Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Dobro igra Kuzma ove sezone ali on meni nikako ne uliva poverenje + je šaban, kao neka šabanska verzija Tobias Harrisa.

 

collins takodje izgleda indisponirano vec jdno vreme. ne znam dal je to do yougna ili generalno do situacije u atlanti ali je bas raspad. kuzma bar zna da razigra nesto i da sutira trojke. 

Link to comment
Share on other sites

Šta reći, ovo nikako ne izgleda dobro :smiley26: Billups je baš potrošio startere u ovoj utakmici, prva petorka je odigrala celu poslednju četvrtinu. Okej, vratili su se, ali gomila loših odluka košta pobede. Pre svega Dejma u napadu, onda Simonsa koji je čunj u odbrani sem kad izbija Nurkiću loptu iz ruku, a tu je i 20+ izgubljenih lopti. Treba spomenuti i odličnu odbranu Toronta, pogotovo Dejma, kom je primarni čuvar bio Annunoby i odradio je odličan posao iako je na kraju bio fouled out. VanVleet naravno protiv nas bustuje samopouzdanje i svoje 3P% 🤗 Valjda se u ovoj mini-turneji po Istoku može dobiti Orlando... P.S. Ispravna odluka sudija da Trentov faul nije flagrant nego samo faul u napadu.

Link to comment
Share on other sites

On 1/7/2023 at 9:08 PM, DameTime said:

Omiljeni igrač(i) za gledanje a da ne spada/ju u top 50 po kvalitetu?

 

Franz Wagner, Ricky Rubio, Tyrese Maxey, zašto da ne i smarač Alvarado

 

Ipak razmišljajući na ovu temu shvatio sam da mi se ova lista baš proredila i da nemam jasne favorite koje obožavam kao što sam uvek imao poput Baree, Jinglesa, Jeta, Rudy Gaya, Josh Smitha, Monte Ellisa, Jamala Crawforda i naravno mog nicka u poznijim godinama. Da li sam ja rano počeo da romantizujem prošlost ili je liga postala sterilnija po pitanju igrača koji će uglavnom ući sa klupe i prirediti kvalitetan show je sad pitanje.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Zanimljiva nedelje za Kelte, prvo čekamo Bulse od kojih smo već prsli dva puta ove godine, onda čekamo Pelse kao trećeplasiranu ekipu na zapadu i onda pravi ispit, gostovanje Bruklinu kao hottest ekipi lige. Nadam se da Durent nije ozbiljno povređen. 

 

Posle toga b2b gostujuće Šarlotu, tačno vidim kako se opet blamiramo i gubimo makar jednu. 

 

Makar odbrana deluje bolje u poslednje vreme. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...