Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Dobro igra Kuzma ove sezone ali on meni nikako ne uliva poverenje + je šaban, kao neka šabanska verzija Tobias Harrisa.

collins takodje izgleda indisponirano vec jdno vreme. ne znam dal je to do yougna ili generalno do situacije u atlanti ali je bas raspad. kuzma bar zna da razigra nesto i da sutira trojke. 

Posted

Šta reći, ovo nikako ne izgleda dobro :smiley26: Billups je baš potrošio startere u ovoj utakmici, prva petorka je odigrala celu poslednju četvrtinu. Okej, vratili su se, ali gomila loših odluka košta pobede. Pre svega Dejma u napadu, onda Simonsa koji je čunj u odbrani sem kad izbija Nurkiću loptu iz ruku, a tu je i 20+ izgubljenih lopti. Treba spomenuti i odličnu odbranu Toronta, pogotovo Dejma, kom je primarni čuvar bio Annunoby i odradio je odličan posao iako je na kraju bio fouled out. VanVleet naravno protiv nas bustuje samopouzdanje i svoje 3P% 🤗 Valjda se u ovoj mini-turneji po Istoku može dobiti Orlando... P.S. Ispravna odluka sudija da Trentov faul nije flagrant nego samo faul u napadu.

Posted
On 1/7/2023 at 9:08 PM, DameTime said:

Omiljeni igrač(i) za gledanje a da ne spada/ju u top 50 po kvalitetu?

Franz Wagner, Ricky Rubio, Tyrese Maxey, zašto da ne i smarač Alvarado

Ipak razmišljajući na ovu temu shvatio sam da mi se ova lista baš proredila i da nemam jasne favorite koje obožavam kao što sam uvek imao poput Baree, Jinglesa, Jeta, Rudy Gaya, Josh Smitha, Monte Ellisa, Jamala Crawforda i naravno mog nicka u poznijim godinama. Da li sam ja rano počeo da romantizujem prošlost ili je liga postala sterilnija po pitanju igrača koji će uglavnom ući sa klupe i prirediti kvalitetan show je sad pitanje.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Zanimljiva nedelje za Kelte, prvo čekamo Bulse od kojih smo već prsli dva puta ove godine, onda čekamo Pelse kao trećeplasiranu ekipu na zapadu i onda pravi ispit, gostovanje Bruklinu kao hottest ekipi lige. Nadam se da Durent nije ozbiljno povređen. 

Posle toga b2b gostujuće Šarlotu, tačno vidim kako se opet blamiramo i gubimo makar jednu. 

Makar odbrana deluje bolje u poslednje vreme. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, gggggggg said:

toliko je random, da mu se vec treci put desava u par godina.

ova situacija od sinoć bi povredila svakoga osim giannisa. jedino ako misliš da mu kosmos i sveti savo nešto vraćaju.

Posted
3 minutes ago, Beonegro said:

Oj bogovi basketa, obradujte uineta, namjestite neku varijantu Trejo za RJ Barretta 🤩

brunson > trajče u svakom smislu osim asistencija i pnra;

lepota, trpanje, pamet, tenacity, srbski inat, nepotizam..

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, uini said:

ova situacija od sinoć bi povredila svakoga osim giannisa. jedino ako misliš da mu kosmos i sveti savo nešto vraćaju.

mislim na to da ga neko uvek povredi na slican nacin.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...