Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Horium said:

Pa dobro, Mikal i da najvise dostigne drugog igraca kontendera (nesto ala Kris Midlton), malo li je?

Nije, za njega top. Problem je sto su ga strucnjaci bacili u par cipela sa KD i poredili ih. 

Decko napucao brojke u ocajnom timu, jedina steta za njega sto vec ima ugovor na duze staze inace bi prevario nekog da mu da 40 miliona po sezoni.

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, DameTime said:

Powell superstar

Domaćinsko suđenje u LA, al za Sunse :lol_2:

Russ haubica!

Kakav je to brat, promasi cisto polaganje, uhvati ofanzivni skok i opet cistopolaganje promasi i onda lagano spakuje trojku u sledecem napadu. Ludak😀 

Steta pa nema Kawhija i PG13, bila bi ovo serija za pamcenje

Edited by Miki28
Typo
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Miki28 said:

Kakav je to brat, promasi cisto polaganje, uhvati ofanzivni skok i opet cistopolaganje promasi i onda lagano spakuje trojku. Ludak😀

Ja njega mnogo gotivim, neobjašnjivo je jer njegov stil igre nije moja šoljica čaja. Ali je lud skroz u nekom pozitivnom smislu :lol_2:

Posted
4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Kakva jokicesque asistencija Plumdoga 😄 

Sa ovako "punim" i reloadovanim rosterom Nageca idealan beckup za Jokića

Posted (edited)
Just now, SteveFrancis#3 said:

Skoro nisam gledao nesto ovako blamantno. Basket ispred ZTS nivo.

+ kakvo zaletanje Armanija, oteli su mu živu loptu iz ruku... Jako loše izgledate, baš. 

Htedoh baš da te tagujem i pitam kako si 😄 

Edited by DameTime
Posted (edited)

Odlično je postavljena i odbrana Klipersa... Stižu sve da zatvore.

Takoe bre, KD okreće sve. Samo drži Armanija na klupi Monty!

Edited by DameTime
Posted

Tvrdim da se Lendri Šamet lažno predstavlja kao košarkaš. Podsjeća na one likove iz filmova koji se na prevaru uvale u neko društvo u koje ne pripadaju. On je Frenk Abegnejl iz filma "Uhvati me ako možeš". 

• Like 2
  • Ha-ha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...