neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Kakva sebičnost Jimeneza, imao je samog suigrača na drugoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, Dracarys said: Nego, kako će li ove nadoknade uticati na odmor igrača? Svaki meč se igra 110 minuta. Šta će li biti kada krenu produžeci, 150 minuta? Nadam se da ce Mexico resiti ovo u tom dodatnom vremenu. Poljska uvek kiselo grozdje na mundijalu. Mene brnu sudisjke nadoknade kada igra Brazil. Ima da se igra dok ga Brazil ne da. Ukoliko je utakmica neizvesna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Aca se preladio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Iz 1 u 2 kvota 200 brat Mesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ja ne mogu Ochou vidjet očima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 2 minutes ago, Bugl Khan said: Ja ne mogu Ochou vidjet očima. Meksiko je na SP već par puta bio streptomicin za Hrvatsku 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Moram da kažem da je nepravda što je Poljska došla na ovo SP. Edited November 22, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 A u subotu klasik Mexico - Argentina ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Druga tekma zaredom koja završava 0-0. Na prethodnom SP-u je u 64 odigrane utakmice samo jedna završila 0-0 (Danska-Francuska). Kradem posao Ciletu Miletu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Remi najvise po meri Argentinaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Bojim se da ovo nije najgora tekma iz ove grupe. Ovo će biti grupa za mučenje gledalaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Nadam se da će i jedni i drugi ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) 10 minutes ago, Drug Crni said: Remi najvise po meri Argentinaca. I Saudijaca 😁 Dobiju li u idućem kolu Poljake, eto ih nakon dva kola u osmini finala. Edited November 22, 2022 by gledan van, ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Nije nemoguće i da bidnu poraženi Saudijci u naredna dva meča. Treba gajiti nadu da mogu proći sa jednim remijem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 9 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: I Saudijaca 😁 Dobiju li u idućem kolu Poljake, eto ih nakon dva kola u osmini finala. Naravno,ali oni sa danasnjom pobedom jos imaju nekog "lufta"..Argentina bas i ne. Jos jedan poraz i - 'adio'. Sa dve pobede prolaze sigurno,a remi i pobeda komplikuju situaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ovo je zapravo najgori rezultat za Argentinu. Jer nemaju jednu ekipu da je u direktnom duelu izbace. Verovatno ce im trebati dve pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Ovo je zapravo najgori rezultat za Argentinu. Jer nemaju jednu ekipu da je u direktnom duelu izbace. Verovatno ce im trebati dve pobede. Gleda se gol razlika ali da, ima i ova logika logike 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Svako SP Ochoa najbolji golman Mnogo bolji golman od recimo mnogih izvikanih recimo Ter Stegen... Ali ovi Argentinci, nijedan ne ide iz Arg lige za mali novac, a liga nivo Jsl... Kako i nnogobrojne selekcije, puno je izvikanih igraca Iz tih famoznih liga petica Poljaci(isti MI pre PIKSIJA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Nusam gledao Poljska-Meksiko.Kako vam deluju ekipe u odnosu na današnju Argentinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 4 minutes ago, sasha arsenal said: Nusam gledao Poljska-Meksiko.Kako vam deluju ekipe u odnosu na današnju Argentinu? Mislim da bi obje ekipe dobila i današnja Argentina. Poljska jedno veliko ništa, Meksiko je nešto pokušavao ali jalovo, dosta nekarakteristično za njih. Otkad pratim prvenstva ne pamtim ovako skromnu njihovu reprezentaciju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 8 hours ago, Dracarys said: Nego, kako će li ove nadoknade uticati na odmor igrača? Svaki meč se igra 110 minuta. Šta će li biti kada krenu produžeci, 150 minuta? To sam i ja razmišljao, svaka utakmica kao da se igra jedan ceo produžetak dodatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Opet legendarni arapski komentatori, ovaj je baš saudijac : Malo duža verzija od one koju mediji puštaju. A evo malo i slavlja obične raje : Edited November 23, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Tek sad vidim da su u pripremnoj pred svetsko na meču Hrvatska-S. Arabija takođe i Hrvatima poništena 2 gola zbog ofsajda, izgleda da su to vrlo dobro utrenirali 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 15 hours ago, vlaDixXx said: Poljaci(isti MI pre PIKSIJA) Tačno. Poljaci igraju užasno spor, defanzivni, dekadentni fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Zelim da se javno izvinim @Don Juan & @L' Imperatore sto sam tvrdio da niste bili u pravu,a bili ste..ja nisam bio. Ono je bio penal za Poljsku. Uvece sam opet pogledao situaciju i ipak je Leva stekao prednost,a onda ga je Meksikanac cupao za dres..jeste Levandovski gurao i njega,ali ovaj ga je sve vreme vukao za dres.. Mogao bi vrlo skupo da kosta Poljake promasen penal. Da su zabili resili bi 50%..ma sta 50..i 70% prolazak grupe jer smatram da ce pobediti S.Arabiju. Ovako ce biti dosta kalkulacija.. Da,mislim da je pobeda Saudijaca senzacija turnira i da ce obe naredne utakmice izgubiti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts