Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

6 minutes ago, displejnejm said:

Uf, dobro je, stvarno mislim da je red da bude MVP, pošto je to najveća želja kako njega, tako i građana Filadelfije. A i realno je tu u TOP 3 već par godina, bilo bi fer.

Ja ne bih. Suviše mi je entitled, mnogo kmeči. Mislim da Janis više zaslužuje od njega ako ćemo iskreno, mada mi je Jokić i dalje broj 1.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

@Miki28čestitke na pobjedi. Bode malo u oči disparitet u broju slobodnih. +26 u vašu korist. Međutim to umanjuje vaš zasluženi trijumf. Ja nisam ni imao dilemu u ishod meča i prije početka istog. Jednostavno to je trenutno naša realnost. Bez dvojice startera  koja imaju zbirno skoro 50 poena i 18 skokova u rukama teško je očekivati bolji rezultat. Nažalost povrede bitnih igraca su te koje umnogome određuju trenutno stanje na tabeli tako da jedan Dallas je upitan i za play-in. A sta tek reći za NOLAu kojoj se lako može desiti da izvisi za PO. Klupu Sunsa ne bih komentirao jer tako je kako je. Boljih nema. Preostaje jedino da se ponadamo da će biti dovoljno zdravlja za PO pa da vidimo koliko realno ova ekipa može. Ugrožavamo i 4. mjesto jer I naredne dvije a možda i tri sigurno gubimo. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gledao sinoć simultano Mavs - Warriors i Heat - Knicks.

 

Bullock je odlično uštopao Stepha koji je imao par cirkuskih cigli i airballova, ali se fokusirao na razigravanje i to je radio odlično. Jedna vintage partija Draymonda koji je sve počistio što je mogao + odličan Kuminga. Mavsima nije pomogao ni Hardy (obratite pažnju, momak dodaje loptu nekome samo u slučaju smrtne opasnosti, Clarkson naspram njega deluje kao Stockton), a sa mekanim Woodom sreće nema, koliko dadne u napadu uvek oduzme u odbrani. Kuminga je dosta mučio Luku, mislim rešavao je ovaj njega uglavnom al se dosta trošio. Kukao je kod sudija u bukvalno svakom posedu, par puta se nije ni vratio u odbranu jer je ostao da kuka na drugoj strani. Nisu ni Dubsi impresionirali ali 2 pobede za redom u gostima, šta pije kafana na račun Kerrine.

 

Heat - Knicks praktično PO intenzitet, tradicionalno rivalstvo u kome je Jimmy pokazao da je ipak najjaći baja u obe ekipe. Odlična partija Grimesa, mogao bi možda i koju loptu više da potroši na uštrb lefty squada.

  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Chaos Is Me said:

Heat - Knicks praktično PO intenzitet, tradicionalno rivalstvo u kome je Jimmy pokazao da je ipak najjaći baja u obe ekipe. Odlična partija Grimesa, mogao bi možda i koju loptu više da potroši na uštrb lefty squada.

 

vidim da je rj barrett imao statistički izvrsnu tekmu, na neku čudnu foru, marina misli da zna, uvek isporuči protiv svog prirodnog role-modela, džimike. 

i butler ga gotivi, u prvih par sezona mu je posred tekme delio savete, pre svega za driving to the basket.

 

e sad, kapiram da se butler ne cima defanzivno u regularci, to mu je ispod časti ali svejedno.

Link to comment
Share on other sites

Zamislite da ste prosečan NBA igrač, tu negde, 10tak poena, 2-3 asistencije, par skokova, za nekih 10-15 minuta rotacije u zavisnosti od tima. Fizikalije i neku osnovnu mehaniku ne možete da menjate, samo attitude i trud.  Ko bi vam bio poslednji superstar sa kojim biste želeli da igrate? Meni deluje da je to Luka, ali možda preterujem. Kajri mi je isto tu negde.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

@freethrow, ako izuzmemo minutažu, tj ulogu, upravo si opisao dorian finney smitha, koji je ofanzivno prilično profitirao od igranja sa lukom.

 

od superstarova, pored pomenutog irvinga, verovatno nema naročitog berićeta za random saigrača ni od embiida i davisa.

a od ovih stepenicu niže, zion i randle julije mi prvi padaju na pamet. randle ima solidno asistencija ali to su sve lopte sa kojima se rastaje kao da je više nikada neće dobiti natrag.

plus je lenština za bilo kakav motion, ofanzivni ili defanzivni (recimo, brunson nije nikakav razigravač ali je srčan igrač, bori se i za tim i za saigrače, pa mislim da svi vole da igraju sa njim)

Edited by uini
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...