Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Ma kakav je ovo izvor Jel ovaj bolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Duel ko je veci invalid kljakavi vs mutavi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 steta za kawhija, nadam se da ce biti spreman za 4. utakmicu pa da pobedi bolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Biće vama kljakavi kad Lebron bude bacao lopte u bunar u G3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ja bih zapravo i volio da AD izdominira seriju sa 30-15 do kraja jer mi je i drazi od Brona no iritantno je vise koliko moze varirat od top 3 igraca lige do krakatog Edina Bavcica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 8 minutes ago, João Palhinha said: steta za kawhija, nadam se da ce biti spreman za 4. utakmicu pa da pobedi bolji. Zna sta bi ga cekalo vcrs pa ae kao alibi😀 Vcrs se gleda taj mec, Russ vodi do pobjede😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 29 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ma kakav je ovo izvor ohm je clippersov espn writer eto, mozda ce ljudi prestati da kenjaju po leonardovom load managmentu i skontati da tu stvarno nesto ne stima i da ne pauzira toliko zato sto mu se ne igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 8 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ja bih zapravo i volio da AD izdominira seriju sa 30-15 do kraja jer mi je i drazi od Brona no iritantno je vise koliko moze varirat od top 3 igraca lige do krakatog Edina Bavcica Dje da potpisem za tih 30&15 sledeci mec? Izdominirace. Naravno uvijek postoji bojazan da neciji ego ne prevagne jer zaboga kako moze on da bude skrajnut u stranu i da ne bude u centru paznje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Just now, Miki28 said: Dje da potpisem za tih 30&15 sledeci mec? Izdominirace. Naravno uvijek postoji bojazan da neciji ego ne prevagne jer zaboga kako moze on da bude skrajnut u stranu i da ne bude u centru paznje. Istina, postoji bojazan da ce opet zaboravit da je fizicki najdominantniji igrac na parketu i dopustit da ga Rade Koncar lijepi ko dijete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Jbt smorio sam se za Kawhija kao Bruks kad mu coach na tajmautu kaže da ne čuva Lebrona više... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Au jbt Kawhi se opet povredio. Jbt. Zamisli osovina KL i AD. Jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 20, 2023 Author Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Au jbt Kawhi se opet povredio. Jbt. Zamisli osovina KL i AD. Jbt. Od 2019 do danas bar 2 titule i pored svih povreda. Zamalo ali izabra pogresan tim u LA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ma ove povrede kod njih dvojice i sto se ne mozes bas pouzdati.A uvek postoji bojazan da nece nesto novo povrediti ili obnoviti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 17 minutes ago, Don Dusko said: Zamisli osovina KL i AD. Jbt. Morali bi navijaci Lakersa skupljat klubu pare za bolnicke troskove ko Grobari Partizanu za porez. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 59 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Morali bi navijaci Lakersa skupljat klubu pare za bolnicke troskove ko Grobari Partizanu za porez. Platio bi to Bron iz svog džepa, kad je beg bio cicija? @Suns fans noćas vam je must win, neka ide 2:1. Ja, naravno, navijam za Kliperse. 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Kakav užas ovo za Lenarda. Iako je bilo vrlo nategnuto očekivati prolaz Klipersa, opet je serija mogla da bude zanimljiva jer je KL ipak superstar sa dosta dobrim pomoćnim osobljem, a sada ostaje samo pomoćno osoblje... Pretpostavljam da će Vestbruk imati tripl dabl sa 30+poena, ali ne postoje realne šanse da bez Kavaja dobiju meč. Moguće je opuštanje Sansa iz objektivnih razloga i neki privid neizvesnosti, uz pojačanje ritma kad zagusti. I to je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Platio bi to Bron iz svog džepa, kad je beg bio cicija? @Suns fans noćas vam je must win, neka ide 2:1. Ja, naravno, navijam za Kliperse. 🥲 Morali bi pokazat da smo mi ipak prava avangarda i da vise volimo svoj klub od Grobara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Morali bi pokazat da smo mi ipak prava avangarda i da vise volimo svoj klub od Grobara. Mogli biste da imate foru sa počasnim sedištem u prvom redu, pa da Russ da najviše para 4 minutes ago, displejnejm said: Kakav užas ovo za Lenarda. Iako je bilo vrlo nategnuto očekivati prolaz Klipersa, opet je serija mogla da bude zanimljiva jer je KL ipak superstar sa dosta dobrim pomoćnim osobljem, a sada ostaje samo pomoćno osoblje... Pretpostavljam da će Vestbruk imati tripl dabl sa 30+poena, ali ne postoje realne šanse da bez Kavaja dobiju meč. Moguće je opuštanje Sansa iz objektivnih razloga i neki privid neizvesnosti, uz pojačanje ritma kad zagusti. I to je sve. Ne bih ja potcenjivala to pomoćno osoblje, oni su zapravo navikli da igraju bez Leonarda i PG13 po veći deo sezone kad treba. Ali se slažem da ne očekujem njihovu pobedu noćas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 (edited) Kakva klosarcina je Embiid. Hahahahah ne vjerujem da nije iskljucen. Edited April 20, 2023 by alpaka Bereta Sida 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Izgleda da će i Sansi imati lak put do druge runde. Kakva će serija biti Nagetsi i Sansi... Što se tiče Embida, jbg, Klekston je mislio da može da glumi Ajversona. Malo morgen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Kakva klosarcina je Embiid. Hahahahah ne vjerujem da nije iskljucen. Sad pogledah...kakav je lik saban, za ne povjerovati... Ubjedljivo najodvratniji i najisiljeniji superstar u NBA... Edited April 21, 2023 by cabke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 19 minutes ago, Dracarys said: Izgleda da će i Sansi imati lak put do druge runde. Kakva će serija biti Nagetsi i Sansi... Što se tiče Embida, jbg, Klekston je mislio da može da glumi Ajversona. Malo morgen. Verovatno da ne postoji gori mečap za grumenje od sansa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 32 minutes ago, Dracarys said: Što se tiče Embida, jbg, Klekston je mislio da može da glumi Ajversona. Malo morgen. Pokusavam da shvatim sta je glumio a da je iziritiralo onog shabana osim sto je zakucao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Sudije salju bas lepu poruku ostatku lige, pokusaj da nekoga udaris u testise je samo flagrant 1. Jel bi sada trebalo igraci Bruklina da dodju do logickog zakljucka, i posalju kraj klupe na teren samo da bi "obradili" placljivka Embida? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Odlična energija Netsa, konačno počeli i šutevi da ulaze. Koliko Embiid pada, na kraju će sam sebe povrijediti. Stvarno rijetko iritantan igrač za gledanje, bez obzira na kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts