Jump to content
Vox92.net Forum

GlennGould

Moderators
 • Content Count

  797
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

445 Excellent

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. Postovi o pravosuđu splitovani radi razvoja diskusije o pravu, pravdi i pravosuđu u Srbiji.
 2. Molim te kaži mi da je i tebi Sajed previše rigorozan. Počinjem da verujem u tvoju teoriju da je MB najbolje rešenje za taj deo Sveta.
 3. Bravo. Sve EU članice su unutra plus jedno 20tak ostalih. (Kada kažem Evropa - mislim EU i obratno. Mea culpa) Kad smo već zagrebali površinu, gospodu očekuje jedan podeblji i škakljivi dosije zvani Rusija. Valja ispratiti... (javi šta do vas u CRO dopire).
 4. Apsolutno. No, bilo je priče o national polls koje su potpuno beskorisne za predviđanje i prognozu, ali su takve kakve su.
 5. Čestitam na funkciji Generalnog Sekretara Saveta Evrope! 🇭🇷
 6. Gleda li neko šta se dešava u Tunisu? Kakva izborna šizofrenija: 50% apstinenata u vođstvu jedan beskompromisni žurista i jedan biznisman koji je u zatvoru zbog utaje/korupcije MB tek treći ...
 7. S’tim što je Mugabe važio za izuzetno obrazovanog i inteligentnog + u prvoj fazi radio na oslobođenju i unapređenju (školski sistem) zemlje i ostvario zavidan učinak.
 8. GlennGould

  Bliski Istok

  U svakom slučaju, tajming napada nije slučajan. Radna hipoteza je da je hardline Iranska struja (zaštitnici revolucije) pri vrhu kako političkom, tako vojnom. Priča se i o teritoriji u Iraku (pod njihovom kontrolom). Danas ovde FRA objavljuju da je SA pozvala naše obaveštajce da utvrde poreklo napada...
 9. Iskreno, ovo je prehistorija ovih izbora. Zanimljivo, ali (za sada) ne bitno... TRUMP poseduje izuzetno dobar i stabilan bilans (ekonomski parametri) i za sada nije imao većih problema na spoljnopolitičkom planu (uprkos public outcry). Takode, kao i prethodni put, prevaga će se stvoriti u tihoj većini koja NEĆE hteti zaokret u levo (Sanders/Warren). Biden može da te glasače smiri, ali ostaje da se vidi može li ih ubediti da je bolji izbor od dva moguća. Nadam se nekom trećem, da bar bude zanimljivo.
 10. To je druga tema. Daleko smo od prognoze, a još dalje od ‘ozbiljne’
 11. Otkud ti to? Koliko sam čuo, a vrlo dobro sam čuo, prema poslednjim dostupnim istraživanjima bar jedno 4 demokratska kandidata u hipotetičkoj bitci dobijaju POTUSa.
 12. GlennGould

  Izvan i iza turnira

  Sa obilnim zakašnjenjem, ostajem ti dužan za odgovor. Ukratko DA
 13. I dobro... prođe ova Dems debata bez ikakvog komentara ovde. ccc Napad Castra na ostarelog Joe-a = pun promašaj i suštinsk i formalno Ničim izazvano rafalno pucanje u nogu samom sebi = Beto Kamala izgubila momentum + Neprikosnovena trojka i dalje jaše: 1 demokratski socijalista 1 “control capitalist” 1 nema veze kakav mi je program, sve ti je oprošteno, back to the future VP Perso, voleo bih da Mayor Pete počne da im duva za vratom Utisak večeri: 10 je podnošljivo / 8 idealno Next!
×
×
 • Create New...