ciao Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Neverovatna prica sa vozom, samo jedna zrtva i to zena koja je drzala kiosk na koju je pala lokomotiva, voz je bio pun putnika ali nikom nista, vozac i suvozac ispali kroz prozor ali ni njima nista - zaglavila se kocnica pred sam ulazak u stanicu i nije radila, tako nesto i voz usporio dok je prolazio kroz zid. Tu ispod prolazio tramvaj i bila stanica ali nikog nije bilo srecom, samo ta jedna zena nastradala 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 @We lose every week Neke stvari se, izgleda, ne mijenjaju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 (edited) Nema veze sa vozovima, davno se desilo ali se jos uvek pamti.. https://www.geotech.hr/vajont-tragedija-u-kojoj-je-poginulo-2-ooo-ljudi/ Edited November 3, 2020 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 3 hours ago, Abudžaba Dabila said: @We lose every week Neke stvari se, izgleda, ne mijenjaju... Meni se od dosadašnjih verzija najviše sviđao Depresivni vombat, sa sve avatarom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Depresivni Vombat(i) postoji još uvek ( sa sve avatarom ), kao naziv moje ekipe u yahoo NFL forumskoj fantazi ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ja moram priznati da sam pomalo razocaran. Ocekivao sam novi,svezi nick,a ne recikliranje starog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Zar je bilo ovo...ne sećam se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 28 minutes ago, alcesta said: Meni se od dosadašnjih verzija najviše sviđao Depresivni vombat, sa sve avatarom Meni jedan drugi (avatar) Mogli bi neki kviz - nabroji što više Bokijevih nickova...pobjedniku pivo od domaćina Inače, zaista je zarazno, barem u mom slučaju to mijenjanje nickova, ko će dočekat da prođe 180 dana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 26 minutes ago, We lose every week said: Zar je bilo ovo...ne sećam se doduse, na ovom forumu nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 ako je nesto glupo to je stalno menjanje nikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 I ko je on sad? Znam da se tako zvao tim iz B lige fantazija. Pa ne mogu da povezem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 to je valjda bio mile ili tako nesto. boki ne igra nba fantazy. kao sto je onaj na nba fantazyju pogresno napisao lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 45 minutes ago, gggggggg said: ako je nesto glupo to je stalno menjanje nikova. Nije to za svakoga Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Stavicu ovde posto na VOX92 nema posebne teme. Razmisljao sam da li da ide na "Najlepse teniserke" ili na "Outfit,moda,estetika".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 svaka sličnost je slučajna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 2 hours ago, gggggggg said: ako je nesto glupo to je stalno menjanje nikova. Ja sam tek prošle nedelje provalila ko si ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 zar nije bilo ocigledno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Pa nisi se mnogo pojavljivao ovde, srećom onda je Boki postovao ono o pauku pa je postalo jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 6 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Čekaj...baš JozO? Hahaha. Ne pratim to više, ranije sam redovno, ali da, ima tu materijala Jel ti bolji Tarik ili Joško kao voditelj? (pretpostavljam cijelo vrijeme da misliš na hr Potjeru ) Da pređem ovamo da uštedim zoe posla da, na hrvatsku, srpska je Potera a i brzo su nam je zamračili. Doduše ni ja nemam više vremena baš redovno da pratim. Da, baš Jozo ili Joze, sad ne znam je li bilo u padežu. A Tarik mi je bolji bio, on mi je taman za voditelja kviza, mada je Milioner strašno dosadan po koncepciji pa sam od njega digla ruke. Joško mi je u početku bio grozan, ponašao se kao spiker koji čita na dnevniku, ali sad se i on uhodao pa ga je lakše gledati, mnogo je bolji otkako se ne ponaša kao robot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 E sam ne bih bolje opisao njih dvojicu (i Milionera), sve se slažem Da imam više hrabrosti, gledala bi i mene kako dižem pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Uh, ja se ne bih nikad usudila. U mladosti nekad davno zvala sam kvizove na radiju, ali to je skroz drukčije kad te niko ne vidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 (edited) Kad smo vec kod "Milionera" na PDF tenis.. S tim..sto ako je Karlovic u pitanju,ovo je tacno Edited November 6, 2020 by Crni Bombarder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 minutes ago, alcesta said: Uh, ja se ne bih nikad usudila. U mladosti nekad davno zvala sam kvizove na radiju, ali to je skroz drukčije kad te niko ne vidi. Ja se nisam usudio zvati čak ni Upitnik koji je davno ranije išao na TV, vodio ga baš Joško, bio i autor. Al sam pomogao nekima da dođu tu do para, zvali me i javljali se u emisiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 psihodelicna odeca: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Bukvalno sam dosao da pitam kad spremamo docek za @NMXsa tema o SAD..ali vidim da se vec "spustio" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts