Old 666 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Za danas jedan lagani dubl "Kane daje gol i pobeda Engleske" +" Gakpo daje gol i pobeda Nizozemske" . Sitno, čisto da se prati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) Ja sam singlao duplu pobjedu na Engleze(3.6). Moj rezon je da Iran ne može doći do gola, tako da bi dva gola Engleza mogla biti dovoljna. Edited November 21, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 1 hour ago, Kvaratskhelia said: Ja sam singlao duplu pobjedu na Engleze(3.6). Moj rezon je da Iran ne može doći do gola, tako da bi dva gola Engleza mogla biti dovoljna. Ja sam igrao čistog keca, kada sam p...ca pa makar nisam igrao iz 1 u 1..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 2 hours ago, Kvaratskhelia said: Ja sam singlao duplu pobjedu na Engleze(3.6). Moj rezon je da Iran ne može doći do gola, tako da bi dva gola Engleza mogla biti dovoljna. Bravo za tip, prelagano došlo mada nisam to baš očekivao. Ali Boki, kolika je šansa da Engleska zabije 6 a Kane nijedan (a da pritom provede veliki dio utakmice u igri)?! Mislim da bi na to dvoje kombinirano u Engleskoj dali kvotu barem 1000. Nego, sad sam sad gledao kvote prije meča, pogodite koja je bila kvota na 7+ Spoiler 41! Edited November 21, 2022 by gledan van, ludilo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Vidim da je kvota na Holandiju relativno malo veća od kvote na Englesku. Pošto nisam u toku sa snagom ova dva tima, jel realno da je Holandija ovoliki favorit? Šta odigrati kao "siguricu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Oduševljen nastupima Azijata na SP-u do sada, singlirao sam 5+ prvo poluvrijeme na Argentina - S. Arabija po kvoti 70. Argentinci su Emiraćanima u prijateljskoj prije par dana u gostima dali 4 komada u prvom pol., i sutra očekujem jednu uvjerljivu pobjedu Gaučosa. Teško će ovo doći ali morao sam ispoštovat kvotu, realna je po meni 20-30. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 13 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Oduševljen nastupima Azijata na SP-u do sada, singlirao sam 5+ prvo poluvrijeme na Argentina - S. Arabija po kvoti 70. Argentinci su Emiraćanima u prijateljskoj prije par dana u gostima dali 4 komada u prvom pol., i sutra očekujem jednu uvjerljivu pobjedu Gaučosa. Teško će ovo doći ali morao sam ispoštovat kvotu, realna je po meni 20-30. Ja ću probati Argentina daje 3+ u prvom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 5.60 kvota 3+ prvo na Argentinu, vredi probati zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 2 hours ago, Ding Hao said: Ja ću probati Argentina daje 3+ u prvom. Sa ofdajdom ili bez? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ja probao 2+ u prvom, čak ni to nije prošlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ja sam igrao 1&4+, još sam u igri, ali ne verujem da će da se sada desi neko čudo što se tiče golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Ja igrao 3+ i 4+ prvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Ako može da mi se javi u PP neko ko poznaje materiju, a ujedno je voljan da mi pomogne nešto oko kladionice ☺️ Edited November 23, 2022 by DameTime slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Pitaj slobodno ovde, što nas je više, bolje će biti objašnjeno, nema potrebe za PP dopisivanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Za večeras "DeBrujne daje gol i Belgija pobeđuje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 11 minutes ago, Ding Hao said: Za večeras "DeBrujne daje gol i Belgija pobeđuje" Mene, koliko sam popucao mečeva, može da spasi samo Borjan ako da gol. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Ja ću da ispratim Kanadu sa nekom sitnijom uplatom. Ne sviđa mi se Belgija. Prilično su stari, a Azar nije ni 10% igrača od prije 4 godine kad je bio najbolji igrač Mundijala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Švajcarska - Kamerun gg3+(3) Da se proba ovaj tip radi ovog trilinga u napadu Kameruna koji izgleda prilično potentno( Toko Ekambi, Mbeumo, Choupo-Moting), a na klupi je Aboubakar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 21 hours ago, Ding Hao said: Pitaj slobodno ovde, što nas je više, bolje će biti objašnjeno, nema potrebe za PP dopisivanjem. Ne bih javno da iznosim svoje neznanje 😅 Javio se jedan kolega forumaš i dao mi info, sve kul. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Engleska daje gol u oba poluvremena (2.5) Raspucani su bili na otvaranju pa očekujem da nastave u istom ritmu. Imaju sad sigurno i dosta samopouzdanja. Na klupi imaju dovoljno kvaliteta, tako da mogu da igraju svih 90 minuta u dobrom ritmu. Edited November 25, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 (edited) Baš su me Englezi uništili sinoć. Moram se vaditi na ovaj Tunis. Bolji su trenutno od Australije koja nikad nije bila gora otkad ja pratim fudbal. Edited November 26, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Za razliku od prethodnih turnira, ovaj sam dosta sporo otvorio po pitanju kladionice, svaki dan sam probao da vezem tacne rezultate na minimalnu uplatu, nekako mi je sve bilo vrlo nezgodno za neku procenu. Veceras cu probati Argentina-Mexico crveni karton bilo kad na mecu i Francuska-Danska tacan rezultat 2:2, mozda probam i neki specijal ko ce biti strelac na mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Mora da se zategne na Poljake protiv Arabije 1-1 je kvota 3. Jesu ovi kilavi, ali Arabija ako je poletela posle Argentine prizemljenje ce biti bolno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 A 1igg na Francusku i px na Argentinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Hteo sam X2 na Dansku, ali ipak nisu mutavi, cak kec na Francusku ima dobar value, 1.85. PX Argentina mi zvuci dobro. Ali bih preskocio tu utakmicu jer nemam pojma kako ce Argentina izaci. Mozda krenu razgoropadjeno od prvog minuta, mozda se raspadnu nacisto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts