Jump to content

Srbija u Kataru


Recommended Posts

30 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said:

Necu da pretvaram topic u zute strane, ali je simptomaticno da portal Nova S samo par vesti nize o tome da je pukla tikva izmedju Piksija i Vlahovica pise o "burnom ljubavnom zivotu gospodje Rajkovic". Ja sam sokiran ako je to sto pisete istina, a s druge strane i nisam, tako tipicno za fudbalere. 

Sad sam procitao. Bivsa devojka onog Arkanovog sina idiota... Dovoljno je samo to...

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said:

portal Nova S

To je tabloid kao i svaki drugi, nema razlike. U stvari ima - ovi jedni su za Vučića, ovi drugi protiv, ali isti mentalni sklop.

 

Oni inače nemaju ništa sa Novom S televizijom, čak sam i pročitao Kesićev komentar u jednoj prilici, gde je napisao da ga je sramota što nose isto ime, a nemaju nikakve veze sa njima.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Te "pouzdane informacije" koje svi vi imate su na tviteru poodavno. Svako zna da gugla i niko to nije dobio "u poverenju" niti se takve stvari dobijaju u poverenju. To su carsijski tracevi koji se vrlo lako saznaju, pogotovo danas.

 

Tako da, ono, bilo bi lepo da ne glumite insajdere bar ovde, imate topik Zvezde i Partizana za to.

 

Sto se tice samih tih prica, nebitno je da li su tacne ili nisu, da li su glavni i jedini izvor problema ili nisu, da li su se pobili ili nisu, sve te stvari su krajnje nebitne.

 

Ono sto je bitno je da problemi postoje, ma koje vrste da su, i oni nisu ishendlovani na pravi nacin.

 

I tu je kriv iskljucivo Piksi, kao covek koji je dobio blanko podrsku da uradi sta god hoce. Nije iskontrolisao svlacionicu, jos dozivljava da mu sad Vlahovic odgovara instagram postovima.

 

Vrata svlacionice moraju da ostanu zatvorena, ma sta se tamo desavalo. Cak i odstranjivanje Vlahovica kao jednog od najboljih igraca je nesto za sta se polaze racun kasnije. Kao sto je Pesic uradio sa Teodosicem. Mozda bi to imalo kontraefekat, ali bi za to dobio podrsku.

 

Poslednje sto treba da se radi je ona izjava posle Brazila lagali su me da su spremni, pa onda prica o povredama, pa da neki "povredjeni" igraju, a neki drugi ne, da ne znamo ko je spreman ko nije spreman.

 

Tako se unosi konfuzija i u javnost, koja pocinje da kopa i onda naravno krecu zuta stampa price, a i medju igrace. Njima iza zatvorenih vrata treba da bude stavljeno do znanja sta se od njih ocekuje ovde, u slucaju da su zaboravili.

 

A sto se tice licnih razmirica, mi osvajasmo titule sa Djordjevicem i Danilovicem koji nisu govorili. Naruseni licni odnosi ne moraju da uticu na kvalitet igre, a to je selektorov posao.

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Ništa što već nismo gledali i slušali u Južnoj Africi i Rusiji, a i pre toga u Nemačkoj 2006. Očigledno ni Piksi, kao nesumnjivo veliko ime sa autoritetom, nije uspeo pred ovo SP da ishendluje najezdu menadžera, SNS pijavica iz svih ešalona, sponzora, žena i ljubavnica, i ostalih smarača željnih pažnje i provoda. Nije lako ni sa nekim igračima koji verovatno smatraju da treba da igraju na najvećem takmičenju koje postoji, iako nisu spremni ili selektor ima druge planove. Jeste, sve su to priče, ali poučen iskustvom sa prošlih takmičenja, razum govori da tu ima bar 50% istine. Na stranu ova farsa oko predsednika saveza... Piksi je verovatno bio malo i naivan ako je mislio da SNS sekta neće i tu da uplete svoje šape... niko mu nije rekao kakav control freak vodi državu, a da neće da mulja sa savezom...

 

LM, stručnjaci smo da svaku lepu priču (a ova Piksijeva je stvarno bila lepa ovih godinu i po dana) razjebemo da ni dugmići ne ostanu... što će se zvanično i desiti čim nas Švajcarska isprati sa svetskog prvenstva... da, desiće se to koliko god se mi ložili da ćemo da ih dobijemo... 

 

Odoh po svetlo...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Green23 said:

Iz poprilično pouzdanog izvora sam čuo da je ono za Vlahovića i Rajkovićevu ženu istina, i da ga svi poprilično kuliraju. Može se videti i po odgovoru Grujića na pitanje o Vlahoviću...

 

Mi ne možemo bez skandala na velikim takmičenjima.

 

Potpuno neutralna osoba iz ekipe vrlo ljuto negira te price, a nema nijedan rzalog da to radi. Potpuno je iskren i da je istina u najmanju ruku ne bi ni komentarisao. Ja mu potpuno verujem jer se znamo dugo.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Ovako, bilo bi lepo da bar mi ovde ne glumimo novinare Kurira i Informera sa pričom o Ani i Dušanu Vlahoviću. Prema čaršijskim pričama on je imao toliko seksa sa različitim ženama u poslednjih mesec dana, da nije ni čudo što ne može da zaigra. Dečko je trenutno opsesija klinki i klinaca na TikToku i nije neobično što se šire (dez)informacije ovakvog tipa, međutim, mi ne moramo. 

 

Spoiler

Ako nekog baš interesuje, neka ide na Tviter gde se dele poruke, skrinšatovi i informacije da se to sve desilo pre godinu dana i da se to sve znalo. S druge strane, postoji i "pouzdan" izvor blizak Dušanu koji sve negira. Meni lično su Ana i Predrag simpatičan i skladan par i zaista ne vidim razlog da se šire takve gluposti i utiče na nečiji brak jer se pošto-poto mora naći razlog poraza koji je izvan igre reprezentativaca.

 

Što reče neko iznad, dok smo pobeđivali niko nije imao seks, sad odjednom kad smo pred pakovanjem kofera isplivali skandali. To uopšte nije nikakav uzročnik poraza i ne mislim da postoji zla krv u svlačionici.

Edited by DameTime
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ако победимо Швајцарце биће да нико није имао секс пола године због припрема за СП. Мени овако као посматрачу атмосфера у екипи изгледа сасвим добро (бар тако изгледа код свих голова) а и мало ми сулудо звучи да је Влаховић баш толико луд да буде са женом саиграча из репрезентације који притом има и дете или два са њом.

 

Ово за Пиксија ми већ звучи као  реална могућност бар судећи по томе шта прича и како се понаша на конференцијама, а такође су и менаџери идиоти (доказано у прошлости милион пута). 

Што се тиче Влаховића и његових инстаграм објава можда он мисли да је спреман ал имамо ваљда неке лекаре и селектора који одлучују ко је спреман а ко не мајку му. 

Edited by Урош19
Link to comment
Share on other sites

Just now, Profesor said:

A posebno jer se ta prica pojavila davno, nije uopste nova i sad ce bas Pixi na pevenstvu da klupira Dusana zbog tako neke price. Smesno na mnogo nivoa. A usao je protiv Brazila, ali protiv Kostarike nije mogao zbog Ane. Dajte ljudi...

 

Pritom zašto bi ga klupirao ako na klupi sedi i Rajković, bilo bi bolje onda da startuje, right? :))

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Seks je tu najmanje bitan. Meni Piksi ne deluje fokusirano ni najmanje, na osnovu izjava, izgleda, pa i nekih odluka... totalno drugačiji u odnosu na kvalifikacije... na osnovu toga formiram mišljenje (i naših igara naravno), a ne na osnovu TikTok i Tviter smeća koje ni ne pratim...

 

Mada evo pišu i da su se Belgijanci potukli... :classic_biggrin:  Kako igraju, ne bi me čudilo... znači ide se jako na Hrvate :smiley2:

Edited by Issey
Link to comment
Share on other sites

Kakve veze ima da li ima dece pa varaju kume i kumovi a ne pisljivi saigraci iz repke.

 

Nesto mislim da cemo proci Svajcarce, ali bih klupirao Tadica i Mitrovica do drugog poluvremena. Laicki mi izgleda da bi njih dvojica bili bolji kao izmene u poslednjih pola sata ako treba. Mnogo se tu igraca ne vraca i sporo je..biti oprezan sa Svicom i onda ako zatreba, poslednjih pola sata im napraviti pakao..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Урош19 "always ready" ne mora da znači bukvalno spreman fizički, nego da je on spreman da izadje na teren i takmiči se čim okolnosti dozvole i sl. Ne mora biti nikakva subliminalna poruka 😁 A baš da vidim ko to može da zaigra preko fizio tima i "slaže" selektora da je spreman a zapravo nije... Tadić u Ajaxu excluded i Rakočević sa Karijem u Indijanapolisu 😂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gospodju Rajkovic sam upoznao, jebem li ga, ima deceniju i jace, kao tada devojku malog Srdjana Mijailovica, dal je on i 18 godina imao tad, otprilike kad je presao u prvi tim Zvezde, imao onu pecurka frizuricu, a ona silikonce u usnama. 

 

Ima svoj tip, rispekt za Anu!

Edited by Markoss
  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Markoss said:

Gospodju Rajkovic sam upoznao, jebem li ga, ima deceniju i jace, kao tada devojku malog Srdjana Mijailovica, dal je on i 18 godina imao tad, otprilike kad je presao u prvi tim Zvezde, imao onu pecurka frizuricu, a ona silikonce u usnama. 

 

Ima svoj tip, rispekt za Anu!

 

Da je muškarac bilo bi sasvim "kul" što ima svoj tip i to bi se prepričavalo uz hihi hehe komentare. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, DameTime said:

 

Da je muškarac bilo bi sasvim "kul" što ima svoj tip i to bi se prepričavalo uz hihi hehe komentare. 

 

Ma sprdam se, samo delim anegdotu. Secam se da su mi presmesni bili, da je Mijailovic izgledao kao devojcica od 12 godina, a ona onako napucana pored njega, reko svaka cast. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Bugl Khan said:

Zato ga nisu zaboravili navijači Flamenga. Kad si jedna od legendi najvećeg kluba u Brazilu, slobodnjakom s 25 metara si im donio naslov, rade ti odlijev, il kako se već zove, stopala...al za reprezentaciju imaš kolko, 1 nastup u prijateljskoj? Tog čovjeka su ponizili kokošari najstrašnije.

 

Po meni jedna od največih sramota srpskog fudbala, a bilo ih je... Baš taj odliv stopala što si spomenuo. Bila je konferencija za štampu tada, baš pred svetsko 2010. gde ga pitaju novinari za reprezentaciju i šansu da zaigra, gde on realno kaže kako su momci odigrali fantastično u kvalifikacijama i da jednostavno nije realno da on u svojim godinama tu nešto uskače. Ali da bi voleo posle svetskog da zaigra jednu prijateljsku u dresu Srbije i da se oprosti, jer misli da je to zaslužio. I pričajuči te zadnje reči, slomi mu se glas i zaplače. Što pokazuje koliko mu je bilo stalo do toga, a da je verovatno i znao da od toga nema ništa... Baš mučna scena.

 

4 hours ago, Green23 said:

Iz poprilično pouzdanog izvora sam čuo da je ono za Vlahovića i Rajkovićevu ženu istina, i da ga svi poprilično kuliraju. Može se videti i po odgovoru Grujića na pitanje o Vlahoviću...

 

Mi ne možemo bez skandala na velikim takmičenjima.

 

Ne spori se ovde dal je istina ili nije. Poženilu su starlete pa valjda imaju barem dva grama mozga u glavi kako bi skapirali, da nisu bile nevine pre nego što su ih udomili. I da su se pre njih takodje motale oko fudbalera raznoraznih.

 

Ono što jeste sporno, je to da ljudi kažu da je to stara priča. I da nema niakakve logike da su do sad svi bili dobri i atmosfera vrh, a sad odjednom izmedju utakmice sa brazilom i kamerunom, počeli su da svode stare račune. Rajković sa Vlahovićem, Jović sa Gudeljem i slično...

 

2 hours ago, Magia said:

 

Meni je skroz nerealno da 3 dana pred odlucujucu tekmu ljudi/novinari pisu o tome. Pa sve i da su bili prisutni dok su ovi j*bavali jedni drugima zene, daj sacekaj sa eksluzivom, imamo mec koji smo svi cekali 4 godine i ti ces zarad par klikova/lajkova da pises o tome. Pakao.

 

Od "novinara" je nerealno da se očekuje nešto takvo. Oni se preživljavaju tračevia, abrovima, pa i lažima. Boli njih q i za svetsko i za reprezentaciju. Oni su svoj posao ovde odradili, a na nama je da se ne pecamo na gluposti.

 

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ima i priča da je Piksi već dao otkaz nezadovoljan što bata Bjeka nije izabran za predsednika FSS i da će da odradi samo još SP. Sns Nedimović je već viđen na toj poziciji.

 

Što se tiče ove žute štampe, s obzirom kakvi su fudbaleri ljomberi (čast izuzecima) a tek kakav je profil njihovih žena (čast izuzecima) ne bi me čudilo da je tu svako jebavao žene preostalih igrača, tako da bi to trebalo da je za njih rutina.

 

Verujem da možemo da dobijemo Švajcarsku. Ima li nekih vesti o povredi Pavlovića? Najebali smo sa Stefanom Mitrovićem ili Babićem.

 

To sam i ja pročitao u nekim abrovima. Ali mi isto nije logično. Ok, jasno je da je tu bilo malo borbe i da je svako gurao svog kandidata. Ali da je sad zbog jednog Bjekovića Piksi hteo da da otkaz pred svetsko mi je smešno. Pogotovo kad uzmemo u obzir da je to u ovo doba pozicija sviranja q, i da su svi oni sns bratija i da nema mnogo talasanje, nego če biti kako vrhovni kaže. A i svi če biti namireni na kraju.

 

Ovo drugo se slažem jedan kroz jedan. Znači ovo nije nikakav njuz. Ista je to grupa ljudi koja se mota okolo i naravno da je tu bilo kojekakvih avanturica.

 

Babić me je prijatno iznenadio u onih nekoliko minuta protiv Kameruna. Bio je čvrst u duelima i nimalo plašljiv sa loptom u nogama, gde je bez mnogo razmišljanja tražio slobodne veziste, a ne davao alibi pasove golmanu. Mitrovića bi bilo dobro izbeči, slažem se.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Markoss said:

 

Ma sprdam se, samo delim anegdotu. Secam se da su mi presmesni bili, da je Mijailovic izgledao kao devojcica od 12 godina, a ona onako napucana pored njega, reko svaka cast. 

 

Sorry not sorry, samo sam osetljiva na to kako se žene uvek "razvlače" u ovakvim pričama. Ako voli fudbalere neka je, ako se udala zbog para neka je i tu, svakako ne troši naše nego njegove 😉 I sam je sebi birao.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Meni su i ovi novinari legendice, nema koja kurta i murta iz kog portala nije otisla dole da nista ne radi, jede i slika se, ali zato sevaju tracevi sa svih strana. Sve te price su potekle od njih. Jedan normalan tekst ne moze da se procita, al zato po pet traceva dnevno stize iz Katara. Stvarno su svi zreli za Zadrugu, posto ih sport ne zanima ocigledno.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...