Jump to content

Abudžaba Dabila

Član foruma
 • Content Count

  838
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Abudžaba Dabila last won the day on June 1 2019

Abudžaba Dabila had the most liked content!

Community Reputation

739 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Preteško, barem meni. A sjetio sam se raznih znanih i neznanih ali se ne uklapaju.
 2. Hahaha...mada, nekako mislim da je namjerno pogriješio, takav mi je utisak, možda griješim.
 3. Da, taj "Sinsi" je anomalija, tada je u 5 mečeva imao 26 duplih. Bez tog turnira je na 2.6 duplih u prosjeku u drugom dijelu sezone.
 4. Izbrojao sam sada, u 18 mečeva prije korone imao je 51 duplu, dakle 2.83 u prosjeku po meču. Ne znam koliki je prosječni postotak dobivenih poena nakon drugog servisa u tim mečevima, ali prosječni postotak ako se zbroje postoci (dobivenih poena nakon drugog servisa u svakom meču) i podijele sa brojem mečeva iznosi - 56.5%. Ovaj podatak naravno, ne mora puno značiti, tj. može zavarati, ovisno o tome koliko poena nakon drugog servisa je bilo u pojedinom meču. U drugom dijelu sezone (nakon korone) imao je, dakle, 137-51, tj. 86 duplih, ili 3.07 u prosjeku po meču.
 5. Dobro, istini za volju, treba reći da je Đoković odigrao više mečeva od svih navedenih, od nekih i mnogo više, tako da nije tako strašna brojka ni izbliza (u prosjeku od ovih svih je "bolji" tj. manji prosjek duplih po meču od njega ima možda jedan, eventualno dva igrača). Mada, da je previše za igrača takvog kalibra, previše je.
 6. Tko je, prema kasnijem priznanju, uoči svog prvog GS finala u sebi molio - "I prayed. Not for victory, but that my ____________ would not ____________ ." Taj strah ga je toliko paralizirao da je izgubio to finale. U pitanju je legenda svjetskog tenisa.
 7. Abudžaba Dabila

  Svastara

  ^ Lijepo, lijepo. Ovo je Sombor, a ono gore Vicenza (ili neko manje mjesto pokraj)? Da vidim jesam li dobro zapamtio.
 8. Wayne Ferreira je bio noćna mora za jednog odličnog, bivšeg No3 igrača. U 5 međusobnih susreta taj bivši No3 protiv njega je ostvario tek jednu pobjedu. Najviše upamćen je ostao jedan njihov susret na GS-u, gdje je taj bivši No3 vodio 2-0 u setovima i 5-1 u trećem (do tada Ferreira nije zaradio niti jednu break loptu), ali to mu nije bilo dovoljno, Ferreira je na kraju slavio u pet setova spasivši pritom i 2 meč lopte. Taj, jedan od najboljih igrača svoje zemlje ikada, svojim odličnim partijama je bio najzaslužniji za osvajanje Davis Cupa par godina kasnije. Tko je taj igrač?
 9. Sad gledam, Roger je na tom turniru osvojio wooden spoon (uključio se od 2. kola, kao i ostali top nositelji)
×
×
 • Create New...