ovi ostali nisu negativni sami po sebi ali ako ih upotrebljava uglavnom samo jedna osoba koja očigledno nije fan, ne čudi me takva percepcija, i to ne samo u jednom slučaju Imali smo i Makicu dok je Endi bio aktivan E da, dodajem i Ducija, to mi je isto užas jedan, nije mi jasno kako neko može tako zvati bilo koju jedinku kad izađe iz jaslica, to mi je podnošljivo taman za bebe koje još ne znaju da pričaju 17 minutes ago, Boxy said: Je l komentarisao RG? Na svu sreću nije, nadam se da je ono bilo prvo i poslednje. A ovo Noksa mi je nekako promaklo, doduše mnogo štošta mi je promaklo jer sam pokušavala da nekako izbalansiram ton da čujem lopticu a da ne čujem njih Srđan me nervira u svim varijantama pošto me nervira samo njegovo postojanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @alcesta joj da, Makica Skroz sam i zaboravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 28 minutes ago, Abudžaba Dabila said: čekajte, nisam pratio, kako to da je Srle bio komentator za vrijeme US Opena ako sam dobro shvatio? Jel to bilo samo tada i nikada više ili se očekuje nastavak suradnje? Bio, protiv Edmunda je bilo izvrsno, krenuo je lagano a onda je otisao u 3 lepe teorije 4 minutes ago, alcesta said: E da, dodajem i Ducija, to mi je isto užas jedan, nije mi jasno kako neko može tako zvati bilo koju jedinku kad izađe iz jaslica, to mi je podnošljivo taman za bebe koje još ne znaju da pričaju Imala sam rodjaka kome je to bio nadimak, bio dusa od coveka i pristajao mu je bas, tako i Lajovicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 I Duci, naravno buci-buci, hehe Hvala @zoe Bg ali više sam mislio na to tko je uopće došao na tu (suludu) ideju i zašto? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Druzi se sa Pesikanom pa cenim da je doslo u pricu uz neki viskic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) Sad da pitamo da li se Boki oseca uvredjeno kad ga svi zovu Boki koliko vidim, Dejan-Deki, Marija-Maki itd itd, sad je problem Federer-Feki jer ga ja zovem tako. Ako mi zoe bude rekla da ce me banovati ako ne promenim promenicu ili ga vise necu pominjati uopste inace sta fali, ne treba preterivati Evo mogu da promenim u bozanskobice ali nesto mislim da ce to proci jos gore Edited November 18, 2020 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 minute ago, ciao said: Sad da pitamo da li se Boki oseca uvredjeno kad ga svi zovu Boki koliko vidim, Dejan-Deki, Marija-Maki itd itd, sad je problem Federer-Feki jer ga ja zovem tako. Ako mi zoe bude rekla da ce me banovati ako ne promenim promenicu ili ga vise necu pominjati uopste inace sta fali, ne treba preterivati Znači ti to odmilja...nisam ni sumnjao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Jao nemojte o teskim temama, popila sam liker od aronije 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Pa Duci je Lajovicev "privatni" nadimak, tako sam ja razumela (tako ga zovu ovi koji su s njim privatno prijatelji). A i nalog na twitteru mu je dutzee. Meni je Wawa najkraca varijanta za napisati (krace od Wawrinka ili Stanislas). A nisam mu ja jedna od zenskih obozavateljki njegovih bicepsa, tricepsa, 6-8pakova itd. pa da ga zovem familijarno Stan 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts