Jump to content

Feminizam & renesansa: Žene će roditi revoluciju

Geronimo

Recommended Posts

6 minutes ago, Eddard said:

Sanja Marinković.... To još krešti po televiziji? 

Sve što zaglupljuje ili bar anestezira narod je odvrnuto na 11, poč'o sam da se plašim da ću negdje šaltajući kanale vidjeti i nove epizode minimaksovizije generisane spomoću AI. 

• Like 2
  • Ha-ha 3

36 minutes ago, Mina D. Harker said:

@DameTime voditeljka Sanja Marinković, pileći mozak since 2000's. 

Pitam se da li njih dvije fristajluju, ili imaju neki script koga se drže, jer je slanje ovakvih poruka u etar jako opasno. Džabe se ženske org, novinarke protiv nasilja itd, trude da promijene percepciju javnosti kad je u pitanju nasilje nad ženama, kad ti neke Sanja i Zora dođu i, hm...(tražim pristojan izraz, tražim pristojan izraz, tražim....nisam ga našla)...ovako nešto, s čime se vrv slaže veliki dio (njihove) publike.

This, folks, is why we can't have nice things.

Sa etičkog aspekta apsolutno nikakva razlika između njih dve. Bacaju pod noge širu sliku i viši interes zarad svoje male, lične koristi. Čak je možda ta Sanja i štetnija jer za ovu drugu nije čulo mnogo ljudi, a Pink se nažalost gleda.

1 hour ago, McLeod said:

Zastupa ostecene u slucaju Ribnikar, moram da te ispravim.

Znam da zastupa i njih, nekako mi je i dalje neverovatan podatak.

48 minutes ago, Mina D. Harker said:

@DameTime voditeljka Sanja Marinković, pileći mozak since 2000's. 

Pitam se da li njih dvije fristajluju, ili imaju neki script koga se drže, jer je slanje ovakvih poruka u etar jako opasno. Džabe se ženske org, novinarke protiv nasilja itd, trude da promijene percepciju javnosti kad je u pitanju nasilje nad ženama, kad ti neke Sanja i Zora dođu i, hm...(tražim pristojan izraz, tražim pristojan izraz, tražim....nisam ga našla)...ovako nešto, s čime se vrv slaže veliki dio (njihove) publike.

This, folks, is why we can't have nice things.

Sanji se koncept "emisije" svodi na 3 teme - da li biste oprostili prevaru, ko češće vara u vezama (žene ili muškarci) i koji astrološki znaci češće varaju. Šalje se u etar ta mizoginija u prajm tajmu već 20ak godina.

• Like 2

24 minutes ago, DameTime said:

Znam da zastupa i njih, nekako mi je i dalje neverovatan podatak.

Zašto?

Ako je tačno to što si za nju napisala, a verujem da jeste, onda mu ovo dođe kao potpuno normalna i očekivana stvar.

25 minutes ago, DameTime said:

Šalje se u etar ta mizantropija

Pljuje i jedne i druge podjednako.