alcesta Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Za 40 godina ništa se nije promenilo, a deluje da neće ni za još 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 s jedne strane razumem sta hoce da kaze: u USA je totalno ludilo s pravom epidemijom masovnih pucnjava i ubistava i ogroman problem s oruzjem. s druge strane: alo, zeno! veoma je malo mesta na kugli zemaljskoj gde ljudi zive bezbedno i bez svakokdnevne borbe da prezive (a ne da idu bezbedno u bioskop). imamo ratove na svim kontinentima, u mnogim zemljama su na vlasti rezimi koji (iako nema rata) cine zivot mizernim mnogim ljudima. mnoga deca gladuju i moraju od malih nogu da rade da bi prezivela itd. itd.. a ona, uljuljkana u svim parama koje je dobila od sponzora (i tenisa), u svom privilegovanom "bablu", - kuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Kod mene more komaraca drugo veče zaredom 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 On 5/30/2022 at 1:36 PM, wwww said: Osakini tweetovi i pisanija su sve više transfer blama. Izjave na nivou srednje škole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Vidim da smo za 500. post dobili bedževe Posting Machine. Strah me da zamislim šta ide za veće brojke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Seahenge - drvena verzija Stonehenge-a ... Otkriven '98-me zbog oseke. Šta vi, drugari, mislite čemu su služili? Ja mislim da su bili u fazonu - "Lilly was here" ali u megalomanskoj varijanti. Edited June 21, 2022 by Andrej 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 8 hours ago, alcesta said: Vidim da smo za 500. post dobili bedževe Posting Machine. Strah me da zamislim šta ide za veće brojke Borko, vrati se! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Naletim na ovo i setim se... Moj mačor nikada ovakva mesta nije birao, nego samo standardno: Lavabo, kutija, orman, polica i sl Spoiler 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 ...onako,tema je svaštara,a ja nemam pojma onima koji vole tenis koji nisu samo nekakovi navijači da preporučim nešto.Ja volim tenis,poštujem uspjehe.Predlažem vama istinskim prijateljima tenisa da otiđete na indeks.hr i odslušate razgovor sa sa Nikijem Pilićem,to vam je u principu povijest današnjeg profesionalnog tenisa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 hours ago, mladenvzz said: ...onako,tema je svaštara,a ja nemam pojma onima koji vole tenis koji nisu samo nekakovi navijači da preporučim nešto.Ja volim tenis,poštujem uspjehe.Predlažem vama istinskim prijateljima tenisa da otiđete na indeks.hr i odslušate razgovor sa sa Nikijem Pilićem,to vam je u principu povijest današnjeg profesionalnog tenisa Podrzavam! Citav intervju: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 gde nam je @wwww??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 (edited) nema ni Keire, ni ... hejteri su happy, nek uzivaju Edited July 2, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 potpuno ih razumem . mislim na wwww i keiru . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Izgleda da je i do mene dosla korona, 2.5 godine sam uspela da je izbegnem, stigla me na plus milion. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Kako si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Jos nisam isla da se testiram, ali mama jeste, ona se u sredu testirala, ja danas dobila prve simptome, kasalj i sitna temperatura. U principu sam ok, nisam ni provalila da imam temperaturu, nego za svaki slucaj izmerila i ona 37.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Samo kad ste obe OK, sad je ova varijanta bez težih simptoma valjda, koja god da je. Držite se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Njoj je danaa bas primetno bolje, pije jos sutra lek i onda u sredu na kontrolu, tako da lici da je kod nje skoro pa gotovo 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ako mogu utešiti... Odradio sam je u martu. Dan dva temperature (stigla na 39.4, što mi je mereni rekord). Potom sve ok, pri čemu posledica je bila da sam kašljucao mesečak dana. Bez ikakvih drugih problema ili posledica. I inače me gripozna virusna oboljenja ne obore previše. Za koronu - realno jedan i po dan nisam bio sposoban da idem na posao (imao sam i težih respiratornih), ali pošto smo rad od kuće prezupčio sam ga bez zvaničnog bolovanja. Mama u 70tim nije zvanično dijagnostikovana ali je imala mesečak dana kašlja u jednom momentu. Tako da je vrv i ona odradila bez težih posledica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Iskreno, meni je veci strah da mama prodje sto lakse jer je u 70im i srcani je bolesnik, ja cu lako. Danas sam samo u jednom trenutku imala tu malu temperaturu, najvise me grlo zeza, cak ni ne kasljem nesto previse, nego sam promukla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Dolazi li jez (da dise pod prozorom)? P.S.srecno ozdravljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Hahahah, e tacno mi je on falio Hvala, danas mi je bas primetno bolje 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 On 7/6/2022 at 8:02 PM, Drug Crni said: Dolazi li jez (da dise pod prozorom)? P.S.srecno ozdravljenje! Dosao veceras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Boxy said: Dosao veceras Kod mene se nije pojavio nijedan..ima bar desetak godina..da sam ga video,mislim. Ispustaju cudne zvuke..smesni su mi..kao da predu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts