Barkley#34 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ta se rotacija u ovoj seriji skratila na šest i po igrača i dosta se gurs po 40 minuta. Samo se nadam da to neće ostaviti posledice. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 3 minutes ago, Barkley#34 said: Ta se rotacija u ovoj seriji skratila na šest i po igrača i dosta se gurs po 40 minuta. Samo se nadam da to neće ostaviti posledice. Ako zavrse Lakerse u 4 ili u 5, imace 6-8 dana odmora da napune baterije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 U tom smislu navijamo i za Boston da malo zakuvaju tamo. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Nisam baš neki "Jokićevac", ali jedna stvar mi je danas zapala za oko. Na NBA.com-u (znači ne ESPN dežurni analitičari), novinar u osnovi piše kako je Jokić zaustavljen u noćašnoj utkmici i da se mučio sa odbranom, igrom i faulovima. Ako jedan igrač ima statistiku koju je on imao danas (uključujući prilično kvalitetnu poslednju četvrtinu) i igra se ocenjuje kao loša, postavlja se pitanje kakvu je lestvicu kvaliteta Jokić postavio da bi neko smatrao da on igra dobro. Evo dela teksta: "But for one night — and it couldn’t come on a more important night, given the stakes — Denver not only survived without much from Jokic, who missed a triple-double for the first time in five games, but thrived. It started when Jamal Murray couldn’t miss a first-half shot, and then others chimed in. Bruce Brown, Michael Porter Jr., Jeff Green, Kentavious Caldwell-Pope all hit timely shots or made defensive plays that prevented the Lakers from taking advantage of the situation. Jokic had nine points, six assists and four rebounds through three quarters and dealt with foul trouble; he got his fourth with seven minutes left in the third and sat. And yet, L.A. could only manage a 1-point lead before the Nuggets snatched momentum back for good with a 13-0 run in the fourth." 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 https://twitter.com/i/status/1660097552694255616 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 @AlexMaxim To mi izgleda kao standardan američki fokus na individualca i individualni učinak, gde se izgubi iz vida ekipa kao celina. Marej je imao odličan učinak. Pomoćno osoblje je imalo odličan učinak. Kako uz to i Jokić da ima (za njegove standarde) odličan učinak? Za to nema dovoljno napada i dovoljno lopti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 https://twitter.com/i/status/1660097552694255616Tony Brothers + Scot Foster u sledeće 4, pa da vidimo ko je bolji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 2 minutes ago, Smrtokapa said: @AlexMaxim To mi izgleda kao standardan američki fokus na individualca i individualni učinak, gde se izgubi iz vida ekipa kao celina. Marej je imao odličan učinak. Pomoćno osoblje je imalo odličan učinak. Kako uz to i Jokić da ima (za njegove standarde) odličan učinak? Za to nema dovoljno napada i dovoljno lopti. Jasno je da "Ameri" više cene individualnostu odnosu na tim, ali 24 6 i 8 je dovoljno za frazu "Denver not only survived without much from Jokic". To se zove postaviti standard.😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 18 minutes ago, AlexMaxim said: Nisam baš neki "Jokićevac", ali jedna stvar mi je danas zapala za oko. Na NBA.com-u (znači ne ESPN dežurni analitičari), novinar u osnovi piše kako je Jokić zaustavljen u noćašnoj utkmici i da se mučio sa odbranom, igrom i faulovima. Ako jedan igrač ima statistiku koju je on imao danas (uključujući prilično kvalitetnu poslednju četvrtinu) i igra se ocenjuje kao loša, postavlja se pitanje kakvu je lestvicu kvaliteta Jokić postavio da bi neko smatrao da on igra dobro. Evo dela teksta: "But for one night — and it couldn’t come on a more important night, given the stakes — Denver not only survived without much from Jokic, who missed a triple-double for the first time in five games, but thrived. It started when Jamal Murray couldn’t miss a first-half shot, and then others chimed in. Bruce Brown, Michael Porter Jr., Jeff Green, Kentavious Caldwell-Pope all hit timely shots or made defensive plays that prevented the Lakers from taking advantage of the situation. Jokic had nine points, six assists and four rebounds through three quarters and dealt with foul trouble; he got his fourth with seven minutes left in the third and sat. And yet, L.A. could only manage a 1-point lead before the Nuggets snatched momentum back for good with a 13-0 run in the fourth." Mislim da ima do postavljenog standarda, ali i do toga što mediji slash analitičari vole da nađu nekog superstara kog mogu da kritikuju za nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 12 minutes ago, cabke said: Osim sto pojma nema sa zivotom i sto lupa gluposti vec godinama, ovaj covek je bas retko ruzna osoba. 3 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ljepota je relativna, ali kako se lik sa prognozama i analizama provaljuje... najstrašnije. 😁 Postao je i neuobičajeno "Jokić -friendly"...ali opet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Sad već otvarate Pandorinu kutiju... 🫠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Mogao bi ja ponešto slikovito o ovom Golumu, ali bojim se da me ne banuje na duže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 hour ago, cabke said: Ljepota je relativna, ali kako se lik sa prognozama i analizama provaljuje... najstrašnije. 😁 Postao je i neuobičajeno "Jokić -friendly"...ali opet... Ne znam sta je relativno, ovoga je keva budila kroz zatvorena vrata, bas neprijatna njuska u svakom smislu 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Nisam znao Gargamel dok je bio mlad da je bio NBA talking head. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ja ne znam šta se dešava sa mnom u poslednje vreme, ali pls nemojte da razvlačite estetski neprivlačne ljude. U suprotnom, priložite fotke da ocenimo kakvi ste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 1 hour ago, cabke said: Ne kaci tu LeBotinu plizzz. Cijela "karijera" mu je velicanje Lebrona. Sa druge strane imamo Skipa kao AntiLeBotakoji uziva u ovom raspadu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Mozda Wright lupa, ali imao je nedavno bukvalno brutalno desetminutno predavanje u kojem argumentima objasnjava zasto je Bron ispred Jordana 🥰 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 3 minutes ago, Kosta said: Mozda Wright lupa, ali imao je nedavno bukvalno brutalno desetminutno predavanje u kojem argumentima objasnjava zasto je Bron ispred Jordana 🥰 Imaš reč viška. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 3 minutes ago, Kosta said: Mozda Wright lupa, ali imao je nedavno bukvalno brutalno desetminutno predavanje u kojem argumentima objasnjava zasto je Bron ispred Jordana 🥰 10 minuta? Evo meni treba 3 sekunde zasto je MJ GOAT a Lebron top 10 igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 48 minutes ago, DameTime said: Ja ne znam šta se dešava sa mnom u poslednje vreme, ali pls nemojte da razvlačite estetski neprivlačne ljude. U suprotnom, priložite fotke da ocenimo kakvi ste. Pošto na forumu ne učestvuje Aleksandar Martinović, nema ko šta da prilaže, svi smo lepši od ovog ljignjoslava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, 40Wins said: Pošto na forumu ne učestvuje Aleksandar Martinović, nema ko šta da prilaže, svi smo lepši od ovog ljignjoslava. Čoveku je najmanji problem što nije aesthetically pleasing. 😄 Još mu se čini medveđa usluga tim skretanjem pažnje sa onog što priča na izgled. Iako naravno da fizički izgled govornika često ima psihološki uticaj na publiku, ali da ne ulazimo u te dubioze sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ali taj koncept gde stave neka dva teletabisa gde jedan hvali nekog igraca/ekipu a ovaj suprotnu, nesto se kao svadajju i vicu kao retosi a kladim se da ni ne gledaju utaknice. 37 minutes ago, Luchifer89 said: Kurcoglavi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts