Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
11 minutes ago, Don Dusko said:

Koji lelemudi dobro je nas Radonja i izdrzao ovoliko kod njih.

Ma ne. Veli Pappas prodisali otkako je on podigao svoju tiransku čizmu sa njihove guše

Edited by L' Imperatore
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Bas lepo, Barsa treci poraz za redom u svim takmicenjima. Sad ce da se izivljavaju na nama:smiley13:

Ako ima pravde Faku resava ludom trojkom 😏

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Benito said:

Sad kad videh ovu grcku novinarku, mozda i bolje sto Vildoza nije najbolji na poluvremenu 😁

4 minutes ago, Wingwalker said:

Auuu...seka kida.

Dora Panteli, ako nekoga interesuje

Prati je Vildoza, stari je to lisac 😁

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
2 minutes ago, srlepajce said:

Ako ima pravde Faku resava ludom trojkom 😏

Gazeći liniju na centru. :classic_biggrin: Diže dres, ispod glikmanova slika.

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Benito said:

Sad kad videh ovu grcku novinarku, mozda i bolje sto Vildoza nije najbolji na poluvremenu 😁

6 minutes ago, Wingwalker said:

Auuu...seka kida.

4 minutes ago, Issey said:

Jbg, onda propustih najvažnije... Sad moram da vraćam... :classic_biggrin:

E pa drugari sami ste si krivi. Da ste se više družili samnom, Devilom i ostalim Radonjinim svedocima, nagledali bi se mlade dame do sada kolko hočete 😍

Zaboravio sam insta, jebiga. Neko je postavljao dole na Panathinaikosovom topicu. 

• Like 1
Posted

Ne pamtim kad je Bentil ubacio trojku, zaboravio sam da ih uopste sutira. Sa prilicno losom igrom imamo dosta solidnu prednost. Previse bi bilo da i ovo ispustimo, ali preventivno cu ipak staviti koji dinar na Pao u lajvu. 

I dalje mi je neshvatljivo da izvrtimo svih 12 igraca pocetkom druge cetvrtine, ali ajd.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, L' Imperatore said:

E pa drugari sami ste si krivi. Da ste se više družili samnom, Devilom i ostalim Radonjinim svedocima, nagledali bi se mlade dame do sada kolko hočete 😍

Zaboravio sam insta, jebiga. Neko je postavljao dole na Panathinaikosovom topicu. 

Još je danas možda u najlošijem izdanju do sada. Po mom mišljenju

• Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, NMX said:

Bas lepo, Barsa treci poraz za redom u svim takmicenjima. Sad ce da se izivljavaju na nama:smiley13:

zestok pritisak ce biti na njima, nemamo sta da izgubimo a mozemo puno puno da dobijemo..

jos davno sam ja najavio da cemo uruciti otkaz sarasu.. 🙂

a onda jos 10 pobeda do titule, sta nam tesko? 

ajmo..

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

Ruku na srce, nisam siguran da znaju i bolje. 

Mi smo losi ali ovi su blagi ocaj

Niste toliko loši včrs. Ali Ivanović koji malopre ne zna šta će s loptom, ne spušta Petruševu nego šutira trojku... Srećom je ušla

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...