Beonegro Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Dravote, vrati se, budi pi*ka kao ja 😁 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 oohohoh divi ga beo... valjalo bi dravot da dojde. fali gramatike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 steta sto nema abrahama na ovom forumu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Ejb je trajno uklonjen sa Foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Gde je @mare80? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 7 hours ago, Drug Crni said: Gde je @mare80? Na terenu ... Nema odmora (i pisanja na forumu) dok traje obnova ... 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Da li je skoro na forum svracao @Боги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 3 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Da li je skoro na forum svracao @Боги? Da, 4 sata pre tvog posta 🙂 hover preko profila/linka i izadje ti info. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 6 minutes ago, Kooineeperk said: Da, 4 sata pre tvog posta 🙂 hover preko profila/linka i izadje ti info. Hvala! Ne pise bas dugo. Valjda je do sada izasao iz pelena 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Ту сам, пратим активно. Променила се доста екипа из неких старијих времена, али се и даље чита истим жаром 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 24 minutes ago, Боги said: Ту сам, пратим активно. Променила се доста екипа из неких старијих времена, али се и даље чита истим жаром 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 1 hour ago, Боги said: Ту сам, пратим активно. Променила се доста екипа из неких старијих времена, али се и даље чита истим жаром 😁 Pisi cesce. :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 1 hour ago, Don Radonja said: Pisi cesce. :)) I otvori KKCZ temu za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Dragi forumasi, imam veliku cast i zadovoljstvo da vam prenesem vest da je Ironside ziv i da najavim njegov povratak na Forum! Budite strpljivi, vredece bas onoliko koliko nam je svo ovo vreme svima nedostajao! 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Prelepa vest! Veliki strucnjak koji je uvek dizao kvalitet diskusije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 Da li neko zna gde je i kako je @Akiro? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Gde nam je @zoe Bg ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 ... i zasto je nestao @GlennGould ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Zato sto sam ja zatrazio da napusti moderaciju PDF Politika. On se uvredio,pustio Mocartov "Rekvijem" i napustio forum. I'm kidding not. (mada mislim da sam nedavno video neki njegov post ili reakciju) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 14 hours ago, Sunshine State said: Gde nam je @zoe Bg ? Tu sam negde, dobro sam da ne brinete, samo neka faza da ne stizem kad mi se pise Pozdrav za sve 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 (edited) On 6/24/2022 at 9:18 PM, Devojka Luke Razića said: Da li neko zna gde je i kako je @Akiro? Na žalost još uvek u Beogradu. Pripreme za Grčku se rastežu, sve neke budalaštine uleću tipa popravke i registracije dve matore krntije, crkla mašina za sudove, crkla klima (poseban užas) i još dosta sličnih događaja u nizu. Valjda sledeće nedelje mogu najzad da krenem i da bar tri meseca ne gledam Srbiju i Beograd. Samo delimično utešno, pošto je Grčka navodno rasprodata kao nikad a to znači kloaku na plažama Halkidikija, ako bude vrućine, i zelenu vodu i gomilu meduza kao prošle godine. Inače, manje-više sve redu, njesra kao i svima ostalima u ovoj zemlji, doduše malo začinjeno Marfijem. Hvala na brizi. 💗 Volem vas sve, pa čak i "neutralne", "objektivne" i rusofile. Kad krene sedmi talas, malo više ću pisati na toj temi, na temi o Ukrajini bi mi lako svašta izletelo pa je donekle izbegavam. Edited June 29, 2022 by Akiro 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 @Stoned Laki21 ziv li je? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 On 6/30/2022 at 5:27 PM, Kronostime said: @Stoned Laki21 ziv li je? Da jbt, ja sam kada sam otvorio profil baš s njim imao lepe razmene mišljenja, ali ga nema već dugo 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 od kada nisam svracala na ovaj deo...gde su svi oni od pre....? Pletilja je jednom pitala gde sam, sada ja moram da pitam gde je ona.... ako se ubrzo ne vrate zaboravicu nickove za koje bih pitala gde su....ah, da, kronos je tu da onda to ne pitam... Sta vredi i da pitam kao da svi znaju gde je svako...pa nije ovo inform kancelarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 6 minutes ago, Mama_mia said: od kada nisam svracala na ovaj deo...gde su svi oni od pre....? Pletilja je jednom pitala gde sam, sada ja moram da pitam gde je ona.... ako se ubrzo ne vrate zaboravicu nickove za koje bih pitala gde su....ah, da, kronos je tu da onda to ne pitam... Sta vredi i da pitam kao da svi znaju gde je svako...pa nije ovo inform kancelarija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts