Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Cek, listao sam tokom tekme malo Tviter i neke mim stranice su izbacile ovo, i ja kao haha dobra fora.... wait, what?!

Ne znam sta da mislim, jel ovo samo zbog plate ili hoce da pokusaju sa CP3 nesto dok je Gari jos jak.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Skyglider said:

Ne razumem kako može da bude dobar potez trejdovanje 24-godišnjeg Poola koji je kao 3-4 opcija u timu imao 20 ppg i 4.5 apg za 38 godišnjeg Paula. Nikako se ne uklapa u logiku

CP3 ugovor jos jednu sezonu, Klay ugovor jos jednu sezonu. Vidjecemo Green sta ce dobiti. 

Warriorsi godinama duboko u porezu. 

 

Ocajan je ugovor za Poole u startu bio, decko je ekaponiran samo tako kada su obratile odbrane paznju na njega a da ne pricam da je narusena hemija. 

GS ide u poslednji voz sa svojom trojkom+Wiggins i CP3 a onda ce vidjeti. Imace opciju da idu full rebuild

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Gaga said:

Sad videh da jevovo CP3zadnja godina ugovora,mozda ga GSW pomeri opet,sad su se samo otarasili Pula i njegovog ugovora.

Neće, kažu ostaje.

30 miliona po sezoni za igrača sa cirkuskim šutevima je previše. CP možda odigra još jednu za minimalac, a ovo je i Kleju poslednja godina ugovora, znači - poslednji prozor za još jednu titulu i oslobadjanje SC.

Mada, nisam optimista i da vrate Greena, prva petorka je OK, ostatak ne vredi ni pet para. Daleko je to od Denvera, a verovatno i od LAL/Suns. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kad vidim kako se obukao ovaj Henderson i ovo sto nosi u zubima, tacno znam da ga na osnovu toga samo ne bih birao.

Strasno na sta lice ove mladje generacije i ko su im uzori. Ako neko misli da je Morent izuzetak, tek cete da vidite navalu raznoraznih vanabi repera, revolverasa i "zestokih momaka" u ligu. Apsolutno grozna kultura.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ahaha ode u Portland, taman moze da repuje sa Lilardom, posto se kosarke nece naigrati. :classic_biggrin: Tj. dok opet ne izgube teoretske sanse i za plejin, na nekih 15-ak utakmica do kraja. Tad ce da igra po 48 minuta u blowout utakmicama, kao onaj ruki bek ove sezone sto je igrao. :lol_2:

Samo jos jedan od dokaza da ljudi koji vode fransizu nemaju predstavu sta rade. Portland je Detroit zapada u najavi. Onog trenutka kad Lilard ode, ulaze u rebuild, koji ce trajati deceniju, ako ne i duze.

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Joj al se smorio ovaj klinac sto ga je Detroit uzeo, pomalo mi ga zao. 😄 
Ali Hjuston i Detroit koji ponovo draftuju bekove bez suta, i to sa pozicija 4 i 5. :lol_2: Pa ne, ovo je definitivno parodija, sad sam ubedjen. Oni se vise i ne trude, verovatno rade draft na osnovu nekih ESPN projekcija ili tako nesto.

Link to comment
Share on other sites

Dobro jutro, narode ☀️ Wemby je presrećan što ide u Spurse, a mi ipak nismo trejdovali #3 pik, što znači da Dame verovatno ide. Drago mi je što makar nismo trejdovali pik za likove kao što su Porzingis i Zion. Henderson, Sharpe + Ant, to je interesantan young core, ali ostaje pitanje kakvu poruku smo im poslali utrošivši Dejmov potencijal za samo jedno WCF.

 

 

 

 

P.S. Istorijat draftovanja (potencijalno) elitnih bekova :') 

Link to comment
Share on other sites

Sad citam da svi hvale posao Dallasa @Manu na draftu. 

Otarasili se Bertansa a doveli Holmesa koji ce da bude dobar sa Lukom i Kyrie a onda i na draftu odradili odlican posao.

 

@alpaka Bereta Sida sto se Lejkersa tice, ovo sto citam jeste da su zadovoljni sa draftom. #17 je mogao biti bolji.

Jalen Hood-Schifino odlican defanzivac, odlicne fizicke predispozicije, dobar plejmejking, ulaz ali problematican sut.

Sa #40 su odradili fenomenalan posao

 

Link to comment
Share on other sites

Budi realan, da se zoveš Grejdi Dik i ti bi se verovatno ovako oblačio. I know I would.

 

Šta reći, koju posluku porati? Ukoliko su GSW hteli da pakuju matorexe, možda je bilo bolje da su to uradili pre godinu dana. Bio je red da se ispoštuje Stef posle prošle titule, ali je bila valjda pogrešna procena.

 

Pul je odigrao skandaloznu sezonu i gori plejof, ali mislim da je suštinski poslednja reč Stefova - on je verovatno bio u fazonu da se otera Pul. Ostaje nam Last Dance Stefa Kleja i Dreja, a sad ja ne kapiram baš ali trebalo bi da ova kombinacija omogućava i da se dovede neko ozbiljno pojačanje over 30. CP3 je po meni dosta propao, a ima i neke poetske pravde u činjenici da će verovatno poslednju sezonu provesti sa koautorom najboljeg behind-the-back-crossovera  u poslednjih 20tak godina.

 

Priča se da se Wiggins nagruvao, priča se da je Kuminga porastao na 215cm, priča se da Mudi i PBJ dosta ozbiljno pristupaju svemu, priča se da nas DDV napušta. Ukratko: ako je ovo sve od trejdova, tragedija, ukoliko je ovo uvod ili način da se dovede neko ozbiljan - pozdravljam. Washington na kraju dobija još jednog Bredli Bila in d mejking.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...