Jump to content
Vox92.net Forum

Боги

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,075 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Енергија, вера, љубав све је ту.. Сада само знање, преданост и рад. То је једина формула за успех. Подршку масе има, видеће то већ на првој утакмици. Сувише је ово јака личност да не окупи велики број навијача иза себе.. Више него икад пре желим Декију да успе. Добродошлица!
 2. Ја немам појма ништа. Преносим шта људи спекулишу. Капирам да нас Лоренцо не напушта
 3. Изгледа да је плеј Наз Митроу Лонг
 4. Стварно ниси пуно пропустио. Скриншотови са википедије о значењу појма навијача
 5. Хронолошки. И за крај човек му лепо одговорио
 6. Цењени капитен бриљира на инстаграму и појашњавам појам навијача.
 7. По ономе шта се прича, јако добар стручни штаб. Радује име Милоша Милојевића који ће бити у стручном штабу. О његовој тренерској филозофији, начину схватања и другим стварима можете се упознати овде.. https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118876-milos-milojevic-mjelbi-crvena-zvezda-intervju
 8. Ако неко није објективан по питању Дејана, то сам ја. Моје сазвревање као клинца, а касније као особе, одраслог човека и касније оца је пратило негде скоро па и у стопу Декијев пут. Било је много играча са којима сам осећао повезаност на овај, или онај начин али осећам да ниједног играча или тренера нисам осећао као њега. Иако се дуго није задржао код нас, и даље сам љут на њега што то није било много дуже, оставио је упечатљив и неизбрисив траг. Касније се потврдио и у Европским оквирима. Стога било каква компетентност и објективност са моје стране је изостала када причам о њему, али ако и покушам рацинално могу само рећи да је ово Терзић префидно урадио. Ишао је на карту тога да навијаче хвата на емоцију и добрим делом је и успео. Робија смо потрошили у погрешно време, плашим се само да тако не буде и са Декијем. Што се позитивних страна тиче, не видим разлога за бојазност око свога ЈА. Ако за некога знам да је био такав, и није дао на себе то је Дејан. Први пут када му се говнар који се одазива на име Звездан умеша у посао, он ће ту завршити свој боравак у овом клубу. Убеђен сам у то. О осећању, и значењу Црвене звезде је излишно и говорити, ако је неко осећа, то је клинац који је газио Кајзер, као најмлађи капитен клуба водио многе старије од себе.. Ови клинци ће имати пуно да науче од њега. Уопште нисам сигуран о његовим тренерским квалитетима, благо је речено да сам и резервисан и скептичан али емоцију коју ће донети, и људе које ће вратити на трибине ће бити довољан позив да макар и на тренутак поверујемо у боље сутра. Добродошао, Деки!
 9. Дејан Станковић је нови тренер Црвене звезде.
 10. Надам се да ће дежурни.. да не кажем шта барем да кажу хвала за све што нам је Милојевић дао за ове три године. Пре њега, групна фаза европског такмичења је била мисаона именица, а ЛШ само пусти сан и маштање.. Са хиљаду и једном маном, био је светло на крају тунела и човек који је дигао овај клуб на моменте у неслућене висине и дао нам прилику да се опет подсетимо како је то шибати се са најјачима. Сада је свему томе крај.. Желим му пуно среће у даљој каријери. Сутра је конференција, капирам и опроштајна. Ја сам од свих који се помињу за Веселиновића.
×
×
 • Create New...