Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jokara bas rezervisan u napadu na startu sezone, a u odbrani ne postoji. Ima problem sa rukom, ali deluje da ce sve do AS da bude u fazonu aj da vidimo ko sta u ekipi moze i kakva rotacija da se iskristalise pa ce nakon toga krenuti da plodi.

Mpj i na vecem nivou od ocekivanog, Dzamal los ali ako uspe da dodje na 70% svojih mogucnosti u PO ne vidim nijednu ekipu da je izrazit favorit protiv njih na Zapadu

Posted
18 minutes ago, bodo said:

Nisam shvatio da li si ironičan ili je to zaista tvoj take u vezi sa njima. Kako god meni petorka Sexton, Clarkson,  Markkanen, Olynyk i Vanderbilt te još Conley,  Beasley I THT zvuči pristojno. Ne kažem sad da su bomba ali za neku poziciju do 10. po meni jesu. 

Svakako pristojna ekipa. Jos su bezobrazno dodali Fontekia na sve to. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, Miki8 said:

Mogao bi Jokic da podigne svoj nivo igre za pocetak, jer ovo sto trenutno igra je neki top 30  nivo a ne top 10, u kojem bi trebao da se nalazi.

Šta će mu to sad? Polako, neka održava ritam i neka se uigrava ekipa.

Posted
lJiNAcy.pngkrXyOMJ.png

nesto sam gledao ovaj 2010. draft ekipu i bas je depresivna lista. od ovih koji su uspeli svi se redom tesko povredise a ostali igraci osim whitesidea, bledsoea i stephensona nisu se nista posebno proslavili. nekoliko role igraca i to je to.
Koja dva igrača, jedan do drugog na listi, su igrali u košarkaškom klubu Partizan?
Zna li neko bez guglanja?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Ha-ha 9
Posted
12 minutes ago, Luchifer89 said:

Koja dva igrača, jedan do drugog na listi, su igrali u košarkaškom klubu Partizan?
Zna li neko bez guglanja?

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

teriko i bdželika? 

• Like 3
Posted

Odlicna tekma izmedju Raptorsa i Hawksa. Bas razlicite filozofije, pa Barnes cuva Traea a OG Murraya. Btw Barnes je strasan igrac, mnogo vise u stvarnosti nego sto brojke pokazuju. Brani sve pozicije, pokazuje napade koji da se igraju cak i kad ih on ne organizuje, fantastican ballhandling za tu visinu a popravio i sut za 3 ove godine. 

• Like 8
Posted (edited)

Jedan ozbiljan hot tejkic.

Dobro bih razmislio na Jutinom mestu da li da pravim rasprodaju barem dok ne vidim pola godine punog potencijal Markanena u ovoj ulozi.

Ako se ispostavi da moze da drzi ovaj nivo igre ( sto je nerealno ali postoji neka sansa) on je posle Jokica najbolji visoki na Zapadu.

Edited by LordOfTerror
  • Like 1
Posted (edited)

Samopouzdanje posle repke, baš dobro igra. U Solt Lejku vole bele igrače tako da je i njemu ovo šansa da zabode dobar ugovor. 

Ovu omladinu bih ja zadržao na njihovom mestu+ Konli kao veteran. Pikova imaju , dobru osnovu imaju vrlo brzo mogu biti relevantni

Edited by Milos 3.14
  • Like 1
Posted
8 hours ago, Magia said:

Odlicna tekma izmedju Raptorsa i Hawksa. Bas razlicite filozofije, pa Barnes cuva Traea a OG Murraya. Btw Barnes je strasan igrac, mnogo vise u stvarnosti nego sto brojke pokazuju. Brani sve pozicije, pokazuje napade koji da se igraju cak i kad ih on ne organizuje, fantastican ballhandling za tu visinu a popravio i sut za 3 ove godine. 

orange kush šes' ukradenih lopti, stavio murraya u džep, barnes hipnotisao younga, mada je ovaj i pored svega ima triple double, doduše sa deset izgubljenih, al ajd sad, ko nije grešio, kamen, leb, aleva, mast...

Posted
32 minutes ago, Kvaratskhelia said:

Barnes ima potencijal da bude ofanzivno i atletski potentniji Draymond Green.

On je već ofanzivno i atletski potentniji od Draymonda. Nema još tu staminu koja dolazi s godinama, niti tu sposobnost anticipacije ali je ipak daleko više opterećen u napadu nego što je Draymond ikad bio pa možda nije baš realno očekivati i DPOY odbranu još uvek. Ali svakako super igrač za graditi oko njega jer nema mentalitet superstara nego šljakera, a mnogo je više od toga.

• Like 4
Posted

Solidna tekmica u Sharlotu. Gubili smo 15 razlike na poluvremenu, pa vodili 8-9, pa 108-108 minut i po pred kraj. Onda stupa na scenu pravi D. Micel, trojka, pa duga dvojka. Bitno je da se gradi pobednicki mentalitet.

Bas smo imali srece da dovedemo Huertera jeftino, malo i nas sunce da pogleda. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Kvaratskhelia said:

Barnes ima potencijal da bude ofanzivno i atletski potentniji Draymond Green.

isto sam pomislio prvog trenutka kad sam ga gledao, mozda cak i bolja verzija, ili hibridna kombinacija njega i janisa

jedino sto nije dzukela kao dray, a to je ipak X faktor

3 minutes ago, bosMan_jr said:

Da li ima igraca koji igra lepse za oko od Paula Georgea

i ti bi plesao da ti Daki pravi sarmice posle treninga

Posted

Baš je demolirao Toronto Young-a. 13 poena na 3/13 iz igre i 10 izgubljenih lopti, a na oko je to izgledalo još gore. Mijenjali su se na njemu i Trent i Barnes i OG i Achiuwa, zatvorili šut za tri i smetali dužinom. Iz većine tih izgubljenih lopti, slijedili su laki poeni na drugoj strani, čak 43, naspram 10 Atlante.

Atlantu nisam gledao do sad ove sezone i jeste Toronto nezgodna ekipa defanzivno, ogromni su - ali ne dopada mi se ova Young-Murray kombinacija na prvu. Previše Murray ćoškari, a to uopšte nije njegova igra. Ni on ni Trae se ne kreću bez lopte i jako to gadno i dosadno izgleda. Uz to im je i klupa loša, fale tu Bogdanovi poeni.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Ima ih koliko hoćeš. Steph, KD, Dame,  Tatum, Irving... 

Stvar ukusa.

Meni od nabrojanih samo Tatum ide uz PG(bio bi i Kajri ali mi je bas fora sto su ova dvojica 203+)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...