Lobotomija Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 (edited) . Edited July 29, 2020 by Barracuda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Sad kontam sto su ti izvrtali dzepove - hashishar. Jesi li im se najebao m**** danas? To treba da ti bude kao pranje zuba, najmanje 2x dnevno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Dobio sam odgovor na mail, ali ću na Sajko da ne trolujemotm ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Pozar u komsiluku. Nije bio veliki i zacas je ugasen, ali zanimljivo da je bio jedan od stotinjak takvih danas u Stockholmu. Razlog - topole i vrbe su potpuno poludele ove godine. Cvetaju kao nenormalne, vec tri dana "pada sneg" u celom gradu, posebno ovde kod mene gde ih ima mnogo. I gori kao ludo, kad se nakupi u travi . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 22, 2019 Author Share Posted May 22, 2019 e svasta. pa kolika je temperatura zraka tamo? ... pazi ovo limunovo drvo dokumentarac ekv dokumentarac moglo bi hladno i na topic "da se ne zaboravi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) 51 minutes ago, Vjekoslav said: e svasta. pa kolika je temperatura zraka tamo? Uh, ne pitaj, trenutno 25 i tako poslednjih nekoliko dana. Na delu Jadrana na koji cu za dve nedelje 19, a temperatura mora 16 . Pa nista, kiselicu noge u moru i posmatrati pucinu . Edited May 22, 2019 by vilhelmina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 2 hours ago, vilhelmina said: Uh, ne pitaj, trenutno 25 i tako poslednjih nekoliko dana. Na delu Jadrana na koji cu za dve nedelje 19, a temperatura mora 16 . Pa nista, kiselicu noge u moru i posmatrati pucinu . Piva klapa ispo` volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 On 5/12/2019 at 3:19 AM, Barracuda said: Da, rastu na vrbi i topoli. Ima ih i na hrastu, ukus je malo drugačiji i, kad pređe u boju kore drveta, koristile su se kao neka vrsta insensa. To zovu trud. Biće da nisam umeo da spremim kad postanu narandžaste, jer su mi bile kao čep od konjaka. Ustvari, malo mekše, kao sunđer za trljanje leđa. Daj neki recept. Ja sada tek citam ovu temu, i svo vreme gledam i razmisljam da li je ovo u stvari "trud", hahhah. Ja znam da ovo masovno koriste pcelari kada otvaraju kosnice, zato sto dobro dimi kada se zapali pa tera pcele, nisam ni znao da je jestivo 😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Prosla nedelja, UK. Moje omiljeno drvo, na stajalistu gde obicno odmaram na putu za aerodrom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Htela sam da postavim jos slicica ali ne znam kako posto kaze ima ogranicenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 12 minutes ago, Angelia said: Prosla nedelja, UK. Moje omiljeno drvo, na stajalistu gde obicno odmaram na putu za aerodrom Znaci, volis da se pri`vatis za kesten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Volim da se odmorim u hladu, pokazali bih ti zasto kad bi znala kako da nakacim ostale slicice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Bachi na imgur ili nesto tako. pa linkuj otale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 55 minutes ago, Kronostime said: Bachi na imgur ili nesto tako. pa linkuj otale. to si mogao i na kineskom da mi kazes isto bi mi znacilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Just now, Angelia said: to si mogao i na kineskom da mi kazes isto bi mi znacilo. Otvori nalog na imgur Napravi albume Prebaci slike u njih Ovde stavljaj linkove na iste Bemliga, jednostavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) 2 hours ago, Angelia said: Volim da se odmorim u hladu, pokazali bih ti zasto kad bi znala kako da nakacim ostale slicice. Mozda je ovo trol, a mozda i bude korisno drugima koji bi da kace slicke (forumski server ima dosta nizak limit uploadova, Imgur nema) Adresa je: https://imgur.com/ 1. Otvoris nalog jednostavnije nego na forumu, isto tako besplatno 2. Stavis u svoj album (imas opciju da bude public ili private) slike, kad kliknes "add image" dobijes ovo: 3. Otvoris sliku, desno od nje vidis ovo: 4. Vidis vise nacina linkovanja. Drugi odozdo, pise "BBCode (message boards & forums)" je tvoj. Samo kliknes plavi dugmic "copy" i u postu ovde "paste". edit: ima jos dosta takvih "image hosting" sajtova, Imgur je jedan od popularnijih... Edited May 27, 2019 by zoran59 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 35 minutes ago, zoran59 said: Mozda je ovo trol, a mozda i bude korisno drugima koji bi da kace slicke (forumski server ima dosta nizak limit uploadova, Imgur nema) Adresa je: https://imgur.com/ 1. Otvoris nalog jednostavnije nego na forumu, isto tako besplatno 2. Stavis u svoj album (imas opciju da bude public ili private) slike, kad kliknes "add image" dobijes ovo: Gde je opcija za private? Verovatno ce biti korisno i nekom drugom ko nije upoznat sa takvim servisima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Cek da vidim dal to radi Druga strana drveta i pogled pored istog Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) 10 minutes ago, Angelia said: Gde je opcija za private? ..... 1 Pokrenes album i das mu ime, recimo "andja's forum images" ovde: 2. Kliknes na ime albuma pa izaberes ovde: Dakle, izaberi "hidden" ili "secret" Edited May 27, 2019 by zoran59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Moracu da pogledam malo bolje - hvala 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Pozdrav iz SR. Za one koji vole panorame brdo na kome sam odrasla Malo pitome divljaci Malo blizeg pogleda Nepozvan posetioc, ima mnogo godina od kako sam ih videla tako blizu - kviz nadji uljeza 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Lep fazan, onako - taman.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 30 minutes ago, Angelia said: Pozdrav iz SR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 21 minutes ago, Kronostime said: Lep fazan, onako - taman.... Izvaditi sačmu, pa objesiti na terasu 3-4 dana, da omekša, pa mu ukloniti perje (zanimacija za male Indijance), natrljati krupnom solju i popržiti na masti u tavi/tiganju. U međuvremenu od jetrica, želučića i žemički (a ja stavim i žlicu marmelade od crnog ribizla) prirediti nadjev, pa ga po prženju ubaciti u fazana, zašiti kuharskim koncem, pa u tepsiji peći sat i pol, s mladim krumpirićima. Podliti s 2,5 dl crnog vina i kokošjim temeljcem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 13 minutes ago, ironside said: Izvaditi sačmu, pa objesiti na terasu 3-4 dana, da omekša, pa mu ukloniti perje (zanimacija za male Indijance), natrljati krupnom solju i popržiti na masti u tavi/tiganju. U međuvremenu od jetrica, želučića i žemički (a ja stavim i žlicu marmelade od crnog ribizla) prirediti nadjev, pa ga po prženju ubaciti u fazana, zašiti kuharskim koncem, pa u tepsiji peći sat i pol, s mladim krumpirićima. Podliti s 2,5 dl crnog vina i kokošjim temeljcem. Trebao si da mi javis ranije Ovo HB rece zove se izlet, iako je bilo skoro 30 sati, nedelja ....ali posto se do tamo letelo, zovimo to izlet Tel Aviv Herzliya 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts