neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Lewa za 2-0. Ne sjećam se ovako emotivne njegove proslave, prvi njegov gol na SP-ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 To za rols rojseve je bilo za UAE kad su se prvi put kvalifikovali na SP, za davanje gola. A ako budu prvaci sveta svakom zlata koliko je tezak, na šta je moj otac prokomentarisao " evo i ja ću im dati isto toliko" 🙂 KOnačno i Levandovski da ga postigne na SP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 1 minute ago, Klotzen said: A ako budu prvaci sveta svakom zlata koliko je tezak, na šta je moj otac prokomentarisao " evo i ja ću im dati isto toliko" 🙂 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Jbg, amaterske greške u odbrani i neiskorišćene situacije u napadu, to je to. Zajebana situacija za Argentinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Konacno Leva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Just now, Sector said: Jbg, amaterske greške u odbrani i neiskorišćene situacije u napadu, to je to. Zajebana situacija za Argentinu. Pa ovo je najbolja situacija za Argentinu ako pucaju na prvo mjesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Šteta, ali baš pravo osveženje, uživanje je gledati S.Arabiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Šteta. Ali po drugoj strani, čeka nas pravi spektakal u zadnjem kolu, gde če izgleda svi biti još uvek u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Bravo Lewa!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Just now, gledan van, ludilo 1 said: Pa ovo je najbolja situacija za Argentinu ako pucaju na prvo mjesto. Kako? Oni ako danas ne pobede ispali su skoro sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Golovi Poljske posledično dovode do nasmejanih Poljakinja u krupnom kadru. Zadovoljan utakmicom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Odlična utakmica. Poljaci obično igraju mrtve utakmice sa 0-1 golova ali ovde je baš dinamično, dosta šansi, dosta borbe, dosta emocija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 1 minute ago, McLeod said: Kako? Oni ako danas ne pobede ispali su skoro sigurno. Rekao sam ako ciljaju na prvo mjesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Alovais macka, svaka cast Just now, gledan van, ludilo 1 said: Rekao sam ako ciljaju na prvo mjesto. Mogu oni da ciljaju na sta hoce, u ocajnoj su poziciji sada. Pogotovo sto ce Meksosi da ih prebiju potpuno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Alovais macka, svaka cast Mogu oni da ciljaju na sta hoce, u ocajnoj su poziciji sada. Pogotovo sto ce Meksosi da ih prebiju potpuno. Koji bi im po tebi rezultat ovdje više odgovarao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Just now, gledan van, ludilo 1 said: Koji bi im po tebi rezultat ovdje više odgovarao? Pobeda Saudijske Arabije, Poljska bi se potpuno raspala, u poslednjem kolu bi imali lak posao i sa bodom danas mozda imaju sanse. Ovako teoretski mogu do prvog mesta, ali oni prolaze ako pobede obe i ovako i onako. Sa pobedom Poljske ja ne vidim dve pobede Argentine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Jbg, amaterske greške u odbrani i neiskorišćene situacije u napadu, to je to. Zajebana situacija za Argentinu. Ako arg nude trebala pobeda u 3. Kolu (a trebaće im) biće 4:0 za arg protiv pol. Kakav će meč da bude večeras arg mex... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 3 minutes ago, McLeod said: Pobeda Saudijske Arabije, Poljska bi se potpuno raspala, u poslednjem kolu bi imali lak posao i sa bodom danas mozda imaju sanse. Ovako teoretski mogu do prvog mesta, ali oni prolaze ako pobede obe i ovako i onako. Sa pobedom Poljske ja ne vidim dve pobede Argentine. Recimo da je dobila Arabija. Oni bi u tom slučaju osigurali prvo mjesto nakon 2. kola (uz x na Arg-Mex), misliš da ih ne bi (lakše) dobili Meksikanci nakon x-a u meču Arg-Mex i činjenice da je Meksiku dovoljna bilo kakva pobjeda za drugo mjesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Sem nase tekme se nisam radovao duelu toliko kao Argentina - Meksiko u ovoj konstelaciji. Prstace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Just now, gledan van, ludilo 1 said: Da. Al mislim da Arg tu ili neće proći grupu ili će biti 1. Uhh sad sam u dilemi. Navijao bih za Meksikance ali opet bih volio Arg da bude 2 i da ode na Francuze da se Mbappe poigra opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Ovo ce biti ludnica, dupke pun stadion ludaka sa obje strane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 52 minutes ago, Miki28 said: Uhh sad sam u dilemi. Navijao bih za Meksikance ali opet bih volio Arg da bude 2 i da ode na Francuze da se Mbappe poigra opet Ne mogu navijat za Meksikance. Oni su mit napravili od utakmice s nama 2014. Kao vrijeđao ih Modrić na konferenciji za medije i slične laži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Meni je Meksiko uvijek bio drag zbog ove energije na tribinama a (do ovog prvenstva) i na terenu. Vidjet ćemo može li ova postava, najstarija koja je ikada izašla na teren u nekoj utakmici SP-a (preko 29 godina u prosjeku) isprati loš dojam iz prve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Da nisam sudiji u koži 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Odvratni su Gaucosi, odvratni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts