Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ovo ne sme biti penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Pa da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Hahahahaha..a sprdnje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Just now, Drug Crni said: Nece valjda sad ovo svirati kao penal? Povlačenje, nije ga samo povukao nego ga je držao dok nije pao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Ovo je uzas. Prvi kontakt pravi Levandkvski desnom rukom, onda obostrano guranje i na kraju Levandkvski gura sa obe ruke odbrambenog igraca koji ga povlaci. Ovo je stvarno smesno. Sudija kad dobije poziv bukvakno mora da svira penal. Var gubi smisao ovako. Edited November 22, 2022 by Profesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Mislim, neverovatno. Ne to što je svirao penal, nego što ovaj štoper vuče za dres čoveka od kojeg ima bolju poziciju. Da se nije toliko koncentrisao na to da ovoga zagradi, mogao je lagano da stigne do lopte i izbije, Glupan obični edit: bravo ochoa Edited November 22, 2022 by L' Imperatore 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Tako je breee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 E bravo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Eh moj Lewa... Ovaj Ocoa uvek zablista na SP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Šteta za penal... navijam za Poljake iako su baš tanki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 @Don Juan @L' Imperatore jel vi ne vidite da su obe ruke Levandovskog na grudima meksickog stopera i da ga gura? Jeste ga Meksinac vukao za dres,ali brale nije Leva bio nevinasce..itekako je gurao,sa dve ruke Nije ni bitno. Ochoa je ispravio gresku sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Malo je živnula tekma od penala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Sta radi Ochoa na Svetskim prvenstvima💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ne samo to, nego sto nije imao ni posed. Jedan od najsmesnijih penala u poslednje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: @Don Juan @L' Imperatore jel vi ne vidite da su obe ruke Levandovskog na grudima meksickog stopera i da ga gura? Jeste ga Meksinac vukao za dres,ali brale nije Leva bio nevinasce..itekako je gurao,sa dve ruke Nije ni bitno. Ochoa je ispravio gresku sudije. Ja sam vidio. Ali u tom momentu je štoper Meksika več jedno 2 sekunde imao dres Lewandowskog u rukama. Mada nije moja poenta ni bila dali je penal ili nije. Pošto jeste teška situacija. Več koliko ovaj igrač nema mozga. U samom startu akcije je on imao veliku prednost da ovu situaciju iskontroliše/raščisti. Ali je iz nekog razloga radije ušau u rvački obračun sa Lewandowskim i sudijama dao mnogo razloga (pre svega to kontinuirano povlačenje za dres do obaranja) da odsviranju penal. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Vidi,da ga Leva nije gurao i ja bih rekao da jeste penal. Sa ostatkom tvog posta sam se inace slozio.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Poljaci... Choke na svakom takmičenju. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 where is messi? ^^ ko vidi nindzino lice umrece u najgorim mukama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Just now, shonke said: Poljaci... Choke na svakom takmičenju. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Više po meni nedostatak kvalitete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 ?Je l se nekad desilo da Var pozove sudiju a da ova picka ne dosudi penal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) 3 minutes ago, Drug Crni said: Vidi,da ga Leva nije gurao i ja bih rekao da jeste penal. Sa ostatkom tvog posta sam se inace slozio.. Mislim da su glavnog sudiju dobro sjebali i što su mu pustili samo onaj delić kad Lewadovski pada sa dresom u šaci protivničkog igrača. Da su pustili akciju od početka, možda bi i on drugačije odsudio. Just now, Profesor said: ?Je l se nekad desilo da Var pozove sudiju a da ova picka ne dosudi penal? Bukvalno u prošloj utakmici 😄 Edited November 22, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) 5 minutes ago, L' Imperatore said: Mislim da su glavnog sudiju dobro sjebali i što su mu pustili samo onaj delić kad Lewadovski pada sa dresom u šaci protivničkog igrača. Da su pustili akciju od početka, možda bi i on drugačije odsudio. Da, ako sam dobro shvatio ono što mi vidimo na ekranu u trenutku dok sudac gleda snimku je isto što i sudac gleda (istu snimku gledamo i mi i sudac tada) a mi smo ranije vidjeli i situaciju izbliza. Edited November 22, 2022 by gledan van, ludilo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5 minutes ago, L' Imperatore said: Bukvalno u prošloj utakmici 😄 Svaka cast ko god da je. A penal za Argentinu isto posle obostranog povlacenja. 1 minute ago, gledan van, ludilo 1 said: Da, ako sam dobro shvatio ono što mi vidimo na ekranu u trenutku dok sudac gleda snimku je isto što i sudac gleda a mi smo ranije vidjeli i situaciju izbliza. Ma bukvlano mu lakse da dosudi, boli ga k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Samo valjanje i gaženje. Nadam se da će produžiti za 30 minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Nego, kako će li ove nadoknade uticati na odmor igrača? Svaki meč se igra 110 minuta. Šta će li biti kada krenu produžeci, 150 minuta? Edited November 22, 2022 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts