Jump to content

Recommended Posts

Posted

FT89yWXXoAIOCRB?format=jpg&name=large

s jedne strane razumem sta hoce da kaze: u USA je totalno ludilo s pravom epidemijom masovnih pucnjava i ubistava i ogroman problem s oruzjem.

s druge strane: alo, zeno! veoma je malo mesta na kugli zemaljskoj gde ljudi zive bezbedno i bez svakokdnevne borbe da prezive (a ne da idu bezbedno u bioskop). imamo ratove na svim kontinentima, u mnogim zemljama su na vlasti rezimi koji (iako nema rata) cine zivot mizernim mnogim ljudima. mnoga deca gladuju i moraju od malih nogu da rade da bi prezivela itd. itd.. a ona, uljuljkana u svim parama koje je dobila od sponzora (i tenisa), u svom privilegovanom "bablu", -  kuka! :classic_dry:

Posted
On 5/30/2022 at 1:36 PM, wwww said:

Osakini tweetovi i pisanija su sve više transfer blama. Izjave na nivou srednje škole...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

p0cf1p3w.webp

Seahenge - drvena verzija Stonehenge-a ...

Otkriven '98-me zbog oseke.

Šta vi, drugari, mislite čemu su služili?

Ja mislim da su bili u fazonu - "Lilly was here" ali u megalomanskoj varijanti.

Edited by Andrej
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted

Naletim na ovo i setim se... Moj mačor nikada ovakva mesta nije birao, nego samo standardno: Lavabo, kutija, orman, polica i sl

Spoiler

spacer.png

😂

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

...onako,tema je svaštara,a ja nemam pojma onima koji vole tenis koji nisu samo nekakovi navijači da preporučim nešto.Ja volim tenis,poštujem  uspjehe.Predlažem vama istinskim prijateljima tenisa da otiđete na indeks.hr i odslušate  razgovor sa sa Nikijem Pilićem,to vam je u principu povijest današnjeg profesionalnog tenisa

• Like 2
Posted
2 hours ago, mladenvzz said:

...onako,tema je svaštara,a ja nemam pojma onima koji vole tenis koji nisu samo nekakovi navijači da preporučim nešto.Ja volim tenis,poštujem  uspjehe.Predlažem vama istinskim prijateljima tenisa da otiđete na indeks.hr i odslušate  razgovor sa sa Nikijem Pilićem,to vam je u principu povijest današnjeg profesionalnog tenisa

Podrzavam!

Citav intervju:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jos nisam isla da se testiram, ali mama jeste, ona se u sredu testirala, ja danas dobila prve simptome, kasalj i sitna temperatura.

U principu sam ok, nisam ni provalila da imam temperaturu, nego za svaki slucaj izmerila i ona 37.1

Posted

Njoj je danaa bas primetno bolje, pije jos sutra lek i onda u sredu na kontrolu, tako da lici da je kod nje skoro pa gotovo :classic_smile:

• Like 4
  • Love 1
Posted

Ako mogu utešiti...

Odradio sam je u martu. Dan dva temperature (stigla na 39.4, što mi je mereni rekord).

Potom sve ok, pri čemu posledica je bila da sam kašljucao mesečak dana. Bez ikakvih drugih problema ili posledica.

I inače me gripozna virusna oboljenja ne obore previše. Za koronu - realno jedan i po dan nisam bio sposoban da idem na posao (imao sam i težih respiratornih), ali pošto smo rad od kuće prezupčio sam ga bez zvaničnog bolovanja.

Mama u 70tim nije zvanično dijagnostikovana  ali je imala mesečak dana kašlja u jednom momentu. Tako da je vrv i ona odradila bez težih posledica.

Posted

Iskreno, meni je veci strah da mama prodje sto lakse jer je u 70im i srcani je bolesnik, ja cu lako.

Danas sam samo u jednom trenutku imala tu malu temperaturu, najvise me grlo zeza, cak ni ne kasljem nesto previse, nego sam promukla.

Posted
On 7/6/2022 at 8:02 PM, Drug Crni said:

Dolazi li jez (da dise pod prozorom)? :classic_biggrin:
P.S.srecno ozdravljenje!

Dosao veceras :mad:

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Boxy said:

Dosao veceras :mad:

:lol_2::bravo:

Kod mene se nije pojavio nijedan..ima bar desetak godina..da sam ga video,mislim. Ispustaju cudne zvuke..smesni su mi..kao da predu :classic_biggrin: