suptil Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 1 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 2 minutes ago, suptil said: Ono sto je nekad bio Zair sad je Kostarika. Reper za malo sta. Ostace upisan kuriozitet. Cik nek ponove nesto slicno protiv nekog drugog. Nece ovako dominirati,ali moram da pitam i tebe (i ostale): cemu ovoliko potcenjivanje Spanije (i Holandije),pa i Engleske? Argentina izgubi od Arabije, Nemacka od Japana, Danska i Hrvatska (kao neki favoriti iz senke) upisu dve "jake" nule protiv silnih Tunisa i Maroka,ali eto treba omalovaziti uraganske pobede Engleske i Spanije i veoma bitnu pobedu "Oranja". Kad vidim kako su pobrojani prosli (k'o bosi po trnju), mogu samo jos vise da vrednujem i pobede i nastupe Holandije, Engleske i Spanije. Tako se ulazi u prvenstvo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: Argentina izgubi od Arabije, Nemacka od Japana, Danska i Hrvatska (kao neki favoriti iz senke) upisu dve "jake" nule protiv silnih Tunisa i Maroka,ali eto treba omalovaziti uraganske pobede Engleske i Spanije i veoma bitnu pobedu "Oranja". Kad vidim kako su pobrojani prosli (k'o bosi po trnju), mogu samo jos vise da vrednujem i pobede i nastupe Holandije, Engleske i Spanije. Tako se ulazi u prvenstvo. Zato sto su vise njihovi protivnici odigrali ispod svakog standarda nego oni dobro. To ne vazi za Holandiju, njih je samo epski usralo. Najnezasluzenija pobeda do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Licno ne potcenjujem nikog. Pokazuju da su ozbiljno shvatili svakog protivnika. Tako i treba. Kao Francuska i Engleska. Ne ulazim u raspad njihovih protivnika. Ali tako treba. Zbog cega i drugi favorizovani timovi nisu po ovoj gornjoj recepturi igrali u prvom kolu to je pravo pitanje. Edited November 23, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 12 minutes ago, suptil said: Svetsko prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Dobro,dobro..omalovazavajte vi..nije da (vam) branim.. Ne zanosim se ja ovom spanskom partijom;znao sam da je Kostarika odron. Ali i onda treba natrpati sedam komada..ni na treningu to nije lako,a kamoli na Mundijalu. Spance sam svakako video u polufinalu i pre starta prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) "Bolje dati 6-7 golova autsajderu no kiksati protiv autsajdera" - Njegoš. Edited November 23, 2022 by Kvaratskhelia 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 4 hours ago, McLeod said: Jako neozbiljna Kostarika. Spanija isto igra u kretenskoj postavi koja mi se ne svidja i ni malo nisam impresioniran Sećaš li se Evrobasketa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Feran Torres se zabavlja sa cerkom Luisa Enriquea. Stonosekaze: zabija mu u repki,ali i u kuci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Luis Enrique je ozbiljan majstor, ajde sto je izdominirao sve kvale, dogurao do evropskih semija, izdominirao Ligu Nacija, nego je ovu smenu generacija sproveo na brutalan nacin. Jos je otvorio i Twitch kanal gde ce sa pratiocima da komentarise desavanja. 😄 Prvo poluvreme je bilo bukvalno poezija, pojeli su ceo teren. Vrlo jasan plan od samog pocetka egzekjutovan do perfekcije. Busquets iako je doktor nisam siguran koliko ce biti realna opcija na jacim/intenzivnijim utakmicama, ali za danasnju utakmicu je bio idealan reciklator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 5 hours ago, suptil said: Da li se ovaj meč broji golmanu Španije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 6 hours ago, Drug Crni said: Nece ovako dominirati,ali moram da pitam i tebe (i ostale): cemu ovoliko potcenjivanje Spanije (i Holandije),pa i Engleske? Argentina izgubi od Arabije, Nemacka od Japana, Danska i Hrvatska (kao neki favoriti iz senke) upisu dve "jake" nule protiv silnih Tunisa i Maroka,ali eto treba omalovaziti uraganske pobede Engleske i Spanije i veoma bitnu pobedu "Oranja". Kad vidim kako su pobrojani prosli (k'o bosi po trnju), mogu samo jos vise da vrednujem i pobede i nastupe Holandije, Engleske i Spanije. Tako se ulazi u prvenstvo. Slazem se, mozda i prva ubedljiva pobeda favorita na takmicenju u kojem je draz sto svaka ekipa moze da iznenadi i svi imaju po (bar) par stotina hiljada navijaca na planeti. Zato SP i jeste najveci sportski dogadjaj na svetu, a mislim da je dobro sto ima mesta i za ove liliputance kao sto je Costa Rica, koja je pre osam godina igrala odlicno i zamalo usla u polufinale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Spance uvek svi podcenjuju,a oni redovno u 3 ekipe u skorom svako sportu Finale Spanija - Francuska Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Mislio sam da ce Nemci ovaj put ipak uci u 16 ekipa zavrsnice, nakon ove utakmice nisam siguran. Oduvao ih je Japan u drugom poluvremenu. Nece oni daleko sa ovim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Potrosio sam sve 'reakcije', pa mogu samo da ti kazem da se slazem i sa ovom i sa konstatacijom koju si izneo za nasu grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Sad baš da ih je oduvao nije. Nemci su bili bolji po svim parametrima ali nemaju krštenog napadača. Jedino iznenađenje za mene je da mi se čini da su nemci fizički pali u finišu meča, to još nisam video za mog života. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Jeste kontraintuitivno, ali vrlo moguće da je jedan od problema Nemačke činjenica da im okosnicu ekipe čine igrači Bajerna. Bajernu manje više sve ide prelako u nacionalnom šampionatu, igrači su navikli da sve ide kao po loju, tako da mi se čini da gube samopouzdanje u situacijama "when push comes to shove"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 10 minutes ago, Ding Hao said: Jeste kontraintuitivno, ali vrlo moguće da je jedan od problema Nemačke činjenica da im okosnicu ekipe čine igrači Bajerna. Bajernu manje više sve ide prelako u nacionalnom šampionatu, igrači su navikli da sve ide kao po loju, tako da mi se čini da gube samopouzdanje u situacijama "when push comes to shove"... 2014. je uvek 7 ili 8 igraca Bajerna igralo prvu postavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 2014 je bio poneko i iz Dortmunda, ali OK...prihvatam argument. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Japan na klupi ima bolje igrače nego u prvih 11 - Tomijasu, Sakai, Minamino, Mitoma, Šibasaki, Kubo, Maeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Mnogo me nervira prikaz japanske zastave na flashscore. Svaki put kad pogledam vidim onu crvenu tačku koja simboliše sunce i pomislim to je ona crvena tačka koja se prva pojavi kad neko da gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Vrhunska utakmica.... 😩 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Šta se desilo sa terenom? Ono je katastrofa na šta liči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Najdosadnijih 45 minuta na Mundijalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) Ove tekme od 11 odnosno 13 po lokalnom vremenu su uglavnom loše, neefikasne, sporog tempa ali ovo danas je užas. Edited November 27, 2022 by gledan van, ludilo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts