JPM Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ovakav sajt je podložan krivičnoj prijavi za ugrožavanje privatnosti i za krivokletstvo, kao i za ugrožavanje lične bezbednosni privatnog lica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 hours ago, Besni lala said: Samo sam hteo da dragoj Dame dam podršku što se borbe za sopstveni glas-stav-mišljenje tiče. Hvala 😊 3 hours ago, Besni lala said: I preporuku da pokuša da nađe izvorne sajtove ovog tipa. Navedeni su uglavnom klimavi prevodi originala. Misliš da je ovo fake? Nisam ga pronašla, ali napisali su na TikToku da još nije podignut sajt... Spoiler Nadam se da neće ni biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 56 minutes ago Share Posted 56 minutes ago 54 minutes ago, DameTime said: ...Misliš da je ovo fake? Nisam ga pronašla, ali napisali su na TikToku da još nije podignut sajt... Reveal hidden contents Nadam se da neće ni biti. Ne znam. Voleo bih i ja da jeste. Siguran sam da je poneki podatak poslat u najboljoj nameri. Tačan podatak. Kakva je namera koja stoji iza postavljanja sajta. Ni to ne znam. Imam razloga da verujem da nije dobra. ... Dame, više sam želeo da potražiš sajtove ovoga tipa na engleskom. Pogledaš istorijat i efektivnost originala. Ne samo zvaničnih - nego i onih koji su započeti kao akcije na društvenim mrežama. Zaista bih voleo da mogu samo da ti prosledim linkove ali gadi mi se da ih tražim. Izvini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts