DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: P.S. sto se tice price DameTime, to je nazalost normalizovano, nove generacije su bolje, ali neznatno. Milenijalci i stariji, da ne idemo do bumera, su bas katastrofalni u tom pogledu, a najcesce i nemaju losu nameru, mada ako im skrenes paznju cesto bude haos. Da, to zaboravih da napomenem, rekla bih da su oba lika iz priče otprilike gen X.
vilhelmina Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Mina D. Harker said: Potpuno tačno, ali postoji jedan (uglavnom efikasan) lijek: starenje. Kako žene stare, nagon primitivaca da ih uznemiravaju na javnim mjestima slabi. I to ne zato što odjednom razviju poštovanje prema ženama, već zato što prestajemo da im budemo seksualno privlačne. 🤷♀️ Mnoge žene sa olakšanjem ulaze u tu "nevidljivu" fazu. Nemas pojma koliko gresis! Tek kad si starija krecu prave neprijatnosti, zaista uvredljive. Onaj dziber koji s mladjima zbija neslane sale, pocinje otvoreno da se nabacuje, jer on ”zna” o cemu ti sanjas 24/7. Ne kad si u drustvu, ali kad si sama obavezno. Dziber prosto smatra pitanjem casti da ti ponudi svoje usluge i uopste to ne uvija u oblande, jer valjda misli da nisi vredna toga, on ti je jedina sansa. 3
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije rezervisano samo za prostore Balkana, ali taj vajb da se za muškarca koji menja puno žena kaže "bravo majstore" a za ženu koja menja puno muškaraca "vidi kurve" se stvarno mora lečiti. A to se leči samo edukacijom i obrazovanjem, što znači da će tek buduće generacije ozdraviti od te bolesti. Nije da se ne ide napred, samo sporo to ide. Kao neko ko je malo duže na ovom svetu video sam odnos muškarca i žene kod mojih babe i dede koji su rođeni pred Prvi svetski rat (maltene robovski odnos), pa mojih roditelja koji su rođeni tokom Drugog svetskog rata (i dalje žena služi, ali se već i dosta sama pita). Kod moje generacije se primećuje još veći napredak, žene su sve samostalnije i nema više služenja, a tek vi rođene devedesetih i dvehiljaditih, ma znate i same 😁 A što se osmeha na ulici tiče, nađite na YouTube snimke sa ulica Beograda sedamdesetih i osamdesetih. Hiljadu puta pozitivniji i nasmejaniji vajb i muškaraca i žena u odnosu na danas. Drugo, mnogo opuštenije vreme nego danas kada se samo juri negde. Kod @Eddard u Nemačkoj su ljudi verovatno i dalje opušteni, ovde to nije slučaj. Daj Bože da opet bude. 3
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Stiletto said: Nije rezervisano samo za prostore Balkana, ali taj vajb da se za muškarca koji menja puno žena kaže "bravo majstore" a za ženu koja menja puno muškaraca "vidi kurve" se stvarno mora lečiti. Taj momenat kad baja poentira rečenicom ključ koji otvara svaku bravu je savršen ključ, a pokvarena je ona brava koju može otvoriti svaki ključ... Štikla u glavu.
Kenozoik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam po tom pitanju totalni "autsajder". Mene je uvek pokretala ljubav. U svemu. Drugo me nikad nije ni zanimalo. Stoput da se rodim, stoput bih isto. Ne kazem, nisu svi isti. Mnogi jure neke sitne trofeje. Trce stalno iste krugove.. A ja sam bio i ostao - streber. 😉 Ljubav je jedino sto ce te zastiti od same sebe. Ljudi su po prirodi autodestruktivni (s godinama) Ako ne spreci, ljubav.ce to barem usporiti... 1
Recommended Posts