McLeod Posted yesterday at 04:44 AM Posted yesterday at 04:44 AM Iskreno, glupo je poredjenje, ali istovremeno, prosecni muskarac nije na onom klipu. Mozda smo mi ovde donji deo krive, ali navijaci ovog tipa su takodje specificna grupa. Nije za poredjenje. Drugo, pricali smo vec ovome. @DameTime je rekla i da se nikad nismo upoznali pre, znajuci me sa foruma, osecala bi se bezbedno. Mozes sa relativno malo podataka da procenis osobu sa malom marginom greske.
Mina D. Harker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 hours ago, dzoneee said: Просечна цура из тих земаља у којима је то (било) актуелно типа Америка, Енглеска, Аустралија... када поменеш медведа помисли на Вини Пуа или евентуално медведа из оног цртаћа Маша и медвед 🤣 Mmm, u (sjevernoj) Americi ima grizlija, u Australiji sve što trči, gmiže i pliva oće dubije...prije ću ja pomisliti na Vini Pua nego te cure. A opet, kad vidiš medveda onako vrećaste zadnjice, punačak i plišan - if not friend, why friend shaped? 1
dzoneee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ма све то јасно, него ја више мислим о њиховој свести о свету. А и то је све био њихов тренд неки глупави за потребе Тик Тока. Не треба узимати те глупости за озбиљно.
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 hours ago, Smrtokapa said: Pa dobro, ovo je upravo u skladu sa mojim prvobitnim očekivanjima. Niko ovde nije razmatrao stvari poput "medved trči 60 km/h" ili "ne možeš da pobegneš od medveda na drvo, jer i on ume da se vere", niti kontraargumente tipa "mečka će te napasti samo ako brani leglo". Uopšte nije poenta u medvedu i njegovim osobinama, već u strahu od muškaraca, navedene su baš one stvari koje si ti već navela u prethodnom postu. Pa da. Ali nije kao "medved, jebem vam majku", nego postoje konkretni razlozi o kojima devojke govore. Lično se najviše identifikujem sa dva koja sam ti prvobitno navela. 8 hours ago, McLeod said: Drugo, pricali smo vec ovome. @DameTime je rekla i da se nikad nismo upoznali pre, znajuci me sa foruma, osecala bi se bezbedno. Mozes sa relativno malo podataka da procenis osobu sa malom marginom greske. Kada bih znala da si to ti I nije to uopšte malo podataka, mi smo ovde skoro svakodnevno u nekoj vrsti kontakta koliko, 4 godine. Za to vreme ipak upoznaš čoveka koliko-toliko, makar virtuelno. 1
40Wins Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne kapiram šta je to bilo na Banjskoj steni i medvedom i kakve veze ima sa temom? Muškarci nisu hteli da odbrane devojke?
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, 40Wins said: Ne kapiram šta je to bilo na Banjskoj steni i medvedom i kakve veze ima sa temom? Muškarci nisu hteli da odbrane devojke? https://en.wikipedia.org/wiki/Man_or_bear Na Banjskoj steni nije bilo ništa, srpski medvedi su džentlmeni (džentlberi?) 1
40Wins Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 36 minutes ago, Smrtokapa said: https://en.wikipedia.org/wiki/Man_or_bear Na Banjskoj steni nije bilo ništa, srpski medvedi su džentlmeni (džentlberi?) Ah sad, vodite diskusiju oko nekog TikTok čelindža. U eri masovne produkcije možeš da privučeš pažnju samo nekim kratkim šok sadržajem koji ce podići buku i raspravu. Skoro sam video neki reel, (posto nemam TikTok), kako lik priča da ne valja piti vodu... Ugl, da staviš te ljude što su odgovorili medved, uveče na Banjsku stenu, 95% bi odgovorilo da bira čoveka... 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Na Banjskoj steni nije bilo ništa, srpski medvedi su džentlmeni (džentlberi?) 7 hours ago, Mina D. Harker said: A opet, kad vidiš medveda onako vrećaste zadnjice, punačak i plišan - if not friend, why friend shaped? Zato su najbolji muškarci koji podsećaju na mede... Izaći ću sama 😁
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Zato su najbolji muškarci koji podsećaju na mede... Spoiler 2
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Smrtokapa said: Reveal hidden contents Hahahahah beži bre s ovim! Ogadi mi sve... Ovo je vepar, ne meda 🙄
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Ovo je vepar 😁 Eto ideje za novu viralnu debatu. 🐗 1
dzoneee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, 40Wins said: Ugl, da staviš te ljude što su odgovorili medved, uveče na Banjsku stenu, 95% bi odgovorilo da bira čoveka... Хахахаха али буквално. 🤣 У принципу све је кренуло јер су жене, тачније боље рећи феминисткиње, покренуле целу причу о свести опасности коју рендом мушкарац представља за жену. Уплашиле се и сада је фрка ваљда да изађу напоље. И пошто је данас 2025. и целе активистичке борбе се пренеле на друштвене мреже и Инстаграм и Тик Ток тако је и данас то најубојитије оружје феминисткиња. Због тога су то вирални тик ток садржаји и челенџи 🤣 Али добро, да имају право вала имају, а и било је забавно неко време. Но као и са сваким трендом кратког је века па ће сада морати нешто друго да измишљају 😒
Recommended Posts