Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja genije nisam primetio i u toku prvog kola sam jedno 20 igraca izmenio skinulo mi 80 boda 😂😂😂

Reko mozda dozvoljavaju da se menja dok se ne zavrsi prvo kolo, nisam primetio da pise da skida 😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, Nele said:

Ja genije nisam primetio i u toku prvog kola sam jedno 20 igraca izmenio skinulo mi 80 boda 😂😂😂

Reko mozda dozvoljavaju da se menja dok se ne zavrsi prvo kolo, nisam primetio da pise da skida 😂😂😂😂😂😂

Bez brige, opet ćeš biti bolji makar od mene 😁

• Ha-ha 1
  • 1 month later...
Posted

Razbio sam ovo kolo ravno 100 poena i to bez triple cap ili bench boosta jos udogie prodo sa 0 boda… 

Stizem vas i pored -80 drz’ te cega 😁😁😁

• Like 2
  • 9 months later...
Posted (edited)

FPL liga je obnovljenja.

Kod za ulaz je: b3ke5u

Ima novina ove sezone (broj transfera koji se može preneti (sa 2 na 5), misteri čip, čuvaju se preneti transferi posle upotrebe čipa, par izmena u računanju BPS), malo su i cene tumbali, nadamo se dobroj sezoni. 

Edited by Lineker
  • Like 4
  • uvrnuto locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 1 month later...
Posted
On 4/24/2025 at 11:56 AM, СтелаРоса said:

Mucenje...

Neki predlog za kraj sezone za napadaca? Cunha, Wood?

Wood ima bolji raspored, jure plasman i poprilicno je konzistentan.
Sa druge strane Cunha je rizicniji pik ali moze vise i da donese. Vukovi ne jure plasman ali igraju dobro.

Manje ljudi ga i ima tako da je u neku ruku diferencijal.

Svakako bih pre Marmusha od njih dvojice.

• Thanks 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Ne piše se puno na ovoj temi, ali da zaokružimo sezonu sa konačnim tabelama (liga i kup). Što se mene lično tiče, vrlo dobra sezona, najveći broj poena ikada, iznenadjen sam plasmanom.

Tek sad vidim da dva prvoplasirana imaju isti broj poena, ne znam koji je tie-breaker za plasman, ali sajt je rangirao...

Čestitke pobednicima:

Liga: GuNNers, Nikola Nikolić;

isti broj poena: Trudbenik Stalać, Nemanja Pavlović

Kup: Nije vodka rakija, Milorad Stojanović

Liga:

Spoiler

spacer.png

Kup:

Spoiler

spacer.png

Edited by Lineker
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Lineker said:

ne znam koji je tie-breaker za plasman, ali sajt je rangirao...

Gledao se VAR i u ovom slucaju 😄

Salu na stranu, gleda se ukupan broj transfera (bez WC-a i FH-a). Onaj sa manje transfera je bolje rangirani.

Hvala na cestitkama. 🙂

• Like 1
Posted

btw brat Hrvat osvojio fpl ove sezone :0

Ko nije igrao ovaj fantasy ne moze da zamisli koliko je ovo jeben ucinak. Ja sam pre par sezona bio top 2000, verovatno vise nikada u zivotu necu da pridjem slicnom ranku.

• WOW 2
Posted

Cestitke pobedniku.

Za mene je ovo bilo ubedljivo najgora sezona otakd igram, a to je sigurno vise od deset godina, cisti kosmar. Ovako nesto tesko da mogu ponoviti ikad vise i da se trudim. O kakvoj propasti je rec najbolje svedoci da sam svaku sansu za dobar plasman izgubio u drugoj utakmici prvog kola! Ove godine su padovi cena igraca u prva 3-4 kola bili mnogo ludji, tj strmoglaviji nego ranije dok obrnut princip nije bio prisutan.

Posted

Ja sam zavrsio ovu sezonu oko 32k, sto mi je nabolja sezona do sada (imao sam ih 3,4 ukupno).

U jednom kolu u drugom delu sam bio bukvalno na korak da obrisem igricu, ne secam se kad je tacno bilo 😂 Msm da mi je u tom kolu ostalo 30ak bodova na klupi, ako je to bilo tad.