Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

8 minutes ago, DameTime said:

Najbolje što nam se može desiti jeste da gđa Allen (konačno) proda franšizu. Da dođe Ishbia 2.0 ili neko jednako lud i spreman na win-now poteze, koga boli polni organ za sve ostalo.

Jedino je zajebano sto ova generacija preletacevica predvodjena KD polako zavrsava karijere a jos ne znamo ovi mladici u kom ce pravcu ici, da igraju takmicarsku kosarku ili da budu najbolji pajtosi pa ko se bolje udruzi.

 

Ja se nadam ovom prvom.

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Miki28 said:

Jedino je zajebano sto ova generacija preletacevica predvodjena KD polako zavrsava karijere a jos ne znamo ovi mladici u kom ce pravcu ici, da igraju takmicarsku kosarku ili da budu najbolji pajtosi pa ko se bolje udruzi.

 

Ja se nadam ovom prvom.

 

Na osnovu do sada pregledanih intervjua i ponašanja on&off the court, Sc00t mi uliva poverenje. Deluje da je spreman odmah da uskoči u Dejmove patike i da mu je dostojna zamena. Sharpe je takođe mlad igrač koji deluje kao neko sa ispravnim takmičarskim stavom.

 

Ko mi ne uliva poverenje je ova uprava, da će zaista graditi kompetitivan roster oko njih dvojice. Ako se desi da to ne urade želim da obojica bez problema odu kroz 3-4 godine u bolju sredinu, ne da budu Damian 2.0.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, DameTime said:

 

 

Na kraju, kao što stoji u tvitu koji sam okačila, nije problem da želiš da gradiš oko Scoota. Samo se onda ne sastaješ sa još uvek prvom zvezdom tima da praviš dogovore za tim oko njega, nego kažeš brate mi bismo dalje - Dame bi rekao ok, hajde da se dogovorimo oko trejda tako da bude najbolje po sve. Cronin sad žanje šta je posejao.

Извукао сам овај део твоје поруке из жеље да те питам да ли ти ово делује рационално, реално, истинито?

Мислиш да су се састали са Лилардом из намере да га лажу? Обмањују намерно прву звезду тима и приде желе да му наруше углед, интегритет?

У лиги у којој су играчи најчешће представљени као панде, а власници као сурови власници циркуса из XIX века, а не као да су партнери са заједничким интересима.

 

Ако је одговор потврдан, па зашто би Кронин то радио? И људски и професионално (ово је део који ме баш, баш занима)?

А ако је одговор негативан, зашто се онда ово дешава?

Edited by Silvanus
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Silvanus said:

Извукао сам овај део твоје поруке из жеље да те питам да ли ти ово делује рационално, реално, истинито?

Мислиш да су се састали са Лилардом из намере да га лажу? Обмањују намерно прву звезду тима и приде желе да му наруше углед, интегритет?

У лиги у којој су играчи најчешће представљени као панде, а власници као сурови власници циркуса из XIX века, а не као да су партнери са заједничким интересима.

 

Ако је одговор потврдан, па зашто би Кронин то радио? И људски и професионално (ово је део који ме баш, баш занима)?

А ако је одговор негативан, зашто се онда ово дешава?

 

Ne smatram da je u pitanju unapred smišljena zla zavera da ga lažu i obmanjuju. Lično mislim da se desilo ono što se dešava već 3-4 sezone, a to je da FO Portlanda nema muda da zaista preseče. To Dame forsira poslednje dve sezone, da se moraju odlučiti kojim putem će se ići i da se odlučno ide tim putem (da nastave s njim ili bez njega kao glavnim igračem). Cronin se jednostavno preračunao, hteo je da još malo sedi na dve stolice (nešto kao spoljna politika AV) - umiri Dejma tom pričom kako će učiniti sve da dovede All-Star igrača (čak i trejduje #3 pika), ali i da draftuje očigledno generacijski talenat u vidu Hendersona. Bez da ulazim u njegove ljudske kvalitete, sa profesionalne strane je to odrađeno na očajan način, jer je ispalo kao laž i obmana. Ono sa čim nije računao je da će Lillard ovoliko agresivno izaći u javnost oko svega.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2017-18 sezona. portland zavrsava treci iza brutalnih rocketsa i warriorsa. tri pobede manje i bili bi deveti. dakle nista specijalna ekipa. na kraju bili pojebani uzduz i popreko od strane pelicansa.

 

2018-19 sezona. lillard i mccoullum zauzimaju 52% capa, tako nekako i treba sa dva najbolja igraca. nurkic harkless i aminu jos 33 miliona. to je otprilike vec 85% capa. dakle malo prostora za manevar pogotovo sto je tu i turner sa uzasnim ugovorom i par role igraca tipa leonard i collins i hood ali sve ok, nista preterano.

pre pocetka sezone trejdovali za trent jr. za neki sitnis sacramentu u suprtonom smeru. draftovali simonsa. produzili nurkica i potpisali curryja. s obzirom da nisu imali puno mesta za neke velike izmene niti su hteli mnogo menjati zbog relativno dobre prethodne sezone, sasim dobar posao.

zavrsavaju opet kao treci sa par pobeda vise. igraju odlicno u playoffu, gde u polufinalu konferencije mccollum spasava dupe lillarda u game 7 i prolaze dalje gde budu lagano pocisceni od strane warriorsa sa 4-0.

proseci lillarda i mccolluma u poslednje dve serije

 

gZqWtwP.png

nK9jlqG.png

 

 

2019-20 sezona. lillard i mccollum zauzimaju 52% capa. aminu otisao u orlando. u trejdu butlera u miami, portland dobija whitesidea koji im je trebao jer je nurkic trebao da propusti 75% sezone zbog loma noge. u istom trejdu otisli harkless i leonard. dva solidna krila zamenjena sa rodney hoodom i anthonyjem. losi dealovi. draftovan little. tokom sezone trejdovali za arizu. doveden je i blevins.

kod prekida sezone bili su deveti sa 29-37. 10 napad lige i 27 obrana lige. malo je reci da su zajebali. hood i ariza sutirali 40% za tri, whiteside radio sto je jedino znao ali ni to nije bilo dovoljno za bolju sezonu.

na kraju u bubbleu nekako su izborili osmo mesto, uzeli prvu utakmicu protiv lakersa i onda izgubili cetiri za redom. losa sezona zbog losih poslova. za napomenu harkless i aminu nikad vise nisu bili ni blizu forme iz poslednjih sezona u portlandu i polako su nestali sa scene. mozda ih je slican scenario cekao i u portlandu.

proseci lillarda i mccolluma u playoffu

 

wzaXaH1.png

pgBZAPp.png

 

 

2020-21 sezona. lillard i mccollum zauzimaju 55% capa. pritisak vec pocinje polako da raste da se pomogne lillardu. trejdovali hezonju za kantera. produzen anthony hvala bogu. trejdovali arizu i pik prve runde za covingtona. potpisni hood i djj za 10 i 9 miliona po sezoni. blevins dobio novi ugovor, naravno. u toku sezone trejdovali za powella a dali su hooda i trenta jr.

sve karte bacali na napad gde su zavrsili kao drugi a odbrana pretposlednja. zavrsili kao sesti, prva runda protiv denvera i ispadanje od njih iako su igrali bez murraya.

 

3BaFSL0.png

tTgHYac.png

 

lillard gotovo da nije mogao bolje da odigra playoff, dok je mccollum bio prosecan at best. kraj se vec nazirao. nesto se drasticno moralo menjati.

 

2021-22 sezona. lillard i mccoullum zauzimaju 62% capa. sttots otisao, dosao billups. dolazi cody zeller, powell potpisuje ugovor 5/90, bezveznjaci poput mclemorea i snella potpisuju minimalce. trejdovali djja i pika prve runde za nance jr-a. blevins vracen za jos jednu sezonu. tokom sezone oshley dobija otkaz i postavljen cronin kao zamena.

trejdovani covington i powell za bledsoea i winslowa i neki pik druge runde. lillard vec na pocetku kalendarske godine zavrsio sezonu i playoff nije bio realnost. nakon toga jos jedan trejd da se skroz izmeni ekipa - otisli mccollum, nance i snell za harta, nawa i satoranskog. poslednja dvojica proslednjena dalje za povredjenog inglesa. 

sezona se zavrsila sa istorijskim tankovanje na kraju sezone gde su u poslednjih 20 utakmica uzeli dve pobede. 

 

2022-23 sezona. lillard sam zauzima 34% capa a zajedno sa simonsom 52%. draftovan sharpe, dat simonsu ugovor 4/100, doveden grant preko trejda za pika prve runde, produzen nurkic, potpisan payton. lillard produzio ugovor na jos dve sezone iako je imao jos dve sezone ugovora. trejdovan payton za pika druge runde i kevina knoxa. dobili preko trejda redisha i thybullea za harta.

lillard igra sezonu zivota ali to opet nije dovoljno da se bude u nekoj ozbiljnijoj borbi za playoff. ekipa defanzivno opet medju najgorima a napad ni blizu ovoljno dobar da to nadomesti. dobijaju treceg pika na lutriji i uzimaju hendersona.

 

 

na kraju kada se ovako pogleda sa naknadonom pamecu, nekoliko uzasnih poteza bez ikakve sumnje. pored losih trejdova i potpisa stice se utisak da sama fransiza imala nekoliko losih procena talenta i kvaliteta igraca.

usput se moze videti da lillard nije neki vanserijski playoff performer. osim ona dva suta za pobedu i serija protiv denvera nema tu nesto posebno sto se moze izdvojiti. cesto se desavalo da je zbog preoptrecenosti vec sve vise crkavao kako se serija ili ceo playoff odmice. naravno i njegova fizicka limitiranost i limitiranost u odbrani ne pomaze, ne samo u playoffu nego i u prostom gradjenu tima. ma koliko se tu trudilo pomoci njemu na ovaj ili onaj nacin ako je najbolji igrac plej, treba se bas pogoditi sa roleplayerima koji su dobri u svakom segmentu igre. a to je kako smo videli poslednjih godina mnogo tesko uraditi. 

neke ekipe u ligi imaju savrsen kombo krila koji znaju i ovamo i onamo i opet nije bilo dovoljno. neke ekipe su imale combo odlicnog beka i odlicnog centra koji su dominirali godinama u regularnoj sezoni i opet kada je dosao playoff nije bilo ni blizu dovoljno za uspeh. tek gradjenje oko dva offense only beka je uzasno tesko, sto je i lillard vrlo dobro znao. 

ko zna sta je bilo u pozadini, kakvi se trejdovi mogli uraditi prethodnih sezona. preko fa, nije bilo mnogo sansi da se bilo ko dovede, zato je 1 grant bio preko trejda. nesto sumnjam da se situacija mogla mnogo promeniti jer niti je bilo mesta u capu skoro nikada niti su se mogli napraviti neki trejdovi gde bi se doveo neki durant ili bar tip igraca brown. jednostavno nemoguce. 

na kraju, lillard sada ima 33 godine, jos mozda 3-4 sezone gde ce biti koristan igrac, zbog toga da se trejduje treci pik je apsurd. top 15-20 igrac nisam siguran da je bio dostupan a usput sumnjam da bi lillard izrastao jos 10 cm i odjednom postao odbrambeni bedem™ pa da se situacija skroz promeni. cronin uradio ono sto bi vecina gm-a uradila na njegovom mestu.

  • Like 16
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Lepo je neko napisao kad je ceo ovaj cirkus krenuo, Lillard hoće da bude i najvoljeniji čovek Portlanda, i etalon lojalnosti, i da igra u contenderu čuj mene contenderu Majamiju, i da ima supermax i da mu se dovode superstarovi ali ujedno da se daju silni novci njegovim drugarima poput Jerami Granta. Pa jebiga društvo, to nije moguće. To nisu mogli ni daleko značajniji igrači u istoriji lige. 

 

Dame je super igrač i lično bih voleo da ga vidim baš u tom Majamiju jer se super smisleno uklapa tamo, ali način na koji će to ishodovati je klošarski i jajarski, a još gorim ga čini upravo to što je kritikovao isto takve poteze nekih drugih igrača.

 

Na kraju, odlazak iz Portlanda će biti super za obe strane. Blazersi okreću novi list, a Dame ima šansu da se bori za prsten dok je još uvek superstar. Obe strane su jedna drugoj dale dosta i ta je priča iscrpljena.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Chaos Is Me said:

Lepo je neko napisao kad je ceo ovaj cirkus krenuo, Lillard hoće da bude i najvoljeniji čovek Portlanda, i etalon lojalnosti, i da igra u contenderu čuj mene contenderu Majamiju, i da ima supermax i da mu se dovode superstarovi ali ujedno da se daju silni novci njegovim drugarima poput Jerami Granta. Pa jebiga društvo, to nije moguće. To nisu mogli ni daleko značajniji igrači u istoriji lige. 

U tome je i poenta price jer je Lillard isao putem kojim se ide i sa normalnim uslovom za nekog u njegovim godinama i statusu koji ima u fransizi? Kako dalje, zasto nista nije uradjeno na planu pojacavanja ekipe vec je dat Hart ( koji se super uklopio ) i onda cirkus oko GP II? Odgovor: idemo nikad agresivnije, all in i izmedju ostalog ajde shutdown-uj se da bi dobili sto bolji pik i iskoristili ga u tim trejdovima. Ok.

Par mkesrci kasnije nista se nije uradilo na tom pitanju? Ocemo onda da se rastajemo jer ne zelim da cekam klince da stasaju? Zelim Majami. Sve tajnim kanalima ali kada se neko okrene Woju glasnogovorniku i napadne taj status koji je gradio 11 godina sta ocekujes? Da cuti kao pi...? Pa nije to Srbija. 

 

Pritom su Lillardu prodali pricu proslo ljeto da dovode igrace i da im je potrebno da pokaze da on vjeruje u novi FO i da potpise produzenje ugovora. Nije im Lillard uperio pistolj u celo i rekao dajte mi novi ugovorr ili idem ga DZ vec obrnuto, uzmi produzenje i da pokazemo igracima da si tu i da vjerujes u projekat sto je Lillard prihvatio jer su eto doveli Granta i GP II kao uvod u to sto su mu napricali.

Mnogo toga se desilo u prethodnih godinu dana i svima je jasno da je za sve najbolje da se rastanu i moglo je da se zavrsi mnogo mirnije i to je to.

 

Cronin je odlucio da udari na igraca i njegovu poziciju ( obilo mu se o glavu jer nije naisao na pozitivan odjek javnosti Portlanda koja je svjesna da Lillard zasluzuje da ide gdje zeli ) a i Lillard naravno da ne sjedi skrstenih ruku vec izbacuje svakodnevno strelice jasno stavljajuci do znanja da je Heat i samo Heat jedina opcija.

Edited by Miki28
typo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Miki28 said:

 

Liga nije spremna na ovaj duo🔥🔥🔥

 

Imali su Wizardsi ne tako davno cirkuzantske postave.
Oko 2010-e, petorka Arenas, Nik Jang, Endrej Blac, Dzaval MekGi, Keron Butler, cini mi se...
Zabava zagarantovana.

  • Like 1
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, gggggggg said:

2017-18 sezona. portland zavrsava treci iza brutalnih rocketsa i warriorsa. tri pobede manje i bili bi deveti. dakle nista specijalna ekipa. na kraju bili pojebani uzduz i popreko od strane pelicansa.

 

2018-19 sezona. lillard i mccoullum zauzimaju 52% capa, tako nekako i treba sa dva najbolja igraca. nurkic harkless i aminu jos 33 miliona. to je otprilike vec 85% capa. dakle malo prostora za manevar pogotovo sto je tu i turner sa uzasnim ugovorom i par role igraca tipa leonard i collins i hood ali sve ok, nista preterano.

pre pocetka sezone trejdovali za trent jr. za neki sitnis sacramentu u suprtonom smeru. draftovali simonsa. produzili nurkica i potpisali curryja. s obzirom da nisu imali puno mesta za neke velike izmene niti su hteli mnogo menjati zbog relativno dobre prethodne sezone, sasim dobar posao.

zavrsavaju opet kao treci sa par pobeda vise. igraju odlicno u playoffu, gde u polufinalu konferencije mccollum spasava dupe lillarda u game 7 i prolaze dalje gde budu lagano pocisceni od strane warriorsa sa 4-0.

proseci lillarda i mccolluma u poslednje dve serije

 

gZqWtwP.png

nK9jlqG.png

 

 

2019-20 sezona. lillard i mccollum zauzimaju 52% capa. aminu otisao u orlando. u trejdu butlera u miami, portland dobija whitesidea koji im je trebao jer je nurkic trebao da propusti 75% sezone zbog loma noge. u istom trejdu otisli harkless i leonard. dva solidna krila zamenjena sa rodney hoodom i anthonyjem. losi dealovi. draftovan little. tokom sezone trejdovali za arizu. doveden je i blevins.

kod prekida sezone bili su deveti sa 29-37. 10 napad lige i 27 obrana lige. malo je reci da su zajebali. hood i ariza sutirali 40% za tri, whiteside radio sto je jedino znao ali ni to nije bilo dovoljno za bolju sezonu.

na kraju u bubbleu nekako su izborili osmo mesto, uzeli prvu utakmicu protiv lakersa i onda izgubili cetiri za redom. losa sezona zbog losih poslova. za napomenu harkless i aminu nikad vise nisu bili ni blizu forme iz poslednjih sezona u portlandu i polako su nestali sa scene. mozda ih je slican scenario cekao i u portlandu.

proseci lillarda i mccolluma u playoffu

 

wzaXaH1.png

pgBZAPp.png

 

 

2020-21 sezona. lillard i mccollum zauzimaju 55% capa. pritisak vec pocinje polako da raste da se pomogne lillardu. trejdovali hezonju za kantera. produzen anthony hvala bogu. trejdovali arizu i pik prve runde za covingtona. potpisni hood i djj za 10 i 9 miliona po sezoni. blevins dobio novi ugovor, naravno. u toku sezone trejdovali za powella a dali su hooda i trenta jr.

sve karte bacali na napad gde su zavrsili kao drugi a odbrana pretposlednja. zavrsili kao sesti, prva runda protiv denvera i ispadanje od njih iako su igrali bez murraya.

 

3BaFSL0.png

tTgHYac.png

 

lillard gotovo da nije mogao bolje da odigra playoff, dok je mccollum bio prosecan at best. kraj se vec nazirao. nesto se drasticno moralo menjati.

 

2021-22 sezona. lillard i mccoullum zauzimaju 62% capa. sttots otisao, dosao billups. dolazi cody zeller, powell potpisuje ugovor 5/90, bezveznjaci poput mclemorea i snella potpisuju minimalce. trejdovali djja i pika prve runde za nance jr-a. blevins vracen za jos jednu sezonu. tokom sezone oshley dobija otkaz i postavljen cronin kao zamena.

trejdovani covington i powell za bledsoea i winslowa i neki pik druge runde. lillard vec na pocetku kalendarske godine zavrsio sezonu i playoff nije bio realnost. nakon toga jos jedan trejd da se skroz izmeni ekipa - otisli mccollum, nance i snell za harta, nawa i satoranskog. poslednja dvojica proslednjena dalje za povredjenog inglesa. 

sezona se zavrsila sa istorijskim tankovanje na kraju sezone gde su u poslednjih 20 utakmica uzeli dve pobede. 

 

2022-23 sezona. lillard sam zauzima 34% capa a zajedno sa simonsom 52%. draftovan sharpe, dat simonsu ugovor 4/100, doveden grant preko trejda za pika prve runde, produzen nurkic, potpisan payton. lillard produzio ugovor na jos dve sezone iako je imao jos dve sezone ugovora. trejdovan payton za pika druge runde i kevina knoxa. dobili preko trejda redisha i thybullea za harta.

lillard igra sezonu zivota ali to opet nije dovoljno da se bude u nekoj ozbiljnijoj borbi za playoff. ekipa defanzivno opet medju najgorima a napad ni blizu ovoljno dobar da to nadomesti. dobijaju treceg pika na lutriji i uzimaju hendersona.

 

 

na kraju kada se ovako pogleda sa naknadonom pamecu, nekoliko uzasnih poteza bez ikakve sumnje. pored losih trejdova i potpisa stice se utisak da sama fransiza imala nekoliko losih procena talenta i kvaliteta igraca.

usput se moze videti da lillard nije neki vanserijski playoff performer. osim ona dva suta za pobedu i serija protiv denvera nema tu nesto posebno sto se moze izdvojiti. cesto se desavalo da je zbog preoptrecenosti vec sve vise crkavao kako se serija ili ceo playoff odmice. naravno i njegova fizicka limitiranost i limitiranost u odbrani ne pomaze, ne samo u playoffu nego i u prostom gradjenu tima. ma koliko se tu trudilo pomoci njemu na ovaj ili onaj nacin ako je najbolji igrac plej, treba se bas pogoditi sa roleplayerima koji su dobri u svakom segmentu igre. a to je kako smo videli poslednjih godina mnogo tesko uraditi. 

neke ekipe u ligi imaju savrsen kombo krila koji znaju i ovamo i onamo i opet nije bilo dovoljno. neke ekipe su imale combo odlicnog beka i odlicnog centra koji su dominirali godinama u regularnoj sezoni i opet kada je dosao playoff nije bilo ni blizu dovoljno za uspeh. tek gradjenje oko dva offense only beka je uzasno tesko, sto je i lillard vrlo dobro znao. 

ko zna sta je bilo u pozadini, kakvi se trejdovi mogli uraditi prethodnih sezona. preko fa, nije bilo mnogo sansi da se bilo ko dovede, zato je 1 grant bio preko trejda. nesto sumnjam da se situacija mogla mnogo promeniti jer niti je bilo mesta u capu skoro nikada niti su se mogli napraviti neki trejdovi gde bi se doveo neki durant ili bar tip igraca brown. jednostavno nemoguce. 

na kraju, lillard sada ima 33 godine, jos mozda 3-4 sezone gde ce biti koristan igrac, zbog toga da se trejduje treci pik je apsurd. top 15-20 igrac nisam siguran da je bio dostupan a usput sumnjam da bi lillard izrastao jos 10 cm i odjednom postao odbrambeni bedem™ pa da se situacija skroz promeni. cronin uradio ono sto bi vecina gm-a uradila na njegovom mestu.

 

Taman je sve transparentno. Sad mi reci, da li na osnovu toga možemo reći da je FO uradio sve, ali baš sve, da oko Lillarda izgradi contendera? Ne bih rekla. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, stefan81888 said:

Kad se već priča o Lilardu, kroz glavu mi prođe ona lista najboljih 75 igrača koju su izbacili prošle godine. Lilard na listi, Toni Parker nije. Uvek zabavne liste. 

Tony Parker, Pau Gasol, Dwight Howard, Klay Thompson itd itd.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, DameTime said:

Meni ne smeta ni da se nekom ne sviđa ovaj njegov potez ni kako hendla neku situaciju, smeta mi samo slikanje njega kao ultimativnog negativca u priči. A ne može nikako to biti. 

 

"Heroj a ne zlocinac"

  • Love 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DameTime said:

 

Taman je sve transparentno. Sad mi reci, da li na osnovu toga možemo reći da je FO uradio sve, ali baš sve, da oko Lillarda izgradi contendera? Ne bih rekla. 

 

naravno da se moglo, uvek se moze. mogli su kao i ja kada igram 2k i pravim se pametan kao gm pa trejdujem sve i svasta dok ne napravim tim za titulu ali to u rl ne ide tako. na kraju krajeva portland je portland a ne ny ili la, pa da bez mnogo problema trejdujes mccolluma za dva expiringa i dva pika druge runde jer znas da na leto dolazi xy free agent u oregon.

super je to get dame help ali kao sto smo videli dok su bili uspesni nije bilo razloga za promenu, kada je sistem poceo da se raspda pokusvalao se na vise nacina ali nista nije valjalo. sto bi mi reklo da se nije mnogo puno vise uraditi bez neke nerealne ideje. a usput postojeci veterani u timu nisu postajali bolji.

 

procesljas ovako na brzinu svaku ekipu u poslednjih x godina nacices glupe trejdove, potpise i propustene sanse.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, gggggggg said:

naravno da se moglo, uvek se moze. mogli su kao i ja kada igram 2k i pravim se pametan kao gm pa trejdujem sve i svasta dok ne napravim tim za titulu ali to u rl ne ide tako. na kraju krajeva portland je portland a ne ny ili la, pa da bez mnogo problema trejdujes mccolluma za dva expiringa i dva pika druge runde jer znas da na leto dolazi xy free agent u oregon.

super je to get dame help ali kao sto smo videli dok su bili uspesni nije bilo razloga za promenu, kada je sistem poceo da se raspda pokusvalao se na vise nacina ali nista nije valjalo. sto bi mi reklo da se nije mnogo puno vise uraditi bez neke nerealne ideje. a usput postojeci veterani u timu nisu postajali bolji.

 

procesljas ovako na brzinu svaku ekipu u poslednjih x godina nacices glupe trejdove, potpise i propustene sanse.

 

Jasno je da nismo LAL, NYK, pa čak ni PHX Suns, upravo zbog toga svaki potez mora biti dobro promišljen. Greška je bila i što se ništa nije menjalo dok smo bili uspešni. Nije to bilo uspešni dovoljno da osvojimo titulu pa da ne menjaš ništa, već uspešni dovoljno za otprilike prednost domaćeg terena u PO.

 

Naravno da sve franšize imaju besmislene trejdove i glupe poteze u svojoj istoriji, ali ovde je propala ta grandiozna čempionšip ideja, pa se zato gleda u svaki trade. Anyways, nije sporno da je došlo vreme za rastanak. No sve je moglo proći bezbolnije samo da je FO imao muda da Dejmu kaže otvoreno - mi bismo da gradimo oko mlađih, evo plaketa i zlatan sat, teramo dalje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, uini said:

a knicksi inace ne mogu da se odbrane od free agenata. amare i brunson najveci potpisi u 21. veku

..mislim, rasheed wallace i jason kidd realno

 

Pa to je baš jezivo, realno zvučna i poželjna destinacija, MSG ovo-ono, ali ste nesposobni. Eh, da smo mi Knicksi...

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...