Angelia Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 @Milenko Puzigaca Drzi se 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 4 hours ago, Angelia said: @Milenko Puzigaca Drzi se Pridružujem se podršci, da si nam živ i zdrav! 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFW Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Dobar dan 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 10 hours ago, JFW said: Dobar dan Dobro veče 👍 Izvolite... ako možemo nešto da pomognemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Zna li neko sta je sa forumasicom sa bivseg foruma, Sanguinic? Bilo je odlicnih posotva, na Tenisu i drugsde, pa je nestala. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Kako je ja ne pamtim ondaK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ja je pamtim, jedna najkulturnijih i najboljih forumasica na Tenisu, slicna Alcesti po tome. Jako dugo je nema, sigurno bar 2-3 godine jos na starom forumu nije pisala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ako nije problem..imas li link ka nekom njenom postu sa starog foruma? ^ Jer ja ne bih bezveze,iz zezanja ili dosade napisao da je ne pamtim.. Znaci,pisala je pre 2013.dodine (kada sam se ja registrovao). Mislim da sam se registrovao krajem 2013... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Jeste, baš cool lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Pisala je i docnije, ali sve redje, pa onda (vajlda) odustala. Po secanju, ona je tamo negde iz tvog kraja. Fali mi jer je pisala izuzetno kvalitetne i opservativne postove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Jedino neko ko je umesan sa pretragom postova na starom forumu, recimo gospodin Mate koji voli da kopa moje stare postove 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 (edited) Za zainteresovane, stari forum je dostupan ovde: http://web.archive.org/web/20190424170639/https://forum.b92.net/ edit: moze da se cita, nista drugo Edited March 24, 2023 by zoran59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ne moras na arhivu, mozes i direktno https://forum.b92.net/ (samo moras da se izlogujes sa naloga, ako si ga imao). Forum B92 je i dalje tamo gde je bio samo smo svi "banovani"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Tražite preko google, samo posle ključnih reči dodajte site:forum.b92.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 @Beonegro Sto ne furas vise ovaj avatar? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: Ako nije problem..imas li link ka nekom njenom postu sa starog foruma? ^ Jer ja ne bih bezveze,iz zezanja ili dosade napisao da je ne pamtim.. Znaci,pisala je pre 2013.dodine (kada sam se ja registrovao). Mislim da sam se registrovao krajem 2013... 1 hour ago, McLeod said: Jedino neko ko je umesan sa pretragom postova na starom forumu, recimo gospodin Mate koji voli da kopa moje stare postove 😛 Evo našao sam jedan topic gdje je aktivna bila forumašica Sanguinic Spoiler https://forum.b92.net/topic/65231-pomoc-u-vezi-fakulteta-hitno/page-2 A evo i jednog fan topica na tenisu kojeg je otvorila i totalno izmeklaudisala Spoiler https://forum.b92.net/topic/61413-bojana-jovanovski-boka/page-1 Pretraga mi isključivo izbacuje postove iz tog nekog perioda oko 2010. godine tako da zaključujem (a i po sjećanju) da nije bila baš aktivna nakon toga (ako i uopće). Zato je se Crni ni ne sjeća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Pregledao sam topik koji pominjes..kojeg je i otvorila. Nema njenih postova na par poslednjih strana uopste,a ni na nekim drugim topicima iz 2014. Forum pre 2012.nisam ni citao.. Ne secam je se ni posredstvom avatara. Tako da..tesko da je ona pisala nakon 2013..toliko izlapio nisam Osim ako to nisu zaista bili neki sporadicni upisi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 16 minutes ago, Drug Crni said: Tako da..tesko da je ona pisala nakon 2013..toliko izlapio nisam Fino si počastio Zorana Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 2 minutes ago, 4th and Goal said: Fino si počastio Zorana E,ako si normalan... Naravno da sam mislio samo i iskljucivo na sebe,ali..! Sad kad si ovako postavio stvari (ukazao),zaista ispada kao da sam mislio na njega. Zorane, nisam, casna pionirska. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 11 hours ago, Don Dusko said: @Beonegro Sto ne furas vise ovaj avatar? Više mi se sviđa sadašnji, ali vidjećemo, možda vratim Spankyja u znak podrške Let3 na Evroviziji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 @Milenko Puzigaca Zelim ti brz oporavak i sve najbolje..i čekam temu o srpskim bolnicama... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Glumio sam malkice MateMisu kopajuci po nekim starim postovima i temama...primetio sam da duze vreme na forumu nema @Malkolm Brogdon Jel pise(s) jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Šta je sa @wwww, sad vidim da je poslednji put pisala pre nekoliko meseci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Meni nedostaje @... - bastovanstvo nije isto bez njega. Vjekoslav i Nizozemac bi, takodje, trebali da se aktiviraju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Schrödinger? Njega bih rado čitala, nedostaje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts