Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Just now, DameTime said:

 

Doprinosi psihičkom stanju i pripremljenosti igrača, što posledično može da vodi i boljem skillset-u. Sve što igrači rade je vrsta PR-a, što ne znači da nisu iskreni. Za Janisa je poznato da je veliki radnik, tako da pre će biti da je Herel bio tu za malo jeftinog marketinga.

Herel je bio tu da napravi sranje i medijsku pažnju, tako da si za njega u pravu. 

Bold-Da je bilo pre tekme pa u redu, ovako je samoreklamerstvo najgore vrste

Link to comment
Share on other sites

Ne vidim na snimku da je sprovodio silu. Prvo si pisao da je šutnuo merdevine što je neistina. Sklonio ih je jednom, blago, vratili su i onda je gurnuo malo jače i pale su. Ne vidim nigde nameru da povredi radnike. A ti isti radnici su pristali da produže tu agoniju time što se drndaju oko merdevina. Da, rade za sitan do u najboljem slučaju prosečan novac, ali ako smo već tako moralni i zaštitnici srednje klase, prekinimo odmah sa praćenjem NBA jer time direktno podržavamo kapitalizam i obrtanje ogromnog keša. Je li ih neko pitao da li su želeli da odu kući i je l' ih Janis maltretirao? Ja to nisam videla, sve vreme komentarišemo snimke. I poslednje, taj Durent za kog si se uhvatio je doslovno prekjuče imao izjavu koja pokazuje njegovo problematično ponašanje, imao je i sukob sa saigračem u prethodnom klubu i sl. Sam je odgovoran što nema benefit of the doubt.

 

Važi Miloše, evo ubedio si me da je trulex i da znaš motive igrača. 

4 minutes ago, Milos 3.14 said:

Herel je bio tu da napravi sranje i medijsku pažnju, tako da si za njega u pravu. 

Bold-Da je bilo pre tekme pa u redu, ovako je samoreklamerstvo najgore vrste

 

Zašto nije u redu posle tekme, jer ti to tako kažeš? Možda njemu baš tako odgovara da bude u fokusu.

Link to comment
Share on other sites

Šta ako odluči da dolazi 5h pre svih na teren, da želi da mu se sklanjaju svi da samo on šutira pre tekme? Mislim i to bi bio PR. Sve što rade je PR. Poenta je da im mi ne odredjujemo kad da šutiraju, a bome ni Herel. Ima legitimno pravo. 


Edit: Stef sa šutem iz tunela pre tekme, pa još daje detetu loptu da mu doda za šut? PR 🥲

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

Nije trebalo da prebije Herela kao što nije prebio ni merdevine. Prekomerna upotreba sile ako se može tako nazvati u afektu, desilo se većini ljudi u nekoj situaciji da ne reaguju baš adekvatno.

 

Mogao je da zove obezbedjenje, ali kapiram da nije želeo da digne takvu dramu. Tad bi bilo eto drami i diže frku u gostima, radnici samo žele da idu kući 😂 Koga zanimaju prava i plate radnika organizacije Siksersa, nadam se da će o tome misliti i sutra.

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Milos 3.14 said:

Bold-Da je bilo pre tekme pa u redu, ovako je samoreklamerstvo najgore vrste

To ne znaš zasigurno. Veoma je moguće da je to deo njegovog trenažnog repertoara, to jest šutirati bacanja posle tekme kada ih je loše šutirao. E sada, naravno da će ići u samoreklamu, ALI ne znači da je to primarni razlog. 

 

Na kraju krajeva, pitanje je - da li je standard practice dozvoliti protivničkim zvezdama da koriste teren posle utakmice? Ako jeste, naravno da je Janis mogao bolje da reaguje pre toga, ali i on je čovek, razumem zašto je to uradio. Moguće da bi i ja isto postupio, ne znam da li sam tolika moralna gromada da iskuliram.

 

Ako nije standard practice - onda je trebao da odjebe odmah, kada je shvatio da nije poželjan.

Edited by Darko
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Znam da se u fudbalu dešavalo da pojedini igrači ostanu da istrče još malo nakon utakmice a jednom je trener gostujusće, strane ekipe zadržao ceo tim na dodatnom treningu. Nije bila nikakva kazna nego je ocenio da im je potrebno jer zbog zgusnutog rasporeda nisu imali vremena za treninge.

 

Košarkaši svakog dana imaju svoje rutine koje moraju da ispune, sećate se kad je ceo tim u autobusu čekao Bogdana da ispuca svoje. Ostaju i posle treninga da vežbaju neke elemente, pa zašto ne bi i posle utakmice, posebno kada zbog putovanja i rasporeda nemaju vremena za dodatni trening. Ponekad to može da bude način za izlazak iz fokusa (a ne ostanak u istom), posebno kad je neko nervozan zbog loše igre pa mora da istera nešto, da bi smiren napustio halu i okrenuonse narednoj utakmici.

 

Da li je neko dužan da im to sopusti nemam pojma, samo mislim da sama akcija, tj. dodatna vežba nije nešto nenormalno.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Sa nekog trenažnog aspekta trening posle tekme , a pogotovo ako je to 10-15 bacanja je besmislen . Jedino što pije vodu je da je to način da se izbaci frustracija posle poraza i/ili loše tekme.

Problem je što je ta vrsta ponašanja uzela maha i po meni je uglavnom stvar samo promocije.

Sreća pa je u pitanju Janis koji je većini, pa i meni of the court simpa. Em radiš klasičan PR, em kad vidiš da nisi dobro došao uradiš najgluplju moguću stvar. Bezveze i nepotrebno.

6 minutes ago, uini said:

na raptors hawks svi jedni drugima brane da sutiraju

Reptorsi mnogo lopti ukradu jer su dugački, ali čini se da zbog toga i dosta lopti gube. Nemaju ove dugajlije dovoljno dobar hendling da se izbore sa nižim bekovima

Link to comment
Share on other sites

To i meni svo to ostajanje nakon utakmica da bi se šutiralo izgleda kao klasičan PR , da bi mediji stura dan preneli kako eto ostao da vežba slobodna nakon što je imao slab učinak tokom utakmice. Kao da će nakon toga procenat da mu skoči na .900 . Zato me i iznerviralo ovo šikaniranje sirotinje od strane dotičnog, samo da bi Twitteri, ESPNi i razni mediji u Milwaukeeu napisali "Giannis stayed to work on his free throws after he had 4-15"  uz oduševljene komentare njegovih fanova.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Snjofko said:

Dobro jutro, ajde, ko hoće da nastavi svadju oko Janisa?

 

Nećemo jer nije zabavno kad nema argumenata nego ->meni je bzvz kad šutira posle tekme, PR, meh, meh. 

 

Baš težak poraz od Džezera. Mislim da trenutno imaju najtečniju igru u celoj ligi. Do 4/4 nismo imali neki ritam ali se moglo dobiti, medjutim, Dame je bio užasan noćas. Šut za 3 pts 1/12, preteruje sa tim trojkama već kad ne ide. Hart i Eubanks su bili odlični, Billups bi mogao razmisliti da ovaj drugi startuje umesto Nurka. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Snjofko said:

Dobro jutro, ajde, ko hoće da nastavi svadju oko Janisa?

Nema potrebe, ustanovili smo da ako imaš neku rutinu koliko god da je besmislena to ti je dovoljan izgovor da se ponašaš ko ljakse.

Zamisli one ljude kad su videli Janisa da staje na liniju bacanja , verovatno su bili u fazonu stavljaj merdevine, sklanjaj koševe ostasmo do zore ako ovaj treba da ubaci deset puta 🤣

  • Like 2
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...