Jump to content

Kladionica - mundijalska edicija


Recommended Posts

Inace, kvota da Argentina osvaja titulu se za nekih pola godine skoro dvostruko umanjila - sa 13 na 7. Sad, da li je to medijski hype uradio svoje ili pak uplate igraca sirom sveta..? Nemam pojma..ja sam mislio da ih odigram,ali kvota je ipak izgubila value..

Trazim kladu u kojoj moze da se odigra polufunalni par Argentina - Brazil. To mi deluje kao vrlo ostvariv scenario. Potrebno je da obe reprezentacije osvoje svoju grupu i nakon toga prodju jos dve eliminacione runde. Sitnica.

Link to comment
Share on other sites

Pa na prvu je svakako primamljiva ali recimo i da prolazi to u grupi, u tom slučaju bi Srbija 99 posto prošla grupu a onda idu eliminacije pa bi se moralo dogoditi da Srbija ispadne u nekoj od eliminacijskih rundi a sa postignutim golom u svakom poluvremenu pa da to prođe. Ovo je jedina koliko-toliko zamisliva opcija po meni - da ispadne od npr. Portugala s po jednim postignutim golom u svakom poluvremenu. Jedina preostala opcija je da osvoji SP s postignutim golom u svakom poluvremenu što se nije nikada dogodilo I guess.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Drug Crni said:

Bio sam sasvim siguran da "Soccer" ima u ponudi igru 'najbolji strelac reprezentacije',ali sad to vise nemaju..:smiley33: Ili sam ja oslepeo pored ociju,pa ne mogu da nadjem.. Ubedjen sam da je postojala igra sve regularno sa kvotama..

 

Ne znam za Soccer, ali u MaxBetu ima ta igra. Sta si mislio da igras?

Link to comment
Share on other sites

U Maxbet-u je recimo 1.8 kvota da Mitar bude najbolji strelac ekipe, ali je zato 2.5 kvota da Tadić daje gol. 

 

Još jedna igra koja mi se sviđa, Brazi i Kamerun završavaju na 1. i 4. mestu u grupi, 2.2 kvota

Edited by Green23
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Ding Hao said:

Ima soccer to.  Ideš na Antepost, pa na SP2022 , pa na igrači pa biraš reprezentaciju i onda u okviru toga imaš ponudu najbolji strelac. Za Srbiju je recimo Mitrović u ovom momentu kvota 2.40...a imaš i pojedinačno po igračima "više od 1.5O" ili "manje od 1.50"

Hvala,sinoc sigurno nije bilo u ponudi,a pre neki dan jeste. Mozda su privremeno uklonili. Nasao sam.
 

 

52 minutes ago, Jurgen said:

Sta si mislio da igras?

Zanimljiv mi je Gakpo kao najbolji strelac Holandije. Kvota 12. Depay navodno nece igrati protiv Senegala na otvaranju,a veliko je pitanje njegove spreme.. Gakpo ce verovatno dobiti priliku umesto njega..vredi probati po meni

Edited by Drug Crni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Klotzen said:

Gledam kvota na Dansku prosečna. Imali su odlično EP mogli bi opet da iznenade. Jel imaju isti tim ili ima dosta promena ?

Kakvo odlično EP? Samo su im se poklopile kockice. Prošli grupu sa jednom pobedom, u 1/8 i 1/4 igrali protiv najlakših protivnika u tim rundama, samo meč sa Englezima je manje više iznenađenje. 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Ding Hao said:

Nizozemska više od 6.5 u grupi  kvota 1.85 Soccer

 

U konkurenciji Katara, Senegala i Ekvadora  dve pobede i jedno nerešeno za Nizozemsku deluje više nego realno. 

Nemoj... 

 

Mada Senegal je oslabljen, Ekvador svakako nije nesto, ali ja se nekako pribojavam Katara. Mozda ipak? Ipak ne.

Link to comment
Share on other sites

Ja singlao na Ekvador. Uđoh na topik prije početka meča da vidim šta ste pisali, tu me ohrabri Mekov post da Katar neće dati gol na prvenstvu. I baš gledam taj njihov sastav, svi igraju u domaćoj ligi. Baš treba da si fudbalski fanatik da prepoznaš barem jednog igrača. 

 

Ekvador ima dobrih igrača. Valensija je najbolji strijelac turske lige. Dva igrača igraju za Brajton u prvih 11, a treći ulazi sa klupe. Štoper igra u prvih 11 za Leverkuzen. I ovi što su van Evrope su korektni igrači, drugi špic Estrada pogotovo ima smisla u tandemu sa Valensijom.

Edited by Kvaratskhelia
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...