DameTime Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 I da, Boston ne traži TO, bukvalno brainfart. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 (edited) 4 minutes ago, Miki28 said: Sjajna asistencija i Ekbiida, navukao 2 i pas za Hardena za 👌 Ovo su ih izjebali na ubacivanju da Tejtum ostane na Bidu. Bolje da je njega pustio ili čak faul da su pravili. Edited May 7, 2023 by Milos 3.14 Autokorekt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Sad se u Filadelfiji lakše diše, ovo je bilo biti ili ne biti po njih. Sad je sve otvoreno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 1 minute ago, stefan81888 said: Kakav doktorat od partije Tatuma u drugom poluvremenu, šteta što nije krunisano pobedom. Jbg da je doktorirao i u I ne bi se dovela u pitanje pobeda Bostona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Kakav fejl od poslednje odbrane Bostona. Izlaze iz tajmauta i Embida cuva Smart? Nakon bloka preuzima Tatum. Naravno Embid lagano dolazi do zicer pozicije i onda stize kretensko udvajanje Browna. Kretensko udvajanje jer imas +2, znaci nema trojke, a posebno nema trojke od Hardena koji igra brutalno. Za sve to vreme Horford stoji u suprotnom korneru. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 😂 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, Don Dusko said: Jbg da je doktorirao i u I ne bi se dovela u pitanje pobeda Bostona. Nije morao ni da doktorira, dovoljno je bilo da ne izgleda kao Sasha Pavlovic celo poluvreme 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Izvukao ih Brada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, Drug Crni said: Izvukao ih Brada Iz rukava. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Valjda će da dodaju Mazulli za sledeći meč ova 2 tajmauta i čelendž što nije iskoristio. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Embida i kada zaustave, on da 34 poena. Pravi MVP! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 4 minutes ago, cabke said: 😂 Sad mi dođe da poželim da prođete PHX i da Jokić naleti na Dejvisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Za mene koji "sto godina" nisam gledao NBA,ovo je bila jako dobra zabava. Rado bih gledao i drugu tekmu,ali mora i da se spava. Pitanje: kad ekipa izlazi iz bonusa u produžetku u NBA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 6 minutes ago, Don Dusko said: Jbg da je doktorirao i u I ne bi se dovela u pitanje pobeda Bostona. dzemo je doktorirao prvo i drugo a sad ide po trece poluvreme. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, DameTime said: Sad mi dođe da poželim da prođete PHX i da Jokić naleti na Dejvisa. Prolaze, ne mogu Sansi bez CP3. Što je najgore, ako dođe do tog duela, ima da bude najveće kukumakanje za sudijama od kada je Džejms Nejsmit prvi put ubacio loptu u kovu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, DameTime said: Sad mi dođe da poželim da prođete PHX i da Jokić naleti na Dejvisa. Ali šta da radimo kad ti to ne želiš...😀 I neka naleti AD na Nikolu...tako i treba da bude. Ako će da ide na najviše postolje, ne smije da izgubi od AD...prilično jasno (ako LA izađe u finale). Opet si promašio fudbal. Jbg. Aj' nema veze...ja ću kukasti u redu... Ali držite se do četvrte pobjede. I pazite da se AD ne polomi. Ima Denver još mnogo posla i ništa nije riješeno protiv Feniksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, cabke said: Ali šta da radimo kad ti to ne želiš...😀 I neka naleti AD na Nikolu...tako i treba da bude. Ako će da ide na najviše postolje, ne smije da izgubi od AD...prilično jasno (ako LA izađe u finale). Izjava u rangu ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti. Ne znam da li bi se u tom slučaju bilo u jednakom raspoloženju za zajebanciju. 2 minutes ago, Dracarys said: Prolaze, ne mogu Sansi bez CP3. Što je najgore, ako dođe do tog duela, ima da bude najveće kukumakanje za sudijama od kada je Džejms Nejsmit prvi put ubacio loptu u kovu. Jedva čekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 7, 2023 Author Share Posted May 7, 2023 Just now, DameTime said: Izjava u rangu ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti. Ne znam da li bi se u tom slučaju bilo u jednakom raspoloženju za zajebanciju. Jedva čekam. Pravi ljubitelji cekaju LAL-PHX finale zapada. Booker/KD vs AD/Lebron🔥🔥🔥 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 4 minutes ago, uini said: dzemo je doktorirao prvo i drugo a sad ide po trece poluvreme. Neka se zagrevaju polako sipke… 8 minutes ago, Dracarys said: Embida i kada zaustave, on da 34 poena. Pravi MVP! valjalo bi i u fishingu imati malo stila 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, DameTime said: Izjava u rangu ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti. Ne znam da li bi se u tom slučaju bilo u jednakom raspoloženju za zajebanciju. Zašto ne? Čovjek se nekad isfura kad gleda sport i sutra je novi dan. Ja odem i pogledam svoja tri klinca kako spavaju i nema tog NBA ili MVP ili šta već da me toliko izbije. A možda je i do mojih godina...😃😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Just now, Miki28 said: Pravi ljubitelji cekaju LAL-PHX finale zapada. Booker/KD vs AD/Lebron🔥🔥🔥 Miki, da li se sećaš svog stava o Sunsima sa početka sezone? 😂 Just now, cabke said: Zašto ne? Čovjek se nekad isfura kad gleda sport i sutra je novi dan. Ja odem i pogledam svoja tri klinca kako spavaju i nema tog NBA ili MVP ili šta već da me toliko izbije. A možda je i do mojih godina...😃😂 Držim te za reč onda, a prihvati i Drakijeve šale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Nije mi jasno, što su skoro svi navijači Lejkersa i DameTime ovoliko butthurt oko Nikole, nipoštodavanje na skorom svakom postu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Ne gotivim Filu ni njene nosioce, ali apsolutno zasluzena pobeda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Prije 10 minuta, DameTime je rekao: Sad mi dođe da poželim da prođete PHX i da Jokić naleti na Dejvisa. Sudar talenta i fizikalija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 1 minute ago, DameTime said: 😂Držim te za reč onda, a prihvati i Drakijeve šale. Nisu svi isti za zayebanciju. Ali ok je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts