Jump to content

Ko osvaja?  

44 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

• Argentina
      24
    • Francuska
      20
  2. 2. Ko ce zauzeti 3.mesto?

• Hrvatska
      21
    • Maroko
      23
  3. 3. Ko ce biti proglasen najboljim mladim igracem prvenstva?

• Enzo Fernandez
      16
    • Josko Gvardiol
      18
    • Neko treci
      10

Recommended Posts

Posted

Dešampove izmene nemaju veze sa ova dva gola. Isto kao i argentinski golovi, sevnule kontre i pala dva gola. Francuska me podseća na bunarenje 4-2-4 iz 80-ih. Uopšte nemaju sredinu na ovoj tekmi.

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Dešampove izmene nemaju veze sa ova dva gola. Isto kao i argentinski golovi, sevnule kontre i pala dva gola. Francuska me podseća na bunarenje 4-2-4 iz 80-ih. Uopšte nemaju sredinu na ovoj tekmi.

Mnogo su sveziji i brzi posle izmena. Stoji da ih je penal podigao psiholoski i dao im snagu.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Jel vas nije sramota?Vise?

koga bre Dule, ja sam bio neutralan u ovom finalu, ali sada iz petnih zila navijam za trikolore, zasluzili su nakon ovakvog povratka ................ oladi malo, popij neku radzu, ili jedan mate caj ..................

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Nad jednim kog je uveo sada je napravljen penal, drugi oteo loptu Mesiju i započeo akciju koju je Mbape vrhunski završio. Tako da i te kako izmene imaju veze, uveo je prave igrače. 

Posted

Argentincima je ovo 4. blackout na ovom prvenstvu - protiv S. Arabije, Australije, Nizozemske i sad. Dvaput su se izvukli, da vidimo hoće li i treći put.

• Like 3