Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vrlo dominantno su odbranili teren, jasno je da imamo novog sampiona, nista strasno, na nama je da ispravimo greske vec tokom leta.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Sramotna jebeno sramotna odbrana.

Aj bar necemo vise gledati dobar deo ovih bezmudasa

Mrsh

Si siguran da domaca baza nece ostati skroz?

Posted

Ovo je sramno izdanje u utkamici odluke. Ide njih sut i igraju pred svojim navijacima, ali ova odbrana je nedopustiva. Pogotovo kad su te tako izlupali u G1. Ili igraci rade sta hoce ili je Ivanovic naredio da se tako igra. U oba slucaja je on odgovoran za ovo.

• Like 2
Posted

Ne znam da li ta atmosfera linca utice toliko na igrace ili podigne domacina, ali je bas bezveze da ne mozemo ni da prismrdimo pobedi na gostovanju. 

Posted

Mislim da se Partizanu već sada može čestitati titula. Em igraju dobro i služi ih šut em mi igramo očajnu odbranu na liniji za 3 poena, pogubljeni u napadu, ispadaju nam lopte iz ruku... Na sve to nemamo ni trunku sreće. Čak i kada odigramo dobru odbranu lopta se odbije pravo do njih. Gotovo je ovo.

• Like 1
Posted

Samo je trebalo na početku odigrati agresivno i ne dozvoliti im da imaju otvorene šuteve za 3, to im daje energiju ako uđe i onda melju... Nismo prava ekipa, previše oscilacija i mekih igrača...

• Like 1
Posted
1 minute ago, Knipex said:

Mislim da se Partizanu već sada može čestitati titula. Em igraju dobro i služi ih šut em mi igramo očajnu odbranu na liniji za 3 poena, pogubljeni u napadu, ispadaju nam lopte iz ruku... Na sve to nemamo ni trunku sreće. Čak i kada odigramo dobru odbranu lopta se odbije pravo do njih. Gotovo je ovo.

Da imamo srece ne bi bilo -18 nego -13. Eto, toliko je sreca faktor veceras.

• Like 4
Posted
1 minute ago, MisaF said:

Daj nek se zavrsava ova sezona vise.

E pa polako sad nismo ispred zgrade pa krecemo izpocetka kad ne ide

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...