Nini3112 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Najveca greska je drzanje Lazarevica na klupi,sta ima veze sto ima 4 licne,predugo drzanje,bas je ustopo Ulanovasa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Laki21 said: Kakav epski raspad u zadnjih par minuta.. A Petrušev iz trojke Mirotića baš ništa nije naučio, i dalje ne prilazi svom čoveku. Tri trojke preko njega na kraju. Dimsa i dvaput Ulanovas. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Nije problem sto smo izgubili,problem je kako smo izgubili...Ne treba mraciti,ima jos 14 utakmica do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Al kako je kretenski izgubio Vildoza loptu na centru na +7, kad mu je Tejlor isceprkao loptu, tog momenta sam znao da ce biti sranja 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Imali smo ih ali baš baš loša utakmica Luce i Nemanje. Edited January 20, 2023 by bodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Šteta, baš raspad na kraju ali ima još da se igra do TOP 8, 14 utakmica još. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Dusko na kraju zabagovao. Unistili su nas cvrstinom na nasu najmeksu petorku, i Ulanovasom na 4. Zadnja 3 minuta nismo videli kos, falilo je nesto da odbranimo, mogao je Lazarevic ili Pefi da udju al jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Dajte ljudi cemu odustajanje posle 1 poraza. Jeste kiks ali reci da smo otpisani. Pa jbt ima jos dosta da se igra. Kod svake pobede: Gde su te karte za Kaunas😎 Kod svakog poraza: Da se mi ipak fokusiramo na Aba ligu😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 E u tri picke lepe materine bas! 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Meni je veći bedak od poraza saznanje da je ova ekipa sa Duškom sposobna da u ovako bitnom meču odigra ovo u završnici. Ok i oni su od krvi i mesa ali da se baš ovako useremo... Šteta. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynner Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Kakav epski raspad u zadnjih par minuta.. A Petrušev iz trojke Mirotića baš ništa nije naučio, i dalje ne prilazi svom čoveku. Laki, pomoglo bi kad bi gledao utakmicu. Bukvalno mu je bio na ruci. Može šut da se pogodi i sa rukom u licu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Morali smo da postignemo kos u zadnjem napadu. Medjusobni skor je sad na strani Zalgirisa. Nema problema poraz ali ova glupost u zadnjem napadu. Imas sve vreme sveta da organizujes napad da ga das i budes na minus 3 i ti divljas... Nerealno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Imali smo ih i pored bas lose utakmice Nedovica, slabog Luce Jbg idemo dalje Zalije mi sto ne odbranismo onih +4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 3 minutes ago, drakon1 said: Tri trojke preko njega na kraju. Dimsa i dvaput Ulanovas. Potpuno neprihvatljivo, sistemska greška koja mu se neprestano ponavlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Može neki savet šta napisati da me moderacija malo oladi? Poraz bolniji od Barse i još više od 4 razlike. Naravno da ima još puno da se igra, ali propuštena je velika šansa. I odlično odrađeno sa Polonarom i Kampacom, udarili baš gde treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 minutes ago, keli165 said: Dusko na kraju zabagovao. Unistili su nas cvrstinom na nasu najmeksu petorku, i Ulanovasom na 4. Zadnja 3 minuta nismo videli kos, falilo je nesto da odbranimo, mogao je Lazarevic ili Pefi da udju al jbg. dobro smo mi branili u tom periodu, propust je samo prva trojka ulanovasa na drugu je petrusev izasao kako treba, ali jbg ovaj pogodio preko ruke problem je bio na drugoj strani parketa i duskovo insistiranje na 3 mekana beka, od koji je jedan roviti ivanovic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Dali su zadnja 3 suta 3 trojke , mi smo promasili i to je to, slicno su i oni izgubili u Bgd, niti bi pobedom bili u TOP8 niti sad sa porazom nismo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 zasto mi ne branimo +4? ima li pilota u avionu? 4 minuta bez kosa... izgubili smo dobijenu tekmu, bukvalno je samo trebao neko da veze dve trojke kao sto je vezao jbni ulanovas. luca 1/6, nemanja 1/6. 1/12. dve trojke da su uboli, ma i jednu u poslednja 4 minuta. 7 suteva za redom smo promasili, 5 trojki, a niko ni ne pomislja da probije... luca me razocarao jako, nekako nije bio u ritmu, preglupo 3 izgubljene + ono na kraju na -3 kad nije izveo aut. i kako to nije lopta za nas, ovaj je igrao nogom? zajeban poraz, jos i nemamo bolji medjusobni skor. sad je pobeda nad komsijama must win. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Само једна тројка да је ушла у завршници победили би, али све су биле из лоших позиција и једноставно катастрофално смо одиграли последњих 5 минута, када је Митровић дао ону двојку на истеку времена врстио ми се филм када је дао против Барсе ону тројку немогуће и на крају дмо изгубили.. Ово није смело да се испустио плус 7 на 3 мин до краја.. Нисмо дали кош осим двојке Недовића.. Идемо даље свака част на борби, ипак никад нисмо имали неки лак пут до циља увек идемо тежим али биће он слађи него икад. Хвала ти Звездо ово је кошарка и борба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Mitrovic je morao bolje. Morao. Jbg. Mala je razlika od grlatice idem tiho i nosim tabelu evrolige sa tobom do u PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ako ima jos neko da je prizivao ovog odvratnog Polonaru, nadam se da mu više nije žao. Ne daj Bože takvima kod nas, klimao je on ovom glavicom i ranije,takvi su za neke druge... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Pojeo bih svoju patku trenutno od muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Idemo dalje. Borba traje, verujmo u ovu ekipu! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 4 minutes ago, Урош19 said: Šteta, baš raspad na kraju ali ima još da se igra do TOP 8, 14 utakmica još. Plus, od tih 14 igramo sa 8 poslednjih ekipa u ovom momentu, ako moze tako da se kaze😂 Ima puno razloga za optimizam, po meni. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ne znam što pominjete Petruševa i trojke preko njega. Momak je najmanje kriv za večerašnji poraz, odličan u drugom poluvremenu, kupio je lopte, poentirao. Mi smo bre pre tih trojki imali nekoliko napada da rešimo utakmicu, možda samo jedan uspešan napad je bio dovoljan da slomimo portivnika i ništa nismo uradili. Šteta što Petrušev nije završio završio bar jedan od tih napada. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts