MC Thunder 2 Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Luka ako makar priblizno odrzi ove brojke i index, lagan MVP za ovu sezonu, bez da mu iko pridje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 (edited) 4 minutes ago, Alex_Serbia said: Luka ako makar priblizno odrzi ove brojke i index, lagan MVP za ovu sezonu, bez da mu iko pridje. Edited November 10, 2022 by Darko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 9 minutes ago, freethrow said: https://streamable.com/e/7fd1q7 Čujmo profesora. kevon, lunarna stanica se kretao u bloku, trayio bih mu faul na basketu 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 6 minutes ago, Alex_Serbia said: Luka ako makar priblizno odrzi ove brojke i index, lagan MVP za ovu sezonu, bez da mu iko pridje. Janis će biti mvp ako se ovako nastavi, a možda i dpoy. Bucksi imaju najbolji skor u ligi i to bez Middletona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 2 minutes ago, Darko said: I said what i said 😏 Na stranu sto je Đani to bio vec 2x i sto cela Liga ceka da krunise Luku otkako je krocio na americke tle. Just now, Chaos Is Me said: Janis će biti mvp ako se ovako nastavi, a možda i dpoy. Bucksi imaju najbolji skor u ligi i to bez Middletona. Luka prvi srelac i index lige (za sada), blizu TD prosek. Pozicija na tabeli so-so, Russ je bio MVP a Okc osmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 1 hour ago, uini said: da, kad sam video kako je pod kosem izdrzao udar nejakog tela bruke lopeza i blokirao mu sut, bas sam pomislio da ipak za njega ima nade u turskoj ili knicksima. Dobro si uočio, highlights su mu spektakularni. Ko beli KD. Mislim kada već nije mogao on u Knickse, može Poku. Samo ne znam šta možete da date OKC-u za igrača sa ovakvom statistikom: https://www.espn.com/nba/player/_/id/4683018/aleksej-pokusevski Quote i onaj dvokorak sa trice x polaganje kano kukoc me je ucvrstilo u tom uverenju. mada ne bi mogao u efe Sa trice? More trebaju ti cvikeri, bilo je sa pola terena u najmanju ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 4 minutes ago, Darko said: Dobro si uočio, highlights su mu spektakularni. Ko beli KD. Mislim kada već nije mogao on u Knickse, može Poku. Samo ne znam šta možete da date OKC-u za igrača sa ovakvom statistikom: https://www.espn.com/nba/player/_/id/4683018/aleksej-pokusevski poku šutira 33.3% za 3, lebron 21%. pametnom dosta 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 10, 2022 Author Share Posted November 10, 2022 1 minute ago, uini said: poku šutira 33.3% za 3, lebron 21%. pametnom dosta Istini za volju, Lebron sutira 23.9% za 3 na 7 pokusaja. Snajper 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 (edited) Janis je trenutno najjači kandidat za MVP nagradu, ali Luka jeste tu konkurent. Spoiler Na stranu što on samo za to i igra, da konačno bude MVP 👀 Edited November 10, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 25 minutes ago, Alex_Serbia said: Na stranu sto je Đani to bio vec 2x i sto cela Liga ceka da krunise Luku otkako je krocio na americke tle. Luka prvi srelac i index lige (za sada), blizu TD prosek. Pozicija na tabeli so-so, Russ je bio MVP a Okc osmi. Vestbrukova ekipa je bila šesta na zapadu, deseta u ligi. Pritom, bili su ogromni pritisci da se njemu da nagrada zbog TD rekorda. Luka ako ne bude u prvih šest-sedam može da zaboravi na MVP Jedino ako ne bude imao nikakvu konkurenciju, ali ove sezone Janis gazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 22 minutes ago, Miki28 said: Istini za volju, Lebron sutira 23.9% za 3 na 7 pokusaja. Snajper dada, 21% je imao pre ovog ludila od sinoć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 4-6 Jako zanimljiva utakmica, vrlo lepo rasporedjeni poeni. Vratio se Kigan, 33 minuta, 15 poena, 4-7 trojke. Sad mi tek nije jasno koje je privatne probleme imao momak pa nije skoro ni igrao prethodnih utakmica, a sad vec uzeo dobru minutazu. Bas mi se svidja potpis Monkica, u svakoj pobedi pred kraj daje po neku trojku kad se lomi, sinoc takodje i par dobrih dodavanja bez silovanja. Nisam ocekivao pobedu sinoc, iako smo igrali kod kuce. Bas je dobar ovaj Klivlend, Stariji D. Micel nam utrpao skoro 40 poena. Tj. Bas me nervira Klivlend kako se lako oporave i sklope kompetitivan sastav, al sta znam, mozda bi i Sakramentu bilo lakse da je imao 3 prva pika u poslednjih 20 god. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 jel ima nekoga u tom jazzu da probudi aingea iz jesenjeg sna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 1 hour ago, uini said: poku šutira 33.3 Pravi Srbin, samo trojke dolaze u obzir! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 (edited) 49 minutes ago, gggggggg said: jel ima nekoga u tom jazzu da probudi aingea iz jesenjeg sna Ne brine se, ima Minesotine pikove. Po svemu sudeći, ove godine biće lutrijski pik. Edited November 10, 2022 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 (edited) 4 hours ago, uini said: da, kad sam video kako je pod kosem izdrzao udar nejakog tela bruke lopeza i blokirao mu sut, bas sam pomislio da ipak za njega ima nade u turskoj ili knicksima. mislim da je komentator u tom trenutku rekao nešto nalik (parafraziram) -- Poku se najzad suprotstavio u odbrani (mogu da zamislim kako je pre toga izgledalo haha); i nije ga blokirao Poku, već ivica table, ali ok odbrana svakako 😄 u narednom napadu se nagradio jednim airball-om na 20 sek do kraja utakmice; ali opet pohvalno da je mirne savesti uzeo šut. Edited November 10, 2022 by medobrundo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 i lebron se nagradi airbalom pa vidi gde je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Nakupilo se utakmica, ne vidim niti jednu naznaku da Monty radi ista na temu ozbiljnijeg ukljucivanja Pume u zavrsavanje napada. Kad se na to doda da i on sam izgleda prilicno lenjo i beskrvno na parketu, postavlja se pitanje da li se zaista samo ceka taj datum i sredina za koju bi Ayton dao amin za trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Da li vam se Jokic na all time listi centara kotira iznad Melouna, Robinsona i Juinga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 10, 2022 Author Share Posted November 10, 2022 6 minutes ago, MilošVB said: Da li vam se Jokic na all time listi centara kotira iznad Melouna, Robinsona i Juinga? Trenutno je tu negdje sa Juingom ali Robinson i Meloun su jos uvijek ispred. Robinson je uzeo 2 titule, ima DPOY, MVP, strasan igrac na obje strane parketa. Meloun ima titulu, cini mi se 3 MVP i jedan od najboljih skakaca koje je liga vidjela. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Odakle Maloneu titula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 (edited) Možda misli na Mosesa Melouna Edited November 10, 2022 by medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 10, 2022 Author Share Posted November 10, 2022 7 minutes ago, Del Piero said: Odakle Maloneu titula? Moses Malone centar, Karl Malone krilni centar. Kad je pomenuo centre pretpostavljam da misli na Mosesa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 ovi ljudi su jedna generacija, čisto sumnjam da misli na mosesa melouna dosta se promenila košarka, naročito uloga i značaj centara; iako su sva trojica fantastični napadači, Jokić mi je ipak nivo više, čista poezija nijedan nije blizu Jokićeve učinkovitosti, iako nisu šutirali za 3 (mada bi u današnjoj košarci taj šut nabacili); a ni blizu asistent i generalno graditelj/vizionar napada; i nabrojani imaju sigurno solidno niži off rating, tu je Jokara neprikosnoven pritom svi oni deluju jako nabrijani/determinisani i ostaje utisak da su igrali na max broju obrtaja; a Jokara nekako nikada ne odaje takav utisak, pa sam (subjektivno) kslon da verujem da je još moćniji napadač nego što statistika ukazuje.. ..odbrana naravno druga priča. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 9 minutes ago, Miki28 said: Moses Malone centar, Karl Malone krilni centar. Kad je pomenuo centre pretpostavljam da misli na Mosesa Da, moguce. Moses mi nije bio ni na kraj pameti. Kad stavis na papir sta je sve uradio cudno je da se tako malo spominje kad se prica o najboljim centarima, a stvarno je opak igrac bio. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts