Jump to content

TENNIS WARS: Episode X - RETURN OF DJOKOVIC (A.Open '23)

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Miki28 said:

Ćeraćemo se mi još😀 vidimo se u Rafinoj kuci u maju💪

Do tada, jos jedmom cestitke. I treba da ste ponosni na broj 22 i broj 10

Imam utisak da ce biti bas zanimljiv RG, iako je Rafa i dalje prvi favorit. Mozda deluje izlizano, ali ne otpisujem ni nekog od mladjih ovog puta .

Edited by Kosjan Willavić
Posted
8 minutes ago, Miki28 said:

Ćeraćemo se mi još😀 vidimo se u Rafinoj kuci u maju💪

Do tada, jos jedmom cestitke. I treba da ste ponosni na broj 22 i broj 10

Filmski -> finale RG, Nole-Rafa, pehar dodeljuje MJ. Zlobnici bi rekli jedini nacin da se Fed otera u istoriju 😜

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Ovo im je inace nova fora, Novakove fanove zovu Serbian fans, kao da samo Srbi navijaju za Novaka 🙄

Edited by Snjofko
Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Imam utisak da ce biti bas zanimljiv RG, iako je Rafa i dalje prvi favorit. Mozda deluje izlizano, ali ne otpisujem ni nekog od mladjih ovog puta .

Naravno da ce biti, bice tu dvojica sa 22 GS. Bice tu mali Alkaraz, Zverev ce biti bolji, Cicipas itd itd koji ce uciniti taj turnir da bude GS. 

1 minute ago, Geronimo said:

Filmski -> finale RG, Nole-Rafa, pehar dodeljuje MJ. Zlobnici bi rekli jedini nacin da se Fed otera u istoriju 😜

Moze, ne bunim se. Rafi ostaje RG, W i US open i to je to. 

Novak ima jos 2 sezoneposle ovoga tako da vidjecemo.

Federer je istorija, njegovo mjesto je no3 i to je sasvim ok. Rafa i Nole se jos bore za no1, s tim da je sada 70/30 u korist Noleta da bude GOAT.

• Like 2
Posted

Ja bi se oleshio k'o Federer da osvojim GS...Novak ce popiti koktel od algi i nekih semenki eventualno.
No,zato Novak ima #22 (i broji),a ja mogu samo da dobacim do otvaranja topika :lol_2:

• Love 2
  • Ha-ha 5
Posted
43 minutes ago, kalistenika u rutini said:

Neki smo na 12 rekli da ce biti 22, a neki su nam se na to smejali (Boki aka gurmanska Pljeka 😀

Cestitke Novaku i forumasima!

neki i da ce biti 25 ili 29!

tako je sudjeno... 

noletov najveci kvalitet je skromnost i to sto je potpuno normalana i divna osoba! 

rafa favorit na rg, ajte molim vas... rafa ima 36 godina, nole 25... mogao bi da osvaja gs dokle hoce...

Posted
20 minutes ago, alcesta said:

Znam da mnoge zanima pa evo...

Znači... pao i taj "rekord"?

Ok, čisto da i taj arhiviramo...

Next?

Posted

Nolo je bas ono bukvalno model za jedan high school sportski film.

U skolu dolazi klinac sa jednom torbom, pozajmljenim reketom i pricom da hoce da bude najveci.

Tu je glavni lik dete bogatasa

(Federer) koji je nabolji, drugar mu je latinos( zadovoljava woke uslove) koji je odmah tu do njega( Nadal) a tu je i simpaticni zlikovac u njijovom taboru (Kirjos).

Naizgled su svi fini i dobri prema njemu ali iza ledja mu se smeju da je ljakse i lozana i prave mu smicalice koje nas junak sve prevazidje.
Zlikovac Kirjos pred finalni turnir shvata da je nas junak ispravan i postaje njegov drugar. Na finalnom turniru Nolo ih sve odvali i odlazi u zagrlja svoje ljubavi iz mladosti koja je grlila drvece dok ga je cekala.

The end

• Like 5
  • Ha-ha 26
Posted
Just now, Pangea said:

Znači... pao i taj "rekord"?

Ok, čisto da i taj arhiviramo...

Next?

Sledeće će da izvuku hipotetičke nedelje pre open ere, kao što su izvadili Renšoa and co. za Vimbldon :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Clash said:

Nolo je bas ono bukvalno model za jedan high school sportski film.

U skolu dolazi klinac sa jednom torbom, pozajmljenim reketom i pricom da hoce da bude najveci.

Tu je glavni lik dete bogatasa

(Federer) koji je nabolji, drugar mu je latinos( zadovoljava woke uslove) koji je odmah tu do njega( Nadal) a tu je i simpaticni zlikovac u njijovom taboru (Kirjos).

Naizgled su svi fini i dobri prema njemu ali iza ledja mu se smeju da je ljakse i lozana i prave mu smicalice koje nas junak sve prevazidje.
Zlikovac Kirjos pred finalni turnir shvata da je nas junak ispravan i postaje njegov drugar. Na finalnom turniru Nolo ih sve odvali i odlazi u zagrlja svoje ljubavi iz mladosti koja je grlila drvece dok ga je cekala.

The end

Stvarno ne znam zašto nisi oprobao sreću u Holivudu. Kad je mogao Stalone s Rokijem na ovu foru da bnude nominovan za Oskara, nebo je granica :classic_tongue:

• Ha-ha 1
Posted

Neverovatno! Ovaj covek je (stvarno) neunustiv 😯😍

I kako se samo slomio u zagrljaju najblizih ❤️

I govori na dodeli 🤩 Komentator je procenio da je ovo sigurno u Top 5 Novakovih govora 😂

Sa koliko mislite da je osvojio danas, sa nekih 70%?

A kao da je bilo juce kad smo sa podsmehom gledali na knjigu "Moj prvi GS" (ili tako nekako).

Koje smo mi naivcine, nismo ni znali da smo fanovi GOAT-a u najavi ❤️ Bitno da je on znao!

• Like 4
  • Love 1
Posted
1 minute ago, alcesta said:

Stvarno ne znam zašto nisi oprobao sreću u Holivudu. Kad je mogao Stalone s Rokijem na ovu foru da bnude nominovan za Oskara, nebo je granica :classic_tongue:

Priča iz tog filma je jedna od najboljih priča i zasluženo su uzeli Oscara za best picture i režiju (uz još par nominacija), u konkurenciji sa velikim filmovima kakav je Taxi Driver i sl. Što da ne kad bi se uradilo na kvalitetan način, može Nole da finansira @Clash-ov scenario i igra samog sebe. 😄 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Barker said:

A kao da je bilo juce kad smo sa podsmehom gledali na knjigu "Moj prvi GS" (ili tako nekako).

Pokušavala sam više puta da nađem tu karikaturu na netu ali uzalud :classic_sad:

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Priča iz tog filma je jedna od najboljih priča i zasluženo su uzeli Oscara za best picture i režiju (uz još par nominacija), u konkurenciji sa velikim filmovima kakav je Taxi Driver i sl. Što da ne kad bi se uradilo na kvalitetan način, može Nole da finansira @Clash-ov scenario i igra samog sebe. 😄 

Или да га игра Милош Биковић 🙄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Big Ticket said:

Или да га игра Милош Биковић 🙄

Ne iskače nam više iz frižidera Biković, već Milan Marić 😄 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...