Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ustao u 4 uz navijen sat...fina situacija za Denver.💪💪💪

Nikola u "asist" modu...

Edited by cabke
Posted

Defanzivno jeste dosta los al to svakako ne utice pretjerano na rezultat kad Miami nema kvalitet da dovoljno efikasno to kaznjava plus na Denver igra brutalno u napadu. 

Posted

Gameplan je da puštaju Adebayu šut s poludistance i ja mislim da je odličan. Čovjek je dao 24 poena iz 23 šuta i on bolje od toga neće ići - a ovo je sasvim nedovoljno da budu konkurentni. Majami mora da pronađe druge načine za poentiranje, na prvom mjestu trojkaši moraju da se poprave.

• Like 18
Posted (edited)

Da je neko okupio sve trenere i asistente Denvera i rekao im - dajte svi po soma baka da Adebajo šutne 23 puta u prve tri četvrtine, svi bi izokrenuli džepove i dali te pare.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 2
Posted

Herojska odbrana 4 Denverovca na parketu kada su zadrzali na 63 poena za tri cetvrtine Majami, a igraju sami protiv petorice jer je Jokic najgori defanzivac u istoriji finala.

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted

Najgori ulazak u cetvrtinu u citavom plejofu.
Bice ovde jedna duga sesija gledanja snimka. Gomila sitnih gresaka, koje se definitvno mogu izbeci, a kostali su ih sigurno dvocifrene razlike u poenima.

Posted

Nemaju snage MIA, ali tacno se videla SPO - sporedna ulica bez guzve da se napadne tj. prodje do centra grada.

Zato sam pomislio da je to tempirano a ne neodgovorno od strane DEN.

Posted (edited)

Vracaj Jokica, Denver se raspada u napadu bez njega, a Majami ne moze kos da da jer nema rupe Jokica u odbrani. Sve u svemu, raspad od kosarke, 0-0 rezultat.

Edited by Snjofko
Posted
20 minutes ago, 40Wins said:

Dobar tajmaut, da ne udje voda u usi. Sad je neki momenat kad Nikola mora da povuce, jer se Marej nesto stiso.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...