Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, suptil said:

Naravno da je promasaj Mitar. Ono profesionalac mora da metne. Ako ne moze da stoji na nogama neka bude na klupi. 

Obratite se selektoru, ne Mitru koji da je primadona presedeo bi na klupi očigledno ozbiljnu povredu.

Posted
14 minutes ago, Markoss said:

Ajde Mitrovic malo na ladjenje i da odmori za Svajcarsku, posto je trenutno najgori akter na terenu. 

Meni djeluje ozlijeđen. Kreće se sporo i čudno. Možda sam umislio da vidim nešto čega nema, al stvarno mi tako djeluje.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Gudelj je tempirana bomba plus svojim prisustvom podiže seljacizam za dosta stupnjeva, samo ozbiljnost nam treba ovde i jednostavna rešenja.

Svakako da je bolje resenje nego Lukic koji je uzasan danas.

Posted

Mitar zeljan gola bio jbga, nije losa namera. E sad nzm van toga jel zasluzio ovoliko pljuvanje, ne gledam bas predano na poslu, ali kako ih dobro promesa kod one stative...

Videlo se da smo mnogo bolji samo nervoza uhvatila jer smo primili na foru, dobro je da nam se odvezalo

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Bugl Khan said:

Meni djeluje ozlijeđen. Kreće se sporo i čudno. Možda sam umislio da vidim nešto čega nema, al stvarno mi tako djeluje.

Čovek jedva hoda, naravno da je povredjen. Kako može najbolji golgeter kog imamo da zasluži ovo pljuvanje? Ne može...

• Like 3
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Čovek jedva hoda, naravno da je povredjen. Kako može najbolji golgeter kog imamo da zasluži ovo pljuvanje? Ne može...

Ali onda se postavlja logično pitanje, zašto je na terenu?

Posted (edited)

Al petlja Tadić sve mu jebem xD 

1 minute ago, Bugl Khan said:

Ali onda se postavlja logično pitanje, zašto je na terenu?

Ne znam. Pitaće to Piksija valjda. Možda zbog dominacije u skok igri koju donosi. A ni Vlahović nije spreman, možda je u još lošijem stanju. 

Edited by DameTime
slovo
Posted
19 minutes ago, Laki21 said:

Zašto pri golu Kameruna nije bilo naših igrača na gol liniji? Obično stoje dvojica.

Zavisi od golmana. Da li traži po jednog na svakoj stativi ili samo na prvoj. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...