MC Thunder 2 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) . 2 hours ago, gggggggg said: ne mora se u sve poverovati sto se procita na netu. Otprilike. Jos ljudima nije nimalo sumnjivo sto tu Fila "trazi" dva....centra? Edited June 30, 2023 by Alex_Serbia Greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Pa nece da zadrzi Allena Moorinjo. Njega ce da trejduje za Bookera i 4 pika druge runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 46 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Još jedan napadač i to ne baš najbistriji? Seems legit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: "Ide gas na max." -Ishbia, probably 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 hour ago, Luchifer89 said: Jel to više nemere na twitera ako nisi registrovan or iz it đast mi? Ja morao da napravim burner pre par dana ko brat Durantula, cim malo zaskrolas iskace login 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 izgleda da fvv nece dobiti 4 godine nego 2 max. verovatno najpametnije resenje i za njega i za houston. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2023 Author Share Posted June 30, 2023 I krecemo polako. Ovaj post ce biti za sve transakcije vcrs Dakle Detroit ide na to za njega i Bogdanovica dobije kasnije nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: I krecemo polako. Ovaj post ce biti za sve transakcije vcrs Dakle Detroit ide na to za njega i Bogdanovica dobije kasnije nesto. Mislim da su ta dva SRP sve sto ce dobiti Detroit za Harisa. Kod Bogdanovica skroz druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Zašto na gsw redditima pominju Embiiiida? Alokohol, vutra, salvia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 45 minutes ago, Miki28 said: I krecemo polako. Ovaj post ce biti za sve transakcije vcrs Dakle Detroit ide na to za njega i Bogdanovica dobije kasnije nesto. Ja mislim da je ovo namjestanje za neki trejd veci, za Lillarda potencijalno jer su Netsi i Miami najozbiljniji kandidati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Spominje se ponuda Indijane Brownu od 20 miliona godisnje. Ako dobije toliko, nek ide, zasluzio je. Bar nece ici kod nekog contendera i ima da jos vise zainteresuje igrace da dodju da igraju sa Jokicem za male pare. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 5 hours ago, gggggggg said: koje ekipe imaju smisla i stvari koje realno mogu dati za hardena? rockets, clippers, pelicans (meh), blazers (ovo bi bilo smesno), bulls (xd), heat, knicks Ja bih voleo da ga vidim u Njujorku, kad bi nekako uspeli da ga dovedu a da pride ostanu Branson, Rendl i Beret. Pa da onda imaju 4 igraca na terenu koji ne umeju prodor u desno. Bio bi to svojevrstan spektakl za gledati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 ove ekipe kao knicksi koji su kao u limbu i gde im mozda jedan igrac nedostaje, ima smisla. a i ne bi bio previse skup. za sada ce tamo divincenzo za mle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Do kad ce da rokaju trejdovi, tj. kad zvanicno pocinje nova sezona? Do 6 ujutru ili se gleda prema PT zoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2023 Author Share Posted June 30, 2023 (edited) Vrhunski posao Warriorsa Spoiler Spoiler Spoiler Edited June 30, 2023 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 @NikadProtivKaline 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 7 minutes ago, Sombor Shuffle said: Do kad ce da rokaju trejdovi, tj. kad zvanicno pocinje nova sezona? Do 6 ujutru ili se gleda prema PT zoni? trejdovi se mogu raditi cim se zavrsi poslednja utakmica. a fa poceo u ponoc sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Last dance za GSW Zivo me zanima da li ce Curry zavrsiti karijeru kod njih ili ce ici da uzme jos neki titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) 5 minutes ago, gggggggg said: trejdovi se mogu raditi cim se zavrsi poslednja utakmica. a fa poceo u ponoc sada. Znaci i novi CBA je stupio na snagu i nema vise vremena za pretumbavanja? Bogme, pojedine ekipe su opasno zaglibile. Mislim da ce ih kostati neodlucnost da se rese losih ugovora, kao sto je Golden Stejt uradio. Edited June 30, 2023 by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Odličan posao @bodo @SteveFrancis#3 Drew je fenomenalna opcija sa klupe, želim mu sve najbolje u nastavku karijere! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 @Miki28 Prince kod nas. Cekamo brojke, ako je MLE katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 3 minutes ago, Sombor Shuffle said: Znaci i novi CBA je stupio na snagu i nema vise vremena za pretumbavanja? Bogme, pojedine ekipe su opasno zaglibile. Mislim da ce ih kostati neodlucnost da se rese losih ugovora, kao sto je Golden Stejt uradio. neke stvari iz cba stupe na snagu sada a neke za godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: @Miki28 Prince kod nas. Cekamo brojke, ako je MLE katastrofa. Ocekivano. Gde ce prince ako ne kod king Jamesa xe xe? Fali jos samo neki igrac sa nazivom "Bible". 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Vrlo moguce da ce BB u Indijanu,pa se LAL okrenuo drugoj opciji,opet valjda je moglo bolje od Princa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2023 Author Share Posted June 30, 2023 6 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: @Miki28 Prince kod nas. Cekamo brojke, ako je MLE katastrofa. Bice vrvt BI ali vidjecemo. Posto Brown ode u Pacerse ojda ce NTPMLE podijeliti osim u slucaju dolaska Brooka. Sunsi kuvaju @bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts