Jump to content
Vox92.net Forum

Боги

Members
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

670 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Једина замерка је Грујић који мора пре Лукића. Све остало је мање-више ок, то за бекове је стварно криминал.. Али када погледаш да су нама на беку опције ћелави, Гобеља, Рукавина и Линглонг олупине попут Аксентијевића и сличних, заиста схватиш да опције и не постоје. За сада подршка, па ћемо да видимо докле ће.
 2. Гашић га је наводно баш због овога тражио доста дуго. Жали Боже бачених пара
 3. Мислим да није искључено да нас Боаћи напусти после Јанг Бојса, пре свега због броја странаца, а ту већ имамо и Томанеа који се озбиљно намеће, и малог Крстовића који је 3. опција, али исто се води као странац.
 4. Уф колико сам се наложио, једва чекам да почне сезона. Фалио ми је последње две године овакав 'хајп' око КК-а.
 5. @Liska Manjina Заиста не знам да ли је завршена нека продаја, али јавна је тајна да су сви 'гардисти' после купа скрајнути и остао је само Гобељић. Већ неко вереме га нуде сваком коме стигну, па ме не би чудило да се Рапид упецао
 6. Јесте, али не могу ти гарантовати да је и даље. Синоћ у 8 је пуштена, и људи муку муче са сајтом. Превише забада, и баш је лутрија завршити куповину. Срећно ти било. Верујем да ће данас избацити податак да је плануло све. Наравно, већ око пола 8 змија се протезала до зграде СД-а, тако да је велика вероватноћа да је до сада већ све отишло. Бај д веј, сезонска рулз. Претрчиш ред, лагано имаш два шалтера, без гужве за два минута све готово
 7. Лоренцо је у Београду већ неко време
 8. И колико знам ми смо били врло активни по питању покушаја да га ангажујемо, али нисмо успели
 9. Дошао месец и по пре, одиграо добро против Судуве и повредио се. Био повређен до доласка Марина, и после све остало долази на наплату.. Па и ово што ЗИС каже.
 10. Ма и Иванић и Ебисилио су одлични играчи, али ни близу Марка Марина и њихов је проблем што играју на његовој позицији и заувек ће бити у његовој сенци. Зато је мени само његово довођење није имало смисла када смо већ имали ту Марина. Није крило то смо видели, а синоћ смо се уверили да не може играти ни централног везног. Када се све то сабере и одузме са минималним самопуздањем, добијамо један јако негативан учинак и вероватно погрешну слику. Изгубио сам веру у Иванића, барем док је Марин ту, а само луд човек би имао дилему између њих двојице. Једину солицију видим у томе да почиње са клупе у Европи, мења Марина и преузима његову улогу, а у домаћем првенству игра од старта.
 11. Бен у Емиратима за 2м, можда остане за реванш
 12. Тренутак где сваке флоскуле о неуграности, језику, и свакаквим глупостима падају у воду... Из авиона, у 11, па гол.. Деби из снова, браво мали!
 13. У првом полувремену смо изашли да играмо, и јако доста је било доброг фудбала. За неутралце, душу дало. Безвезе, и то му је вероватно једина грешка у току меча била, Гобеља спава и касни да постави осфсајд замку и примамо гол. Био је приметан недостатак скока и чврстине у средини. Иванић се све кредите скрцкао и време је за клупу, јер једноставно јебено не смеш себи да дозволиш као централни везни да се цело полувреме не видиш и чуваш своје мекане ногице, а да када добијеш лопту неодлучно је проследиш противнику. Гарсија је суперсоник, баш племенит играч који ће нам доста значити. Баш се изморио доста крпећи ту леву страну, и занимљиво пали смо и дефанзивно и офанзивно како је он изашао.. Жандер је јебени рекреативац и то ћу понављати увек, просто је невероватно са којом дозом ноншалантности он избацује те лопте и колико нема осећаја за простор. Родић је све добро у првом полувремену, квалитетно засрао срамотном партијом у другом. Панков видим људи помињу како је ужасан, шта знам.. Јесте се мучио, али мени није одао утисак да је баш то било катастрофално. И Дегенек који је поново одиграо фантастично, је пар пута заборављао играче иза себе.. Наравно, Кањас је ухватио ритам и показао рецимо Јовичићу како треба изгледати европски задњи везни. Да чисти све, крпи али зна да одигра ка напред. Препаметан је и баш нам је оплеменио игру.. Неће сада људи умирати у лепоти, али је баш значајан већ сада за екипу. И посебан пасус за доктора, доцента, професора, ма краља свега могућег и немогућег Марка Марина. Човек ову екипу чини 50% бољом најмање. Оно што Меси ради на највишем нивоу, тако се он спрда на овом неком нивоу.. Са којом лакоћом човек окреће 4-5 играча који га окруже, па са лакоћом дели лопте, оно је поезија на делу. У Београду бих желео Томанеа у 11 уместо ужасног Боаћија, и дефенитивно Иванића на клупи. Дефинитивно одличан резултат, и не знам шта бих вам рекао. Дошло је време да Маракана дочека Лигу шампиона.
 14. Могао је можда на клупу, али 'чувају' га да се не деси нешто непредвиђено.. Већ је виђен или у Турској или Арабији, вага се још
 15. Добијамо вечерас. Срећно нам било другари
×
×
 • Create New...