DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Just now, Čočo said: Nije u sastavu. Videćemo na kraju utakmice šta će reći Duško. Meni više deluje kao preventiva da bi bio 100% spreman za derbi. Nadam se da će biti 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Nema ni Dzonija, bas tanka rotacija na bekovima.Sta je sa njim btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Je l' igra Luca ili je povredjen? Bice spreman za utorak ne brini 😆 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Just now, Gudura said: Nema ni Dzonija, bas tanka rotacija na bekovima.Sta je sa njim btw? Stranac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Evo i Dobric izadje sad zali se na povredu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, TB Told said: Stranac. Palo mi na pamet nije🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 A u k,pa sad jos treba i Dobric da se povrijedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Baš šteta što se Dobrić povredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Lazarevic pogodio...dobijamo ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Tehnicka Dzenkinsu 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Даје техничку Кампацу овај коментатор упоран говори Џенкинсу, како ће мучно бити гледати финале абе са овим коментаторима 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ovo je najgore komentarisanje utakmice koje sam ja do sada čuo. Kako oni ovakve nalaze i ko im daje da se bave ovim poslom, užas jedan. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Даје техничку Кампацу овај коментатор упоран говори Џенкинсу, како ће мучно бити гледати финале абе са овим коментаторима Mislim da će jedan od komentatora za finale ABA lige da bude Radojević. Nema ništa od ove dvojice što nas komentarišu. Ne mogu da se setim koje bio drugi komentator u polufinalu Kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, Čočo said: Ovo je najgore komentarisanje utakmice koje sam ja do sada čuo. Kako oni ovakve nalaze i ko im daje da se bave ovim poslom, užas jedan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Mislim da će jedan od komentatora za finale ABA lige da bude Radojević. Nema ništa od ove dvojice što nas komentarišu. Ne mogu da se setim koje bio drugi komentator u polufinalu Kupa. Milan Cakovic i Dejan Karovic uglavnom komentarisu Zvezdu. Ovaj danas je Milan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Nije stvar u tome. Lako se isključi ton. Nego mi svi koji imamo MTS plaćamo ovakve. A i neću stalno da gledam utakmice bez tona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ali ove petorke su zaista neverovatne, pa jbt… Dobrić-Lazarević-Ilić ili Marković-Dobrić-Lazarević, aman za aman Duško zašto i dokle?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, Čočo said: Nije stvar u tome. Lako se isključi ton. Nego mi svi koji imamo MTS plaćamo ovakve. A i neću stalno da gledam utakmice bez tona. Dobro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, Шутер из блока said: Ali ove petorke su zaista neverovatne, pa jbt… Dobrić-Lazarević-Ilić ili Marković-Dobrić-Lazarević, aman za aman Duško zašto i dokle?! Zašto ne? Za dva dana imaš bitnu utakmicu. Ovo i rezervisti mogu da dobiju uz mali doprinos nosioca. Ne treba ni mnogo rizikovati. Već se vidi loša strana duge pauze. Igrači se lako povrede. Edited June 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 3 minutes ago, Čočo said: Zašto ne? Za dva dana imaš bitnu utakmicu. Ovo i rezervisti mogu da dobiju uz mali doprinos nosioca. Ne treba ni mnogo rizikovati. Već se vidi lopa strana duge pauze. Igrači se lako povrede. Nema to veze sa tim, on je ove roticije i petorke pravio i dok smo igrali još EL, a i posle u plejofu ABA. I imali smo ovoliku pauzu, znači nema razloga za dodatni odmor, ako se do sad nisu odmorili ne znam kad će, valjda sad treba na max. broj obrtaja i da se samo akcije i igra dovodi do automatizma i sinhronizovanosti. A kad je došo je reko da Zvezda nije socijalna ustanova, i vrlo brzo pogazio tu svoju rečenicu bez ikakvog razloga. Edited June 11, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Evo ga, skontao je👍 Lose otvaranje 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Mislimnda smo primili 200 trojki preko petruseva ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Nepopularno misljenje: ne bih imao nista protiv da ne gledam Lazarevica od sledece sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Jel mi ovo pokušavamo da odvedemo KLS u majstoricu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 54 minutes ago, Clash said: @rd_ Allloeee Artuditu, ne rade ti striimovi sad kad je najvaznije Sorry brate, sinoc opasna subota bila, a Zvezda rano igrala, tek se eo probudio.. Radi ugl sad kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts