Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Najrealniji rezultat. Bledo izdanje Holandjana. Nema tu ni ekstra kvaliteta,ali ni velikih igraca-pobednika. Pisao sam o njima,da se ne ponavljam. Ekvador je zeznut..bice kamen u cipeli svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 2 udarca Nizozemske, 1 u okvir gola. Ovako na neviđeno mislim da nikada nisu imali toliko loš učinak u jednoj utakmici na velikom natjecanju (a možda i uopće). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Holandija mi je potpuno nedefinisana ekipa. Ja nemam pojma šta oni igraju, ali to sve izgleda jalovo i sporo. Njihove utakmice na ovom prvenstvu izgledaju kao neka eutanazija. Odgledaš utakmicu Holandiju i utoneš u vječni san. Sredina terena uopšte nije kompatibilna. Fali im Vajnaldum, on barem unosi neku agilnost i brzinu. Napadače ni nemaju. Ekvador odigrao ono svoje. Čvrsti i disciplinovani a dovoljno opasni u napadu. Bliži su bili da pobijede, ali i remi je korektan rezultat. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 37 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Da, baš sam gledao to kad su pokazali snimku iza gola. I po meni ali nema utjecaja na igru. Ok, fair. Ajde da postavim jednu teoretsku situaciju. Golman se u ovakvim situacijama dosta puta postavlja tako da što bolje vidi. Šta ako je golman Holandije morao stati pola metra više u desno, kako mu taj igrač nebi zakrivao pogled? I to ja smatram pod uticaj igrača u ofsajdu, koji na kraju možda promeni čitav ishod akcije. Baš mnogo faktora je ovde u igri, zato i mislim da je ovde simplifikacija way to go. Ako stojiš pred golmanom u gol šansi i lopta ti prolazi pored nogu, to je ofsajd i čao. Za kraj samo da dodam da poštujem i druga mišljenja. Ovo je samo moj način gledanja na ovu situaciju, gde uopšte ne tvrdim da sam u pravu, jer nisam nikakav sudijski kotrolor ili nešto slično. Ako možda ima neko ko se bavi suđenjem ovde, volio bi da čujem kakvo je tačno pravilo u ovakvim slučajevima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Šta ako je golman Holandije morao stati pola metra više u desno, kako mu taj igrač nebi zakrivao pogled? I to ja smatram pod uticaj igrača u ofsajdu, koji na kraju možda promeni čitav ishod akcije. O ovome nisam razmišljao, dobro si na to ukazao. Svejedno, mislim da (ni) to ovdje nije bio slučaj. Rekao sam ti na tenisu, reći ću i ovdje, dopadaš mi se jako kao forumaš, šteta što si uglavnom na košarci 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Veoma lose izdanje Holandije danas..u prvom poluvremenu su jos nesto i odigrali,ali u drugom nisu povezali dva dodavanja..ustvari su se mucili i sa jednim pasom. Delovalo mi je kao da malo "odradjuju" posao i da zele pre svega da ne izgube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 3 hours ago, L' Imperatore said: Ajde da postavim jednu teoretsku situaciju. Golman se u ovakvim situacijama dosta puta postavlja tako da što bolje vidi. Šta ako je golman Holandije morao stati pola metra više u desno, kako mu taj igrač nebi zakrivao pogled? I to ja smatram pod uticaj igrača u ofsajdu, koji na kraju možda promeni čitav ishod akcije. Baš na ovom tragu je bilo objašnjenje sudačkog eksperta u studiju HRT-a zašto je ofsajd. Koliko god se ja ne slagao, struka je rekla svoje 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 8 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Baš na ovom tragu je bilo objašnjenje sudačkog eksperta u studiju HRT-a zašto je ofsajd. Koliko god se ja ne slagao, struka je rekla svoje 😁 Ako je to onaj što je rekao da nije prekršaj za penal na Mitroviću 2018', onda pitanje koliko je njegovo mišljenje relevantno, na ovom forumu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Ako je to onaj što je rekao da nije prekršaj za penal na Mitroviću 2018', onda pitanje koliko je njegovo mišljenje relevantno, na ovom forumu 😄 Haha, nije, ovo je Mario Strahonja, bivši sudac, sudio prije 6-7 godina i Ligu Prvaka. Ono je bio Beusan, on je sad i u TV penziji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Krenuo jako Senegal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Gabonski sudija na mecu Hol - Kat krenuo da briljira. A i pomocnici mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Holandija iz utakmice u utakmicu izgleda sve losije. Ni energetski ne izgledaju najbolje. Bez obzira sto su upravo poveli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 I ja bih za ovo dao penal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 (edited) 3 minutes ago, Barkley#34 said: I ja bih za ovo dao penal. Penal, nema dileme. Preagresivno je skočio direktno čoveku u putanju, a lopta prošla. I da je bilo rame na rame (a nije), opet se gleda intenzitet tog kontakta, gde je lopta, pod kojim uglom ulaziš u duel u odnosu na pravac kretanja igrača sa loptom, i mnogo drugih stvari. Inače sasvim dobra utakmica za sad. A ovaj gol bi trebao da bude najava za još bolju u drugom poluvremenu Edited November 29, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Bog je bio nasmejan kad je stvarao Afrikance ❤️ Predobra atmosfera, Senegal zasluženo vodi. Dobro je i za utakmicu, biće još dinamičnija u nastavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 (edited) Meni je atmosfera užas. Jedni tuku u bubnjeve a drugi u trube. Nikad ne bih išao na takvu tekmu. Inače mi je SP u africi najgori baš zbog vuvzela i nesnosne neartikulisane buke. Ekvador primio gol ali izgleda i dalje kontaju da igraju na kontre 🙂 Edited November 29, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Senegalci u prosjeku svjetlije puti nego Francuzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 30 minutes ago, L' Imperatore said: Inače sasvim dobra utakmica za sad. A ovaj gol bi trebao da bude najava za još bolju u drugom poluvremenu Pogrešna procena. Ekvadorci ne umeju na postavljenu odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Nisam očekivao da će ekvador izjednačiti. Čudo neviđeno 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Sasvim zasluzeno, obilo se o glavu Senegalcima za pickastu igru u drugom poluvremenu, 15% posed lopte je sramno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Pa i nije čudo, čvrsta su ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Just now, Klotzen said: Nisam očekivao da će ekvador izjednačiti. Čudo neviđeno 🙂 Kakva glupost je da igrač ostane na stativi, i da omogući da se lagano primi lopta na metar.. Op 2-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 1 minute ago, MrTripleDouble said: Sasvim zasluzeno, obilo se o glavu Senegalcima za pickastu igru u drugom poluvremenu, 15% posed lopte je sramno. Baš hteo da napišem kako se nama juče nije isplatilo što smo napadali, a Senegalu što se povukao. Nemože čovek biti više ni pametan 😄 Ali evo, brzo postaviše stvari na svoje mesto 1 minute ago, Don Juan said: Kakva glupost je da igrač ostane na stativi, i da omogući da se lagano primi lopta na metar.. Op 2-1 Jbg, danas je glupost što stoji na stativi, juče kad smo ga mi primili na drugoj stativi je bilo glupo što nikog nema tamo (tako su barem neki pisali) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 2 minutes ago, L' Imperatore said: Baš hteo da napišem kako se nama juče nije isplatilo što smo napadali, a Senegalu što se povukao. Nemože čovek biti više ni pametan 😄 Ali evo, brzo postaviše stvari na svoje mesto Jbg, danas je glupost što stoji na stativi, juče kad smo ga mi primili na drugoj stativi je bilo glupo što nikog nema tamo (tako su barem neki pisali) 😄 A evo opet rade istu stvar, kad da igraju protiv Brazila, a ne Ekvadora. Nisu naucili lekciju, treba opet da im daju gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Katar stvarno na kraju zalutao ovde..jbg..nafta im je kupila organizaciju,pa samim tim i ucesce na Mundijalu. Moram konstatovati da,kao reprezentacija, nicim to nisu opravdali. Holandjani ovo priveli kraju bez nekog velikog cimanja. Nisu se potrosili iako nisu ni izbliza briljirali. Opet mnogo nesigurnosti (prednjacio De Roon) i bezidejsnosti. Sem De Jonga oni nemaju nikoga ko moze nesto opasnije da iskreira. Da budu srecni sto im je Gakpo stvarno ovde dobro i upotrebljivo oruzje. Depay je potpuno van spreme,samim tim i forme, Bergwijn do sada neprimetan,a onaj Janssen je igrac za koga je jedan Pesic iz Zvezde klasa. To odgovorno tvrdim. Bekovi korektni (ne vise od toga), Noppert na golu pouzdan i miran, VVD na nivou. Ubedljivo me je najvise dojmio Ake. Siguran u odbrani, siguran na lopti, ne libi se da povuce loptu i napravi visak. Uz povoljan zreb mogu jos jedan korak dalje (mada to nije ni najmanje neka izvesnost),ali mislim da im je cetvrtfinale plafon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts